Заклади для святкування в Києві: 6 локацій для особливих моментів - PostEat

пошук

Заклади для святкування в Києві: 6 локацій для особливих моментів
05-12-2023 0 5348


Про заклади для святкування в Києві розповідає редакція PostEat. Завершення року ми проводимо в передчутті дива та зимової магії, очікування яких можна розділити із колегами на новорічному корпоративі. Це неповторний час, коли колектив об’єднується в атмосфері тепла та щирих емоцій. Зберіться за спільним столом, щоб забути на кілька годин про робочі справи, надихнутись та не забувайте про українських захисників — підтримайте їх особливо великим святковим донатом.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: Салат Романо Houston’s з домашнiм курчам i арахiсовим соусом – 295 грн, севіче із лосося з авокадо та апельсиновим соусом – 385 грн, млинцi зi шпинатом, запеченi пiд сиром – 170 грн, томленi телячi щiчки з картопляним пюре, бобами едамаме та беконом – 395 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, енотека налічує понад 200 позицій, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Ресторан знаходиться в 200-річній будівлі та розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Провести свято можна в одній із затишних кімнат дому: Вітальня — простора світла зала, в якій гармонійно поєдналися сучасний інтер’єр і антикварні деталі з минулого; Оранжерея – кімната з живими квітами і фресковим розписом стін, який зображає пишний квітучий сад; Велика та Мала майстерні сповнені творчим настроєм, прикрашені академічними малюнками і старовинним декором зали на цокольному поверсі. Меню в концепції comfort food і відображає любов родини митця до подорожей та колекціонування рецептів. У енотеці зібрана колекція понад 200 вин з різних країн світу. Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа дозволять вам провести незабутній день народження. Деталі на резерв свята за телефоном +380675020354.

Boboti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Срібнокільська, 1А (метро «Позняки»)

Бюджет: ₴₴

Страви: паштет із курячої печінки – 145 грн, теплий салат з тигровими креветками – 410 грн, гарбузовий крем-суп з дор блю — 135 грн, курятина парміджано – 290 грн, вишнева телятина – 435 грн, філе лосося під вершковим соусом – 495 грн.

Деталі: сімейний ресторан на Позняках, авторська європейська кухня, власна випічка, банкетне меню, дитяча кімната з аніматорами, обладнаний конференц-зал, коворкінг, банкетні пропозиції по розміщенню, резерв столів.

Ресторан «Boboti» – місце теплої зустрічі друзів та професійних розмов колег. Розрада для сімейного відпочинку з дітьми, адже наша дитяча кімната нікого не залишить байдужим. А для закоханих пар — окремі кабінки, де зайвий раз вас не потурбують. В основній залі все влаштовано так, що кожен столик для маленької компанії – це власний світ: у вас своя кабінка на 6 персон. Або ж ви можете обрати стіл на 4-5 персон посередині, що бути в центрі уваги. Якщо свято у Вас з розмахом і хочете, щоб ніхто не заважав – заклад можуть закрити під вашу подію. І звісно ж для цього є окреме банкетне меню зі стравами на будь-який смак та гаманець. Вартість святкування – від 1600 до 2100 грн з особи. Деталі на резерв свята за телефоном +380680964949.

Adriatic Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴.

Страви: гребінець в соусі дорблю зі шпинатом — 410 грн, брускета з печеним болгарським перцем та козячим сиром — 224 грн, салат з лососем під особливим соусом — 360 грн, адріатичний кальмар у винному соусі — 490 грн.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Розпочніть Новий Рік, наче подорож на берег Адріатики, в ресторані Adriatic. Тут кожна страва – неймовірний кулінарний подих моря, а атмосфера переповнена свіжістю бризу. Вишуканий інтер’єр та найсвіжіші морські скарби створюють особливу магію свята. Запрошують вас на різдвяні свята, де смак та радість переплітаються, занурюючи вас у справжню адріатичну гастрономічну сагу

Бelkin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Берестейський, 40

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: бурата з грейпфрутом та томатами – 445 грн, салат з курчам та бебі роменом – 495 грн, кіпріотська дорадо з томатами та соусом «Beurre Blanc» — 540 грн, перепілка з грибами бернуазет та ніжним пюре з пастернака – 540 грн.

Деталі: сімейний ресторан, знаходиться у парку Пушкіна, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, дров’яна піч і відкритий мангал; сніданки будні 12:00-14:00, вихідні 11:00-14:00; власна кондитерська, дитяче меню, коктейльна карта, резерв столів.

«Бelkin» — сімейний ресторан у парку Пушкіна з атмосферою заміського відпочинку в межах міста. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська, дров’яна піч і відкритий мангал та європейська кухня з локальних продуктів. Ресторан у парку, можливість зонування закладу, вишукані страви та різноманітність алкогольної карти в ресторані «Бelkin» зроблять ваше свято особливим. Деталі на резерв свята за телефоном +380968886488.

NĂM • Modern Vietnamese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48

Бюджет: ₴₴₴

Страви: хрусткий нем з креветкою – 357 грн, смажений дім сам з телятиною – 237 грн, тар-тар із тунця з соусом ной – 397 грн, салат з папаї, манго, зеленої квасолі, томатів та соусом тамаринд – 359 грн, курка у кисло-солодкому соусі з ананасом – 349 грн.

Деталі: ресторан сучасної в’єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, винна карта, авторські коктейлі, двоповерховий ресторан, стильний дизайн інтер’єру від студії YOD Design.

NĂM — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. Творцем та ідеологом ресторану є є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні, які засновані на автентичних в’єтнамських рецептах, які шеф переосмислив та презентував у сучасному вигляді. Одною з цікавих функціональних деталей є великий комунальний стіл, який ідеально підходить для зручної посадки великих компаній. Увесь другий поверх може стати святковою зоною і вмістити у форматі фуршету 150 гостей, у банкетному розміщенні до 100 гостей. Окремі зали на другому поверсі розраховані на фуршет для 80 гостей та на банкет з 50 або 60 гостями. Деталі за номером +380967585858.

Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴.

Страви: м’ясне асорті по домашньому — 345 грн, зимовий салат з ростбіфом – 215 грн, халумі на мангалі – 165 грн, запечені лисички з цвітною капустою – 325 грн, шашлик із телятини – 175 грн/100 г, креветочна риба на грилі – 225 грн/100 г.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, знаходиться на Русанівці, сири для хачапурі готують в ресторані, страви на грилі, чача і настойки, підходить для банкетів, дитяча кімната, доставка, всесезонна тераса.

В ресторані «Мацоні» пропонують зібратись із колегами і відпочити по-грузинськи: накрити стіл щедрими порціями, відчути гостинність персоналу та новорічну атмосферу, спробувати цікаві вина та пряні грузинські страви. Обіцяють що ви з колегами будете пам’ятати цей корпоратив весь наступний рік, згадуючи неймовірну атмосферу. Збирайте колег та бронюйте корпоратив на лівому березі в кафе-сироварні “Мацоні”. Деталі за номером +380501082838.

Головна фото: Adriatic Seafood Restaurant

Фото: Facebook DOM N10, Boboti, Adriatic Seafood Restaurant, Бelkin, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine, «Мацоні».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi