Заклади Києва з кальянами: 6 локацій у столиці - PostEat

пошук

Заклади Києва з кальянами: 6 локацій у столиці
15-09-2022 0 3940


Редакція PostEat розповідає про заклади Києва з кальянами. Кальянна культура приваблює багатьох: хтось насолоджується смаками тютюну, іншим подобається сам процес куріння. В ресторанах Києва можна знайти цікаві кальянні карти і нові нестандартні смаки, унікальні кальяни та ексклюзивні колекції тютюну.

ЛЮТИЙ BAR & HOOKAH

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Якуба Колоса, 25

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: глінтвейн – 110 грн, Б-52 – 85 грн, Hugo – 140 грн, Negroni – 160 грн.

Деталі: кальян-бар, знаходиться на Борщагівці, більш 20 видів кальянів, авторські та класичні коктейлі, китайські чаї, настільні ігри та ігрові приставки, години роботи з 14:00 до 22:00, контактний телефон +380737767077.

«Лютий бар» — заклад на Борщагівці, де максимально приємна та дружня атмосфера. В барному меню представлено більш ніж 20 видів класичних, авторських та гарячих коктейлів, декілька шотів, відмінний вибір міцного алкоголю і вин. Також є класичні, фірмові, китайські чаї та кава. Родзинка «Лютого бару» — смачні й димні кальяни та широкий асортимент тютюнів від українських виробників. З розваг в барі пропонують цікаві настільні ігри та ігрові приставки. Ненав’язлива музика допоможе розслабитися та із задоволенням провести час.

Par Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 10.

Бюджет: ₴₴.

Страви: креветки у тісті катаіфі з sweet-chilli соусом – 240 грн, рис тяхан зі смаженою куркою в тайських спеціях – 180 грн, камамбер запечений на грилі з ягідним джемом та хлібними кростіні – 320 грн.

Деталі: концептуальний pre-party бар в центрі Києва, інтер’єр в стилі лофт, різноманітність кальянів, в меню представлені популярні страви різних країн, концептуальна барна карта, літня тераса, резерв столів.

Par Bar один з найпопулярніших кальян-барів у центрі Києва. Цю локацію люблять за особливу атмосферу, високий рівень сервісу та авторські коктейлі. В Par Bar дуже досвічені шиша-майстри, тому радимо скористатися їх рекомендаціями: вам запропонують стандартний або дизайнерський кальяни, а також один з видів тютюну для кальяну. В Par Bar цікаві авторські коктейлі, які вражають своєю різноманітністю і гідні доповнити обраний кальян.

To Be

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 2а

Бюджет: ₴₴.

Страви: теплий з лососем та мигдалем – 295 грн, курка-теріякі з паровим рисом – 200 грн, скляна локшина з яловичиною та овочами – 190 грн.

Деталі: європейська кухня, чотири зони для гостей, широкий вибір кальянів, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю, велика чайна карта, резерв столів.

To Be — гастро-кальянна на Подолі з європейською кухнею, кальянною картою і широким асортиментом на барі. Заклад розділений на чотири зони — основна зала, бар, балкон і кальянна. To Be пропонує класичні страви та різноманітні варіації паназійської кухні, а за барною стійкою можна випити класичні та авторські коктейлі. В закладі можуть змінити чашу кальяну в перші 15 хвилин, у разі якщо майстри не вгадали зі смаком

ZMIST

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 20А; вул. Леоніда Первомайського, 7

Бюджет: ₴₴. 

Страви: фреш-спрінг роли з креветкою – 250 грн, тайський салат з яловичиною в устричному соусі – 240 грн, корейський флан стейк з кімчі – 390 грн.

Деталі: заклад позиціонується як «храм кальянної культури зі змістом», гарний вибір алкоголю, зручне розташування, є чайна карта, велика кальянна карта, класичні та авторські коктейлі, резерв столів.

У Zmist Bar приходять випити по коктейлю після робочого дня або на вихідних, покурити кальян чи просто поспілкуватися з друзями. Вся концепція закладу продумана до деталей: стриманий інтер’єр в стилістиці скандинавського лофт і приглушене світло створюють максимально комфортну атмосферу для релаксу. Вам запропонують відмінний вибір авторських коктейлів, а також коктейльну класику.

Gastro Bar 7

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 9а

Бюджет: ₴₴.

Страви: цезар з креветками гриль – 365 грн, українські деруни з грибами – 145 грн, бургер з телятиною – 285 грн.

Деталі: гастробар, сезонне меню, алкогольні напої, авторські та класичні коктейлі, кальян, стильний інтер’єр, вечірки та заходи, ланчі у будні дні, тераса, VIP-кімната.

Gastro Bar 7 розташувався в центрі столиці. На додаток до ексклюзивної коктейльної карти і повноцінного меню пропонує димні кальяни від професійної команди HighHookahLab. Тут представлено все найкраще з кальянної індустрії, від самих кальянів до тютюну, від класичних пропозицій до найсучасніших трендів в цій області. Окрім доволі широкого вибору тютюну різних брендів та смаків, можна обрати й бренд самого кальяну. Головна мета — догодити кожному гостю, як істинному цінителю, так і тому, хто курить кальян за компанію.

Шишка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 61Б.

Бюджет: ₴₴.

Страви: боул з гречкою та яйцем пашот – 180 грн, Хумус боул з яловичиною, свіжими овочами та сиром фета – 300 грн, кесаділья з куркою – 185 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, європейська кухня, будда-боули, цікава колекція джину, авторські коктейлі, чайна карта, настільні ігри, широкий вибір кальянного тютюну.

«Шишка» — ресторан європейської кухні з кальянами в центрі Києва. Інтер’єр досить стриманий і типовий для кальянної. Заклад має чотири зали: дві великі та дві приватні зали з ігровими консолями. Тут вам запропонують велике різноманіття смаків тютюну для кальянів, вартість кальяну залежить від тютюну.

Фото: Facebook ЛЮТИЙ BAR & HOOKAH, Par Bar, To Be, ZMIST, Gastro Bar 7, Шишка.

Головна фото: Cachimberos

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi