Заклади на Подолі, які відновили роботу - PostEat

пошук

Заклади на Подолі, які відновили роботу
24-05-2022 0 938


Любі читачі, редакція PostEat повертається до публікації регулярних добірок з актуальною інформацією щодо роботи закладів Києва та інших українських міст. В кожного українця зараз «свій фронт» — хтось відбиває атаки ворога та звільняє наші землі, хтось щодня рятує життя та допомагає вимушеним переселенцям, хтось працює для підтримки економіки та зберігає робочі місця. Ми на нашій інформаційній царині продовжуємо висвітлювати гастрономічне життя України, її успіхи на міжнародній арені та просувати український гастрономічний бренд серед широкої аудиторії в Україні та закордоном. Тримаймося, все буде Україна!

Naushi

Де: вул. Сковороди, 7

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: цукемен – 185 грн, чітан рамен – 120/155 грн за стандартну та велику порції, соєвий пайтан рамен – 120/155 грн за стандартну та велику порції, курка карааге – 99/119/149 грн, маземен з лососем – 185 грн, гьодза фрі зі свининою (5 \ 7 \ 9 шт.) – 106/136/159 грн.

Графік роботи (може змінюватись): пн-пт з 12:00 до 20:00; сб-нд з 11:00 до 20:00

Справжня японська раменна на Подолі працює! Ви можете замовити улюблені страви в закладі, або на доставку через Bolt та Glovo. В меню класичні рамен-супи, рамен-гарніри, а також десерти моті ручної ліпки. Бармени закладу готують сезонні домашні лимонади, а поціновувачам нагадують, що в них ще є запаси японських чаїв власного імпорту. Приходьте із друзями, коханими, або наодинці з‘їсти традиційну гарячущу тарілку рамену і на час відключитись від світу під шелест японських ліхтарів, або зеленого листя старих дерев на Сковороди, 7.

Завертайло.

Де: вул. Межигірська, 7

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: мачанка з вершкового сиру, карамелізований буряк з лаймом, дукка, зелений карі – 95 грн, бургер Ленд-Ліз – 200 грн, Рулет з індички, картопляне пюре, крем-хрін – 355 грн, фальшивий рубен, сендвіч з індичкою – 195 грн.

Графік роботи (може змінюватись): щоденно з 08:00 до 21:00

Пекарня «Завертайло.» — авторський формат на Подолі від власників мережі кафе Honey Анни та Станіслава Завертайло. Концепція закладу та меню є втіленням пристрасті родини Завертайло до хліба, вина, родинних рецептів та традицій. В основі меню пекарні «Завертйло.» — сезонність та локальність. В закладі, який розпочав роботу з середини березня місяця, можна спробувати випічку та хліб, сендвічі, кілька основних страв та позицій з мезе-бару. Актуальне оновлення в меню — круасан «Борис Джонсонюк» (створений за мотивами англійського apple pie та зачіски прем’єр-міністра Великої Британії) та бургер Ленд-Ліз з халапеньйо, двома цибулями, чедером, яловичою котлетою, картопляною булочкою та малосольними огірками.

FIJI Lounge Bar

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: салат з телятиною-гриль та медово-гірчичним соусом – 235 грн, футомакі з лососем – 185 грн, батат-фрі з соусом чеддер – 185 грн, український борщ з ребром, подається з темною чіабатою, салом та грінками – 145 грн, курка масала з зеленим салатом – 195 грн.

Графік роботи (може змінюватись): щоденно з 14:00 до 20:00

Лаунж-ресторан FIJI Lounge Bar знаходиться в історичному центрі столиці на Подолі. Команда FIJI відновила свою роботу 14 травня аби «підтримати кохану Україну та дарувати гарний настрій вам, дорогі гості». Почали працювати на літньому майданчику та в безпечних залах на -1 поверсі. Кальяни, фірмові коктейлі та гастрономічні бестселери японської та європейської кухні готують для вас щоденно з 14 до 20 години.

Тісто, сир і тітка Белла

Де: вул. Хорива, 1/2е

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: піца пеппероні піканте – 198 грн, кальцоне піканте – 198 грн, італійські фермерські сири – 250 грн, салат із козиним сиром – 170 грн, паппарделле альфредо – 190 грн.

Графік роботи (може змінюватись): щоденно з 11:00 до 20:30

«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. Роботу закладу відновили 1 квітня, до цього з початку повномасштабної війни в Україні команда ресторану готувала їжу для наших захисників. В закладі готують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті — можна завітати до закладу чи замовити доставку містом за 70 грн.

МАМА МАNANA

Де: вул. Нижній Вал, 23

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: кубдарі з бараниною – 217 грн, хінкалі з сирно-грибною начинкою – 175 грн/4 шт., суп харчо з тклапі – 149 грн, грузинський салат з горіховою пастою – 162 грн.

Графік роботи (може змінюватись): щодня з 11:00 до 20:00

«МАМА МАНАНА» — це ресторани грузинської кухні з дружньою атмосферою і висококласним сервісом. Інтер’єр закладів створює затишну атмосферу завдяки стильному декору. У ресторанах готують домашню грузинську кухню: 7 видів хачапурі, хінкалі, м’ясні страви та грузинські десерти. Замовити доставку можна лише по правому берегу міста.

Одеса-мама

Де: вул. Верхній Вал, 30

Бюджет: ₴₴.

Дещо з меню: форшмак – 98 грн, рапани у вершковому соусі – 198 грн, тюлечку з цибулькою – 82 грн, уха чорноморська – 178 грн, котлети з чорноморського судака з картопляним пюре – 188 грн, асорті одеських закусок – 230 грн.

Графік роботи (може змінюватись): щодня з 11:00 до 20:00

Ресторан «Одеса-мама» на Подолі знаходиться недалеко від станції метро «Контрактова площа». Заклад позиціонує себе як рибне місце для посиденьок по-одеськи. Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, рапани, тюлечку з цибулькою, котлети з чорноморського судака та мідії у різних соусах.

Головна фото: Одеса-мама

Фото: Facebook Naushi, Завертайло., FIJI Lounge Bar, Тісто, сир і тітка Белла, МАМА МАNANA, Одеса-мама.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi