Заклади Києва, де варто спробувати страви з овочів - PostEat

пошук

Заклади Києва, де варто спробувати страви з овочів
23-07-2020 0 330


Заклади Києва, де варто спробувати страви з овочів, шукала редакції PostEat. Страви з овочів можуть бути смачними, корисними й красивими — ви впевнитесь у цьому, коли прочитаєте наш новий огляд. Ми знайшли заклади Києва, де шефи підійшли до створення страв з овочів із усією майстерністю, надаючи звичним капусті, томатам та зелені нового, яскравого вигляду та смаку. Якщо ви не полюбляєте овочі, ви просто не їли справді смачних страв з них — читайте наш огляд та відправляйтесь на зустріч із дивовижними овочевими стравами.

Lucky Restaurant Vinoteque

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Овочеві страви (225–399 грн), м’ясні страви (299–999 грн), рибні страви (385–899 грн).

Страви: салат з печеними овочами, свіжою полуницею та козячим сиром – 269 грн, поке боул з тофу – 339 грн, великий зелений салат з манго – 299 грн, салат з печеним баклажаном – 235 грн, салат з томатів з домашнім сиром та запашною олією – 225 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, шеф-кухар Володимир Ярославський, велика винна карта, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 12:30), резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміумресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського. Меню тут засноване на поєднанні вишуканості французької та італійської кухонь, а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. В липневому меню шеф-кухар Володимир Ярославський пропонує різні салати з сезонних овочів — можна спробувати салат з печеним баклажаном або салат з томатів з домашнім сиром та запашною олією.

Adelle

Де: вул. Велика Васильківська, 29

Бюджет: ₴₴. Вері веджетеріан (119–195 грн), риба та м’ясо (225–325 грн), піта (149–249 грн).

Страви: бабагануш із зернами граната та сумахом – 119 грн, арабський салат з гуакамоле – 149 грн, зелений салат з авокадо, фетою та ананасами – 179 грн, цвітна капуста з тхіною та сумахом – 179 грн, сабіх – 195 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, лате – 69/99 грн, коктейль Le Grand – 180 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, акцент на тель-авівській кухні, заклад рестораторів братів Гусовських, шеф-кухар — Олексій Краковський, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, авторська подача, автентичні рецепти, сніданки по буднях з 10:00 до 12:00 (з 09:00 до 13:00 у вихідні дні), формат take away, вина побокально, барна карта.

Ресторан близькосхідної кухні Adelle на чолі з іменитим шеф-кухарем Олексієм Краківським вже став однією з топ-локацій Києва завдяки смачній тель-авівській кухні і яскравому інтер’єру. В Adelle використовують виключно свіжі та сезонні інгредієнти для створення смаків сучасної близькосхідної кухні ізраїльської столиці. Фірмовою стравою з відкриття закладу стала цвітна капуста з тхіною та сумахом, до якої можна замовити арабський салат з гуакамоле.

100 років тому вперед

Де: вул. Володимирська, 4

Бюджет: ₴₴. Супи (120–155 грн), закуски (60–170 грн), основні страви (135–295 грн).

Страви: один стан пастернаку – 125 грн, паста з бобових, гарбузове насіння, пудра з акації – 115 грн, салат зі шпинатом, щавлем, яблуком, горохом фрі та зеленим кремом – 145 грн, фіолетова капуста з шишками сосновими, гречаний бісквіт з кремом англез та заварним кремом – 120 грн, запечений болгарський перець з кокосом та печерицями – 145 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, обліпиховий лимонад – 65 грн, вишневий сік – 45 грн.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, автентичні страви, бранчі, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.

Ресторан сучасної української кухні «100 років тому вперед» знаходиться в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості. В меню автентичних страв та сучасної кухні представлені різні страви з овочів, які відмічені листочком. В якості закуски пропонують пасту з бобових із гарбузовим насінням та пудрою з акації, а на десерт можна замовити фіолетову капусту з шишками сосновими, гречаним бісквітом з кремом англез та заварним кремом.

Гастрокафе «Тарелка»

Де: вул. Гришка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (98–227 грн), паста та ризото (168–189 грн), гарячі страви з риби та морепродуктів (259–485 грн).

Страви: тайський севіче салат з авокадо на листях ромену з підсмаженими горіхами кеш’ю – 176 грн, теплий хумус зі смаженими грибами та нутом з фокаччо – 157 грн, салат маш з рожевими томатами і авокадо, кедровими горіхами та цитрусовим соусом – 154 грн, запечений баклажан в хоспері з соусом тхіна, нутом, кінзою, горіхами фундук та кіноа – 148 грн, печена броколі з тайським соусом пананг та рисом жасмін – 129 грн, піца прімавера з овочами гриль та руколою – 175 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шеф-кухар Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живій заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, сніданки, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.

Гастрокафе «Тарелка» не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренка. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, у гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. В закладі подають свіжоспечений хліб власного виробництва, який також можна придбати в хлібній крамниці ресторану. В ресторані є окреме вега меню, де представлені різноманітні страви з овочів. Можна спробувати печену броколі з тайським соусом пананг та рисом жасмін, а також запечений баклажан в хоспері з соусом тхіна, нутом, кінзою, горіхами фундук та кіноа.

Klukva&Brukva

Де: вул. Велика Житомирська, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (120–220 грн), риба та м’ясо (170–280 грн), галушки та вареники (95–160 грн).

Страви: салат з печеного буряка з карпатським козячим сиром та карамелізованими горіхами – 140 грн, салат з трьох видів томатів, бринзою та домашньою олією – 120 грн, зелений борщ з кропивою та шпинатом – 90 грн, крем-суп з цвітною капустою з овочевими чіпсами і соусом з молодої кропиви – 140 грн, вареники зі шпинатом та щавлевим соусом – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан інтелектуальної кухні від Вікторії Пархоменко, українська кухня, меню побудоване на принципах локаворства, українські страви з традиційними рецептурами, гастрономічні сети, бізнес-ланчі.

Ресторан Klukva & Brukva рестораторки та гастрономічної експертки Вікторії Пархоменко більше п’яти років тому взяв на себе місію розвивати локальний продукт в Україні. Команда закладу в роботі використовує різні техніки збереження продуктів — самостійно коптять м’ясо і рибу, готують в печі страви, печуть хліб і пиріжки. В меню ресторану Klukva & Brukva представлені страви виключно з локальних продуктів, меню засноване на сезонності. Цього літа пропонують салат з трьох видів томатів, бринзою та домашньою олією, на перше можна замовити крем-суп з цвітною капустою з овочевими чіпсами і соусом з молодої кропиви, а основною стравою обрати вареники зі шпинатом та щавлевим соусом.

Good Girl

Де: вул. Мечникова, 7

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (159–299 грн), салати (189–239 грн), основні страви (199–315 грн).

Страви: кіноа салат – 189 грн, зелений салат – 235 грн, запечений батат з кіноа – 199 грн.

Напої: колд брю – 69 грн, колд матча лате – 109 грн, комбуча – 79 грн, nut leaf – 125 грн, смузі healthy snack – 135 грн, смузі true aloe – 139 грн.

Деталі: концептуальний ресторан здорової їжі, знаходиться на Печерську, проєкт Анни Козаченко (Milk Bar та Dogs & Tails), стильний дизайнерський інтер’єр, страви з суперфудів, сніданки, смузі, літня тераса, take away, резерв столів.

Good Girl — ресторан співзасновниці успішних київських локацій Milk Bar та Dogs & Tails Анни Козаченко. Good Girl позиціонує себе як ресторан красивої, смачної та корисної їжі, приготовленої з якісних продуктів, в яких максимально збережені всі корисні властивості. На обід або вечерю в ресторані можна замовити корисні овочеві страви —  кіноа салат з томатом, болгарським перцем, селерою, м’ятою, лаймом та петрушкою або запечений батат з кіноа.

Головна фото: Klukva&Brukva

Фото: Facebook Lucky Restaurant Vinoteque, Adelle, 100 років тому вперед, Гастрокафе «Тарелка», Klukva&Brukva, Good Girl.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi