пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Заклади для романтичного побачення в Києві шукала редакція PostEat. 50% успіху побачення полягає у виборі вдалої локації. Ми підібрали для вас ресторани та кафе Києва, де ви зможете відпочити у затишній атмосфері, погомоніти з коханою людиною, а ще замовити цікаві страви та напої, представлені в меню. Куштуйте устриці з просеко, обирайте запашну піцу чи повітряний десерт із суперфудами та вечеряйте з коханою людиною комфортно і смачно.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1в
Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–289 грн), десерти (25–98 грн).
Страви: піца «Позітано» — 205 грн, асорті італійських сирів – 165 грн, тірамісу – 98 грн, пепата з мідій – 300 грн, рибний суп – 197 грн.
Напої: L’Acino Giramondo 2016 – 105 грн/125 мл, Croci Campedello – 680 грн/750 мл, Cascina Boccaccio Dolcetto di Ovada Celso Zero 2016 – 650 грн/750 мл.
Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.
POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на лівому березі Києва. З панорамних вікон закладу відкривається приголомшливий вид на Дніпро та правий берег столиці. Особливо магнетичним цей вид стає ввечері, коли у місці вмикають вечірнє освітлення. Додайте бокал витонченого натурального вина та смачну неаполітанську піцу – і ваше побачення стане довершеним.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хорива, 1/2е.
Бюджет: ₴₴. Брускети (55–150 грн), салати (97–158 грн), піца (99–159 грн), паста (128–178 грн).
Страви: салат з куркою гриль – 122 грн, піца «Чотири сири» — 155 грн, паста з куркою та шавлією – 129 грн, тірамісу з ніжного крем-сиру – 87 грн.
Напої: просеко – 55 грн/150 мл, Soave – 287 грн/750 мл, еспресо – 30 грн, Aperol Spritz – 110 грн.
Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.
«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. У закладі подають піцу, пасту та вишукані закуски. Тут зручно як пообідати в розпалі робочого дня, так і повечеряти з другою половинкою при свічках. Турботливі офіціанти запропонують найкращі вина до обраних страв, а приємний інтер’єр у пастельних тонах не відволікатиме пару одне від одного та від смачної їжі.
Де: вул. Басейна, 5Б
Бюджет: ₴₴. Сніданки (120–321 грн), закуски (155–317 грн), основні страви (177–450 грн).
Страви: запечений гарбуз, козячий сир, горіхи – 175 грн, омлет з індичкою пастрамі та трюфелем – 177 грн, полента з пармезаном та трюфелем – 158 грн.
Напої: коктейлі: Young – 180 грн, Crisp – 210 грн, Bastarda – 150 грн, TGIF – 250 грн, Fairy – 280 грн.
Деталі: ресторан у форматі бістро, знаходиться на Бессарабці, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza та Fish & Pussycat), дизайнерський інтер’єр від Balbek Bureau, космополітична кухня, сніданки, Low ABV коктейлі, біодинамічні вина.
Forever Young — ресторан у форматі бістро. Заклад відкрив ресторатор Ігор Сухомлин, раніше на цій локації розташовувався заклад «Срібні ложки». Інтер’єр від Balbek Bureau допоможе налаштуватись на романтичну хвилю – лаконічний світлий простір, великі вікна, жива зелень. Комфортно відпочити допоможуть смачні страви в меню та цікаві коктейлі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 44; вул. Г. Кірпи, 5Б.
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (57–300 грн), хінкалі (76–124 грн), хачапурі (30–253 грн).
Страви: хачапурі «Манана» — 167 грн, бозбаші – 97 грн, хінкалі пшавські з яловичиною та свининою – 124 грн, пахлава – 72 грн.
Напої: з напоєм допоможуть визначитися у закладі.
Деталі: грузинська кухня, сезонні страви в меню, атмосферний інтер’єр, широкий вибір хінкалі і хачапурі, тоне-меню, вечори-дегустації, кулінарні майстер-класи по суботах, резерв столів, доставка до 22:00, формат take away, kids friendly.
«МАМА МАНАНА» — це ресторани грузинської кухні з дружньою атмосферою і висококласним сервісом. Ви можете обрати заклад в центрі або поблизу Південного залізничного вокзалу. У обох ресторанах на вас чекає справжня грузинська гостинність – вас почастують смачними хачапурі, хінкалі, запропонують грузинське вино та допоможуть зробити вечір максимально комфортним.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: провулок Ярославський, 1/3
Бюджет: ₴₴. Салати (119–159 грн), кебаби (175–799 грн), основні страви (155-299 грн).
Страви: лазанья – 175 грн, салат з куркою та ананасом – 159 грн, запечена курка – 155 грн, піца «Цезар» — 249 грн, шакшука – 145 грн.
Напої: еспресо – 38 грн, лате – 65 грн, кава по-східному – 48 грн.
Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, сніданки, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, страви з суперфудами.
«Італієць Із Бейрута» розташований на тихій подільській вулиці. У закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. Ви можете замовити тут хумус, кілька видів кебабів, основні страви та інші смаколики, й сполучити обрані страви зі винами чи коктейлями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Воздвиженська, 10Б, Бессарабська площа, 7.
Бюджет: ₴₴. Салати (89–108 грн), супи (89–109 грн), страви на компанію (119–189 грн).
Страви: свіжа устричка з лимоном – 39 грн, холодна рибна таріль – 119 грн, олів’є зі слабосоленим лососем – 108 грн, казанок мідій у вершковому соусі – 118 грн.
Напої: американо з молоком – 49 грн, ірландська кава з Kilbeggan, кавою та вершками – 99 грн, гарячий збитень – 59 грн.
Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, велика винна карта, класичні та авторські коктейлі, cork fee – 148 грн, літня тераса, зали для банкетів, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly, дитячий простір BabyRock.
«Любчик» — затишні сімейні ресторани від Дмитра Борисова з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладів зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Тут ви зможете насолодитися устрицями, раками чи мідіями – обирайте те, що більше смакує. Також варто звернути увагу і на інші страви в меню (наприклад, основні страви з м’яса чи риби або закуски).
Фото: Facebook POSITANO, Тісто, сир і тітка Белла, Forever Young, МАМА МАНАНА, Італієць із Бейрута, Любчик. Одеський ресторан
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi