Заклади в одеському стилі в Києві - PostEat

пошук

Заклади в одеському стилі в Києві
09-09-2019 0 1377


Заклади в одеському стилі в Києві шукала редакція PostEat. Одеська кухня сформувались під впливом української, єврейської, грузинської, болгарської та грецької кухонь. Одеська гастрономія багата на страви з риби та морепродуктів, овочеві закуски, до яких одесити обирають місцеві вина. За своїм колоритом одеська кухня нагадує італійську – таку ж сонячну, апетитну та оптимістичну. Якщо у вас немає можливості поїхати до Одеси, ми пропонуємо вам відчути її атмосферу у закладах Києва. Тут ви зможете спробувати одеський сіфуд, рибні асорті, ризото з морепродуктами та ще багато іншого. Тому приходьте до київських ресторанів одеської кухні та насолоджуйтесь!

Одеський бульвар

Де: Русанівський бульвар, 7

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (10–292 грн), салати (112–168 грн), рибні страви (78–854 грн), морепродукти (168–279 грн), паста (124–192 грн), супи (58–138 грн), десерти (54–75 грн).

Страви: брускета з мідіями – 35 грн, салат з рапанами – 168 грн, стейк лосося – 162 грн, медове філе лосося і шпинатом та редисом – 292 грн, рапани в вершковому соусі – 279 грн, марінара з морепродуктами – 192 грн, пряний суп з креветками – 138 грн.

Напої: ігристе вино Villa Krim Asti – 250 грн, грузинське червоне вино «Піросмані» – 84 грн, українське біле сухе вино «PAVO Шардоне» – 34 грн/150 мл.

Деталі: ресторан одеської кухні, авторські страви, хоспер-меню, коктейльна карта, колекція вин, доставка, літня тераса, музичні вечори, спортивні трансляції, дитячі майстер-класи, підходить для банкетів, резерв столів, формат take away, паркінг.

«Одеський бульвар» затишний ресторан для всієї сім’ї на Русанівці. Чудова локація для проведення свята, романтичної, дружньої або бізнес зустрічі. Інтер’єр закладу виконаний в світлих тонах, а затишку та особливої атмосфери додають живі рослини. Основа меню одеські страви. Рекомендуємо спробувати філе сібаса з овочами та соусом «Цитрон», а на – десерт лимонник з полуничним соусом і золотим ромом. До страви можна замовити грузинське або українське вино. У барному меню також є міцний алкоголь, фірмові наливки, пиво, гарячі коктейлі, лимонад, морси та фреші.

Рыба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴₴. Салати та закуски (60–470 грн), гарячі страви (140–620 грн), супи (150–250 грн), десерти (60–155 грн).

Страви: запечений відкритий рол з крабом – 430 грн, «Зелений» салат з авокадо та копченою скумбрією – 180 грн, теплий салат з лососем – 250 грн, паста з морепродуктами – 370 грн, мідії смажені в білому вині – 280 грн, рибна солянка – 220 грн, трубочки зі згущеним молоком – 95 грн.

Напої: біле домашнє вино «Рыба Пила» — 100 грн/150 мл, червоне вино Merlot Echo Falls Merlot – 120 грн/150 мл, рожеве вино Cotes De Provence Pere Anselme 180 грн/150 мл, ігристе вино Don Gallo Prosecco Brut Dal Bello – 230 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, сніданки з 10:00 до 12:00, змістовна винна карта, доставка, iqos friendly, резерв столів.

«Рыба Пила» — ресторан з одеськими стравами з риби та морепродуктів. Це атмосферний заклад з яскравим інтер’єром, панорамними вікнами та літньою терасою. Гостям пропонують страви з чорноморської риби власного вилову. Також тут не забули про напої, у ресторані є винотека з великим вибором вин з усіх куточків світу.

Причал

Де: Набережне шосе, 11, Наводницький парк

Бюджет: ₴₴. Страви Японії (45–320 грн), закуски (69–340 грн), салати (115–435 грн), гарячі закуски (105–340 грн), риба і морепродукти на відкритому вогні (95–1900 грн), десерти (65–188 грн).

Страви: дорадо з овочами по-селянськи – 360 грн, дорадо філе – 145 грн/100 г., соте з морепродуктів – 680 грн, суп з морепродуктами – 285 грн, скумбрія холодного копчення – 185 грн, тартар з лосося та гуакамоле – 255 грн, салат з вугром – 295 грн, міні-чебуреки з лососем – 55 грн, чизкейк «Солона карамель» – 175 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, вина побокально та коравін, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» – це ресторан на березі Дніпра в Наводницькому парку. Інтер’єр виконаний у блакитних та білих кольорах з акцентом на морську тематику. Тут є дитяча кімната, літня тераса та простора зала. У меню – устриці, чорноморська риба, страви з морепродуктів, паста та ризото, м’ясні страви та десерти. У винній карті великий вибір вин Австралії, Німеччини, Португалії, США, Франції, Іспанії, Чилі та Італії. У барному меню – авторські коктейлі та лимонади, фірмові напої, фреші та кава.

Любчик на Бессарабці

Де: Бессарабська площа, 7

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–99 грн), супи (79–109 грн), салати (79–89 грн), рибні страви (128–348 грн), десерти (39–109 грн).

Страви:

Напої: еспресо – 39 грн, лимонад «Ванільний» з манго – 49 грн, ігристе вино Martini Prosecco DOC – 120 грн/150 мл, червоне вино Colossal Reserva – 90 грн/150 мл, напівсолодке біле вино Gewurztraminer Reserve Hunawihr – 120 грн/150 мл.

Деталі: одеський ресторан та інтелігентний пивбар, зали для банкетів, фуршетів, родинних та корпоративних свят, мідії та раки, kids friendly, pets friendly, cork free, сніданки, сезонні пропозиції в меню, тераса, iqos friendly, формат take away.

«Любчик на Бессарабці» – одеський ресторан від Дмитра Борисова. Заклад створений для посиденьок у колі друзів та сім’ї. За страви у меню відповідає бренд-шеф Віталій Іванюта. З 09:00 до 12:00 гостям пропонують сніданки на вибір – сет намазок, основна страва та добавки, обирайте за смаком. Також у меню є закуски, м’ясні та рибні страви, супи, салати та десерти. У барному меню коктейлі та вина, міцний алкоголь.

Цаца

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–320 грн), салати (79–265 грн), одеський сіфуд (69–197 грн), м’ясо з мангалу (130–395 грн), десерти (45–125 грн).

Страви: плов з мідіями – 145 грн, казанок мідій – 197 грн, «Сіфуд» салат з кіноа та авокадо – 265 грн, одеські канапки зі шпротами – 95 грн, борщ зелений зі сметаною – 79 грн, олів’є-рол з телятиною – 99 грн, наполеон «Цаца» – 89 грн.

Напої: домашні настоянки – 35 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, какао з маршмелоу – 50 грн, домашній чай з обліпихою та імбиром – 65 грн, маракуєва цаца – 125 грн.

Деталі: ресторан одеської кухні на Подолі, колоритний інтер’єр, великий вибір риби і морепродуктів, чорноморська риба, гриль-меню, домашні наливки, тематичні вечірки, жива музика, резерв столів.

«Цаца» – ресторан на Подолі, який приваблює своїм одеським колоритом гостей та жителів міста. Літня тераса закладу нагадує затишний одеський дворик. А ще тут є зала-оранжерея, основна зала та банкетна зала. Із меню рекомендуємо спробувати казанок мідій із соусом на вибір: томатна сальса або вершковий соус. До страви можна замовити келих ігристого або домашню настоянку, як душа забажає.

Черноморка

Де: вул. Велика Васильківська, 49а

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн), супи (98–165 грн), десерти (57–89 грн),

Страви: салат олів’є з м’ясом мідій – 96 грн, теплий салат з морепродуктами – 193 грн, ніжні котлети з судака з картопляним пюре – 152 грн, ризото з морепродуктами – 184 грн, домашні шпроти з грінками – 89 грн, солянка рибна – 147 грн, брауні з малиною – 89 грн.

Напої: ігристе вино «Міоль Тревізо» – 138 грн/150 мл, червоне вино «Серо Анон Гран Резерва» – 1190 грн/750 мл, домашнє одеське вино – 55 грн/150 мл, біле вино «Піно Гріджіо дель Венето» – 78 грн/150 мл.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, сніданки, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних ресторанів. У будні дні з 08:00 до 12:00 та у святкові дні з 09:00 до 14:00 тут подають сніданки – вівсяну кашу з вугром, запіканку з окунем та креветочною рибою, сирники з бебі гребінцями у вершковому соусі та інші страви. В основному меню: малосольна тюлька з картоплею, свіжий салат з морепродуктами та імбирною закваскою, м’ясо рапана з грибами та чері, а на десерт – вафельний торт. Також у «Черноморке» є винна карта, фреші, кава та чай.

Фото: Facebook Одесский бульвар, Рыба Пила, Причал, Любчик на Бессарабці, ЦацаЧерноморка

Головна фотографія (колаж): ЦацаРыба ПилаЛюбчик на Бессарабці

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi