Заклади з кальянами на Подолі: де шукати - PostEat

пошук

Заклади з кальянами на Подолі: де шукати
17-09-2019 0 1610


Заклади з кальянами на Подолі шукала редакція PostEat. Багато хто не уявляє гарного відпочинку без кальяну в дуеті з улюбленим коктейлем. Тому сьогодні наша редакція оглядає заклади з кальянами на Подолі. Пік захоплення кальянами припав на двохтисячні роки, коли їх привозили як сувеніри з поїздок; тепер кальяни для багатьох стали атрибутом вечірок і дружніх посиденьок.

Складно сказати, хто першим придумав курити тютюн через кальян. Найчастіше дослідники схиляються до версії, що кальян був придуманий в Індії в XVII столітті. Дехто вважає батьківщиною кальяну Персію. У Європі мода на кальяни з’явилась лише в XIХ столітті. Популярність кальянів пов’язують з прагненням європейців познайомитися ближче зі східною культурою. З тих пір кальян є не лише сувеніром, а й популярним способом провести час в компанії друзів.

Fiji Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (185–289 грн), гарячі закуски (99–285 грн), основні страви (175–685 грн).

Страви: чорний бургер з яловичою котлетою та картоплею фрі – 189 грн, рол с лососем і авокадо – 139 грн, хрусткі креветки з соусом васабі – 195 грн.

Напої: Virgin Mojito – 65 грн, мілкшейк – 59 грн, Baby Colada – 49 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, кальян з 14:00 щодня, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, кальян-меню, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, по п’ятницях і суботах працює до 05:00 ранку.

FIJI Lounge Bar — стильний лаунж-ресторан на Подолі. Кухня в закладі досить різноманітна, щоб кожен гість міг зробити найкращий вибір — у FIJI Lounge Bar можна посмакувати стравами європейської, української та японської кухонь. На додаток до страв ви можете вибрати супровід з карти фірмових і класичних коктейлів, розробленої досвідченим бар-менеджером Галиною Третяк. Класичні кальяни в FIJI Lounge Bar коштують від 255 грн до 395 грн в залежності від тютюну. Можна замовити кальян на фруктовій чаші, обравши грейпфрут або ананас.

Fog Area

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Волоська, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (135–199 грн), піца (160–175 грн), основні страви (140–270 грн).

Страви: піца сирна – 175 грн, курячі нагетси – 90 грн, медальйони з телятини – 230 грн, бургер з беконом – 135 грн.

Напої: лонг айленд – 180 грн, мохіто – 150 грн, глінтвейн – 120 грн, лимонад – 75 грн.

Деталі: ресторан-бар, інтер’єр в темних тонах, VIP-зал, страви європейської кухні, кілька зал, кальянна карта, банкетні пропозиції, вечірки, музичні вечори.

Лаунж-бар FOG Area — це симбіоз смачної кухні, якісних кальянів, гарної музики. Крім усього іншого, тут влаштовують тематичні вечірки і проводять музичні вечори. Простора зала, м’яке світло, затишні дивани, лаунж-музика з ідеальним звуком, теплий чай роблять FOG Area чудовою локацією для неспішних бесід з друзями. Основною метою кальян-бару FOG Area є пропагування правильної культури куріння кальяну — в закладі їх готують за класичною технологією на фользі і калауде без шкідливих наповнювачів. Професійна команда завжди допоможе у виборі міксу і порекомендує кращу композицію, відповідну смакам і уподобанням.

To Be

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 2а

Бюджет: ₴₴. Салати (129–249 грн), рис та локшина (49–199 грн), страви з м’яса (179–369 грн).

Страви: салат з грушою та дор блю – 149 грн, рис з креветками та куркою – 129 грн, локшина удон з качкою – 149 грн, каре телятини з грильованим ананасом – 279 грн.

Напої: Fluffy – 169 грн, Acid Sour – 169 грн, Sazerac – 209 грн.

Деталі: європейська кухня, чотири зони для гостей, широкий вибір кальянів, коктейльна карта, спортивні трансляції, великий вибір міцного алкоголю, велика чайна карта, резерв столів.

To Be — гастро-кальянна на Подолі з європейською кухнею, величезною кальянною картою і широким асортиментом на барі. Заклад розділений на чотири зони — основна зала, бар, балкон і кальянна. To Be пропонує класичні страви та різноманітні варіації паназійської кухні, а за барною стійкою можна випити класичні та авторські коктейлі. Кальяни в To Be за смаковими характеристиками ділять за 10-бальною шкалою, де 1 – це легкий та ароматний кальян, а 10 дуже міцний, з яскравим смаковим ефектом.


Pink Freud KYIV — Пінк Фройд Київ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 19

Бюджет: ₴₴. Закуски (60–180 грн), коктейлі (180–200грн).

Страви: креветки в паніровці – 140 грн, хумус ієрусалимський – 140 грн, шеф-бургер з сиром чедер – 180 грн.

Напої: Last hero – 180 грн, Acha Acha – 180 грн, Sazerac – 200 грн, Vieuz Carre – 200 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, з неділі по четвер працює з 18:00 до 01:00, по п’ятницях і суботах — до 02:00, кальяни, авторська коктейльна карта, комунальний стіл, музичні вечори.

До «Pink Freud KYIV / Пінк Фройд Київ» кияни приходять за особливою атмосферою та унікальними авторськими коктейлями зі змістовної барної карти, що розділена на чотири категорії в залежності від смакових уподобань: солодкі, кислі, освіжаючі та насичені. Кожна позиція супроводжується описом складу та смаку та тезою Зигмунда Фрейда, яку цей коктейль відображає.

Chicagos

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 20

Бюджет: ₴₴. Закуски (50–240 грн), салати (100–175 грн), хот-доги і гамбургери (85–160 грн), стейки (160–360 грн).

Страви: курячі нагетси – 100 грн, індичка з білими грибами – 145 грн, бургер з тушкованою свининою та ананасом на грилі – 140 грн.

Напої: сидр – 40 грн/0,33 л, мілкшейк – 55 грн, лате – 45 грн, Cava Semi Seco – 520 грн/750 мл.

Деталі: ресторан-бар на Подолі, американська кухня, традиційний фастфуд, стилізований інтер’єр, спеціальні пропозиції, стейки, кальян, резерв столів.

Chicagos — сучасний бар з американською кухнею на Подолі. Творці закладу вирішили зібрати під одним дахом любителів пива і американських страв. В меню є традиційний американський фастфуд: бургери, хот-доги, а також фрай-бокси. Також є розділи з салатами, стейками і американськими десертами. У барній карті великий вибір міцного алкоголю, вина і пива. З кальянною картою ви можете ознайомитись у закладі.

Фото: Facebook FIJI Lounge Bar, Fog Area, To Be, Pink Freud KYIV — Пінк Фройд Київ, Chicagos

Головна фотографія: Fog Area

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi