Заклади для святкування в Києві: особливі локації для особливих моментів - PostEat

пошук

Заклади для святкування в Києві: особливі локації для особливих моментів
19-11-2020 0 265


Заклади для святкування в Києві шукала редакція PostEat. Шукаєте ідеальну локацію для святкування важливої події? Ми підібрали для вас різноманітні локації на лівому та правому берегах Києва, де можна провести незабутнє свято. Обирайте панорамний ресторан або локацію в самому центрі міста, велику або камерну залу, італійські страви або різноманіття морепродуктів.

SeaFood Room

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (290–580 грн), салати (235–1560 грн), риба та морепродукти (285–4350 грн).

Страви: восьминіг по-сицилійськи, запечений у гарбузі – 3950 грн, карпачо з восьминога з соусом ремулад – 660 грн, салат з восьминогом з руколою та пармезаном – 850 грн, щупальця восьминога с картопляною еспумою і соусом гремолата – 1350 грн, плато морепродуктів на грилі – 4350 грн, темпура лобстер з соусом айолі – 1550 грн.

Напої: коктейлі: Kon-Tiki – 260 грн, Master Sour – 290 грн, Aquamarine – 300 грн, Little Italy – 270 грн.

Деталі: рибний ресторан в комплексі розваг та відпочинку на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; жива музика; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви французької, середземноморської та японської кухні, велика винна карта з добірними винами, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, морепродукти, десерти, сімейний ресторан.

Ресторан SeaFood Room з панорамним краєвидом на Дніпро знаходиться на другому поверсі унікального комплексу Queen Kyiv. Сучасний інтер’єр ресторану створить приємну атмосферу затишку для гостей вашого свята: гармонійне поєднання теракотових, помаранчевих та зелених відтінків, білосніжні скатертини на столах, дизайнерські світильники та квіткові композиції. З меню ресторану ви зможете обрати для святкового столу страви французької, японської та середземноморської кухонь, а також обрати найкраще з різноманіття вишуканих морепродуктів. В SeaFood Room вам запропонують справжнє різноманіття морепродуктів, особливу увагу пропонують звернути на страви з восьминога: салат з восьминогом з руколою та пармезаном, карпачо з восьминога с соусом ремулад та щупальця восьминога с картопляною еспумою і соусом гремолата. Фірмова страва ресторану, яку вразить гостей подачею та смаком — восьминіг по-сицилійськи, запечений у гарбузі. Ваше свято доповнять вишукані вина, жива музика та першокласне обслуговування — незабутні враження в SeaFood Room чекають на вас та ваших гостей.

Веранда на Днепре

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–1200 грн), страви з риби та морепродуктів (95–620 грн/100 г), страви з печі (290–768 грн).

Страва: рапани у вершково-шафрановому соусі – 290 грн, бебі-кальмари в білому соусі – 220 грн/100 г, лобстер термідор – 370 грн/100 г, три фаланги краба на пару з трьома соусами – 530 грн/100 г, соте з морепродуктів в азійському стилі – 2500 грн, спагеті з цілим лобстером – 1600 грн, равіолі з крабом – 480 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. На першому поверсі ресторану знаходиться дзеркальна кімната, ідеальна для невеликого свята до 15 гостей. Інтер’єр є вишуканим поєднанням дзеркал і живих квітів, а величезні вікна дарують відчуття легкості. Найбільша панорамна кімната «Захід» знаходиться на другому поверсі та вмістити близько 70 гостей. Банкетна кімната «Світанок»  на 50 гостей також знаходиться на другому поверсі, її можна об’єднати з лаунж-зоною. Зала «Онікс» розташовується на останньому поверсі ресторану та може розмітити до 20 гостей — з висоти третього поверху міські пейзажі виглядають ще більш видовищними. Банкетна кімната «Морська» має величезні панорамні вікна, приємний інтер’єр і атмосферу — те, що потрібно для усамітнення з близькими та друзями, запросити можна до 12 гостей.

Alaska Kyiv

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–850 грн), риба і морепродукти (290–3500 грн).

Страви: бріош з лобстером та чипсами з батату – 1200 грн, восьминіг з картопляним гратеном – 950 грн, спагеті з вонголе та естрагоном – 680 грн, фаланги королівського краба запечені з соусом айолі – 1250 грн, морські гребінці запечені в раковині – 290 грн, карпачо з лангустинів – 545 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, Alaska In Red – 220 грн, Pink Secret – 250 грн, Mckinley Sour – 220 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкрита тераса, окрему кімнату для куріння та гримерну. Ви можете відсвяткувати особливу подію в основній залі на першому поверсі з величезними вітражними вікнами, запросивши до 40 гостей (без закриття ресторану), або розміститись на другому поверсі вздовж балкона (до 30 гостей). Для камерного свята підійде VIP-зала на другому поверсі, де комфортно відпочинуть до 12 гостей. Також можна орендувати для свята увесь ресторан, який максимально може розмістити на банкеті до 120 гостей (до 300 у форматі фуршету).

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185–495 грн), холодні закуски (85–515 грн), риба та морепродукти (265–1150 грн).

Страви: тартар з лосося, авокадо та червоною ікрою – 355 грн, голубці з краба під соусом моцарела-базилік – 365 грн, плато зі смажених морепродуктів з картоплею, спаржею та двома соусами – 1150 грн, каре телятини з картопляним гратеном та перцевим соусом – 630 грн.

Напої: коктейлі: Knickerbocker – 190 грн, Passion Fruit Spritz – 230 грн, Old Fashioned – 210 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу. Місця для проведення незабутнього свята тут достатньо — в закладі два поверхи, дві тераси та дві банкетні зали. Камерні сімейні свята (до 20 осіб) можна проводити в малій банкетній залі та у великій банкетній залі, які вміщують до 30 персон.

Villa Riviera

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–595 грн), салати (175–655 грн), паста і ризото (145–395 грн).

Страви: гравлакс – 315 грн, салат з тунцем та креветками – 435 грн, крудо з гребінця – 385 грн, мідії зі шпинатом та сиром горгондзола – 250 грн, восьминіг по-сицилійськи – 495 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Заклад складається з трьох зал та двох терас, які розташовані на двох поверхах із загальною посадкою близько 500 гостей. Інтер’єр ресторану максимально налаштовує на відпочинок від міської метушні: в оформленні залу використано багато натурального дерева та живих рослин, а мідні інсталяції створюють особливу теплу атмосферу. Ресторан підходить для святкування особливих сімейних подій — перевагами локації є можливість трансформування зал, стильний інтер’єр, різноманітне меню, велика винна карта та бездоганне обслуговування. Іменинникам у Villa Riviera дарують знижку 20% на основне меню протягом 7 днів від дати дня народження.

Рыба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (170–250 грн), крудо-бар (150–420 грн).

Страви: гребінець, запечений у мушлях – 270 грн, салат з тунцем та тигровими креветками – 470 грн, севіче з сібаса – 220 грн, равлики по-бургундськи з часниковим маслом – 55 грн, сашимі лосось в італійському стилі – 150 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, змістовна винна карта, резерв столів, доставка.

«Рыба Пила» — рибний ресторан у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктами власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладу концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. На вашому столі може бути краще, що може запропонувати море: від камбали та саргана до лобстерів, ікри та устриць. Усім іменинникам «Рыба Пила» дарує знижку 20% на меню кухні та бару.

Головна фото: Alaska Kyiv

Фото: Facebook SeaFood Room, Веранда на Днепре, Alaska Kyiv, Маяк, Villa Riviera, Рыба Пила.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi