Заклади в Київській області: де поїсти поруч зі столицею - PostEat

пошук

Заклади в Київській області: де поїсти поруч зі столицею
04-08-2020 0 2215


Редакція PostEat розповідає про цікаві заклади в Київській області. Не лише в столиці можна знайти локації з цікавими концепціями та смачними стравами в меню. Ресторани Київської області пропонують клієнтам рівень обслуговування та спектр послуг, які нічим не поступаються столичним закладам. Ми підібрали для вас ресторани Київської області, до яких можна завітати найближчими вихідними, щоб ближче познайомитись з гастрономічним передмістям.

Toloka

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Вишневе, вул. Європейська, 31а

Бюджет: ₴₴. Салати (125–155 грн), вареники handmade (95–109 грн) бургери/піти (95–165 грн), основні страви (85–195 грн).

Страви: салат з грильованою куркою – 155 грн, бургер з яловичою котлетою та смаженою гречкою – 165 грн, вареники із щуки по-одеськи в соусі від Шефа – 109 грн, судак з весняним рагу – 155 грн.

Напої: Icewine Шато Чізай – 549 грн/750 мл, Бейкуш Червоний – 50/310 грн (100/750 мл), мохіто обліпиховий – 125 грн.

Деталі: ресторан «панукраїнської» кухні, кав’ярня третьої хвилі, власна пекарня зі свіжою випічкою, шеф-кухар Богдан Лазоренко, сучасний інтер’єр у стилі лофт з елементами етніки, локальні фермерські продукти, сезонне оновлення меню, сніданки, винна карта, біодинамічні вина, коктейлі.

Ресторан Toloka знаходиться в місті Вишневе, біля затишного центрального міського парку. Основне меню закладу є екскурсом до «панукраїнської» кухні — так називають у закладі поєднання гастрономічних особливостей народів, що проживають на території України. В основі філософії ресторану лежить правило #eatlocal. Окремий структурний елемент закладу кав’ярня «третьої хвилі». Кав’ярня використовує власний особливий бленд кави з назвою «1686» — це не просто число, це рік заснування першої кав’ярні у Відні українцем Юрієм Кульчицьким. Щоранку в Toloka випікають свіжий хліб, який можна скуштувати в закладі або взяти додому. Хліб та випічка в Toloka готуються на натуральних інгредієнтах і заквасках, ніяких підсилювачів смаку або синтетичних речовин.

Toscana Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Буча, вул. Шевченка, 2г

Бюджет: ₴₴₴. Салати (186–395 грн), основні страви (296–585 грн), піца та фокача (88–295 грн).

Страви: грильята з овочами та яловичиною – 258 грн, томлена нога теляти в соусі к’янті – 395 грн, лазанья з печінкою та рікотою – 226 грн, піца з індичкою та баклажанами на грилі – 248 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки, сезонне оновлення меню, жива музика.

Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах їзди від Києва в мальовничому сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. Простора тераса — найбільш зручна частина закладу в теплу пору року. У самому приміщенні ресторану три зали — основна, мала і невелика зала для закритих заходів.

Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Крюківщина, вул. Василя Стуса, 16 (ТРЦ ParkSmall)

Бюджет: ₴₴.

Страви: паста 4 сири з чорним трюфелем – 165 грн, пінца маргарита – 145 грн, сирники з рикоти – 105 грн, десерт «Павлова» – 95 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, фреш-паста власного приготування, послуга «купити з собою пасту», страви для вегетаріанців, паста-конструктор, шоу-кухня, сніданки, сезонне меню, винна карта.

Локація відомого ресторану італьської кухні Pastateca відкрилась у липні на Крюківщині в торговельно-розважальному центрі ParkSmall. Співзасновники і автори проєкту — Ірина Авруцька і Максим Храмов. В меню ви знайдете брускети та салати, супи, бургер, ризото, пінци, десерти та, звичайно, пасту. В закладі рекомендують почати знайомство з новою локацією пасти 4 сири з чорним трюфелем, пінци маргарита, ранкових сирників з рикоти та десерту «Павлова». Як і в столичній Pastateca можна придбати фреш пасту take away за 29 грн порція — зелену або білу, широку або тонку.

Бістро Пекаря

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Нові Петрівці, вул. Вишгородська, 155

Бюджет: ₴₴. Брускети (138–192 грн), салати (138–256 грн), піца (156–274 грн), домашня паста (168–282 грн).

Страви: брускета з телятиною та сиром – 138 грн, вітело тонато – 154 грн, салат табуле з креветками – 216 грн, авокадо-гриль з томатами та міксом салату – 188 грн, равіолі з кроликом запечені в тісті з вершково-трюфельним соусом – 212 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: мережа заміських сімейних ресторанів, кілька зал, авторські страви італійської та європейської кухонь, страви на аргентинському грилі, домашня паста, свіжа випічка, сирна та м’ясна лавки, сніданки, устриці, великий винний бутик, дитячий майданчик, аніматори для дітей, резерв столів.

«Бістро Пекаря» — це мережа заміських сімейних ресторанів. Меню ресторанів базується на європейській кухні, в якій домінує характер Італії — від пасти та капрезе до стейка Рібай. Гурмани зможуть насолодитися ароматною випічкою, яку щойно дістали з печі. В закладі представлено великий вибір страв з м’яса, риби та морепродуктів, приготованих на аргентинському грилі. В ресторані працює власна пекарня та винний бутик, у якому представлено близько 150 найменувань вина з різних регіонів світу. Зараз мережа налічує 4 локацій — у селах Березівка, Глеваха, Кононівка та Нові Петрівці.

«Сіхарулі»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Крюківщина, вул. Василя Стуса, 16 (ТРЦ ParkSmall)

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски та салати (80–110 грн), хачапурі та кубдарі (25–135 грн), мангал меню (65–250 грн).

Страви: аджапсандалі – 80 грн, хачапурі по-мегрельськи – 130 грн, кубдарі з рубленим м’ясом – 135 грн, шашлик з телятини – 75 грн/100 г, лобіо по-імеретинськи – 85 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, літня тераса на 200 гостей, проєкт Ірини Авруцької і Максима Храмова, традиційні грузинські страви, мангал меню, велика винна карта, жива музика.

Літня тераса ресторану грузинської кухні «Сіхарулі» відкрилась в липні на Крюківщині поряд з парком Камелія. Співзасновники і автори проєкту — Ірина Авруцька і Максим Храмов (Pastateca, Celentano). Велика літня тераса закладу розрахована більше ніж на 200 гостей. В меню закладу багато традиційних грузинських страв, адаптованих для українських гостей. В «Сіхарулі» пропонують традиційні хінкалі, хачапурі, а також різноманітні страви з мангала. До страв можна обрати супровід з великої винної карти ресторану. У вихідні дні на терасі ресторану «Сіхарулі» буде лунати жива музика. Крім цього, тераса може стати відмінною локацією для банкету або івенту. Відкриття основної зали ресторану «Сіхарулі» заплановано на вересень цього року.

Радіо Тбілісі / #radiotbilisi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Стоянка, вул. Лісна, 1/1.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (59–179 грн), гарячі страви (109–1199 грн), десерти (35–129 грн).

Страви: цицак з шором або горіховою пастою – 59 грн, кучмачі – 109 грн, каурма – 155 грн, ягня томлене у темному пиві – 550 грн, чашушулі ріке – 129 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинська кухня, вина Грузії, чача, сніданки, фірмові страви, лимонади, один з ресторанів розташований за містом.

Демократична хінкальня «Радіо Тбілісі» виконана в класичній концепції тбіліської «сахінклі» (в перекладі з грузинського «хінкальня»). Працюють два ресторани — в центрі столиці на Дмитрівській та в селі Стоянка. В меню «Радіо Тбілісі» є особливі страви тбіліської кухні, відмічені припискою «по-тбіліськи». У закладі ліплять хінкалі по-тбіліськи з сиром сулугуні, з бараниною і з яловичиною та свининою, а також хінкалі пасанаурі — такі, як ліпили давним-давно грузинські горяни.

Фото: Facebook Toloka, Toscana Grill, Pastateca, Бістро Пекаря, «Сіхарулі», Радіо Тбілісі / #radiotbilisi.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi