Заклади з VIP-кімнатами та залами в Києві: для особливих подій - PostEat

пошук

Заклади з VIP-кімнатами та залами в Києві: для особливих подій
20-07-2020 0 335


Заклади з VIP-кімнатами та залами в Києві шукала редакція PostEat. Наш огляд локацій Києва стане в пригоді, якщо ви плануєте незабаром влаштувати сімейну вечірку, родинне свято чи невеликий корпоратив і ще не визначилися з місцем проведення вашого заходу. Ми підібрали для вас локації в різних частинах Києва з різноманітною кухнею та ціновим діапазоном, де ви зможете забронювати VIP-кімнату чи зал для будь-якого заходу.

Хмелі-Сунелі

Де: вул. Омеляновича-Павленка, 4-6

Бюджет: ₴₴. Салати (135–218 грн), хачапурі (160–265 грн), основні страви (124–499 грн).

Страви: сациві з домашньої індички – 175 грн, сулугуні обсмажений, подається з соусом копченої аджики – 195 грн, абхазура з ташмиджабі (м’ясо зі спеціями і гранатовими зернами в натуральній оболонці подається з пюре з сулугуні) – 175 грн, бараняча рулька з овочами гриль та запеченою картоплею – 494 грн.

Напої: Mtsvane Terra Initia – 115 грн/150 мл, Saperavi Badagoni – 92 грн/150 мл, Prima Bodegas y Vinedos Maurodos – 240 грн/150 мл.

Деталі: сучасна грузинська кухня, ресторан мережі закладів Tarantino Family, мангал-меню, сезонне оновлення меню, відкрита кухня, багата колекція вин з усіх регіонів Грузії, жива музика, виступи танцюристів, кальянне меню, банкетні пропозиції.

«Хмелі-Сунелі» — сучасний ресторан грузинської кухні на Печерську. У закладі готують улюблені грузинські страви в сучасній інтерпретації, великий вибір позицій в меню дозволить кожному знайти те, що йому до смаку. Характерними рисами закладу є приємна атмосфера та гостинність — тут знають все про організацію прекрасних вечорів з грузинським колоритом, а також як зробити відпочинок гостей душевним і смачним. Для особливих подій в «Хмелі-Сунелі» є окрема зала, яка може вмістити до 40 гостей.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (192–345 грн), гарячі страви (194–725 грн), десерти (124–175 грн).

Страви: деруни з закарпатськими білими грибами запеченими в сметані – 276 грн, вареники з м’ясом зайця в карпатських травах – 225 грн, котлети по-київськи з домашнім овочевим салатом – 268 грн, каре телятини з пряно-томатним соусом – 432 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, прогулянки по річці в теплу пору року, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. В ресторані є кілька зал для особливих подій. Дизайн гірської зали  (25 гостей) виконано у найкращих традиціях карпатської автентики: візерунки на стінах, традиційна стилізована люстра та великий стіл посередині. Зала степова (10 гостей) уособлює центральну та східну Україну — велика вишиванка стала прикрасою цілої стіни, а давній камін стає згадкою про минуле легендарного ресторану ще з 1998 року. Зала Українська ніч (60 гостей) з видом на Дніпро отримала свою назву завдяки стіні, що сяє вогнями ніби небо покрите зірками. Невеличкі зали гетьманська та панська (по 7 гостей) відрізняються стриманим оздобленням.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. М’ясні страви (270–1720 грн), гарячі закуски (200–860 грн), страви з риби (340–2550 грн).

Страви: бургер з телятиною та фуа-гра – 370 грн, ризото з вугром і пармезановою еспумою – 420 грн, котлети з крабом і трюфельним пюре – 800 грн, кушиякі з гребінця – 620 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо. Гості закладу можуть розміститися на одному з двох поверхів. VIP-зала на 10 персон розташована на другому поверсі, панорамні вікна закладу виходять на мальовничий сквер.

Марио — Mario Restaurant

Де: вул. Льва Толстого, 14а

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (180–625 грн), паста (228–320 грн), риба та морепродукти (210–1980 грн).

Страви: лосось з аспарагусом – 490 грн, мармурові ребра телятини з картоплею робюшон – 620 грн, равіолі з камчатським крабом та трюфельним соусом – 250 грн, хрусткий мікс морепродуктів з зеленню – 498 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійський ресторан з багаторічною історією, два поверхи, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, страви на грилі, спеціальне регіональне меню, бізнес-ланчі, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — ресторан італійської кухні в центрі Києва з вишуканим інтер’єром та багаторічною історією. Знаходиться ресторан в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. В меню закладу — класичні італійські антипасті, карпачо і тартар, ризото, паста, а також м’ясні та рибні страви на грилі. В ресторані для банкетів є блакитна зала з окремим санвузлом та входом з вулиці, максимально в ній можуть розташуватись до 30 гостей. Для камерної події пропонують червону залу, розраховану на 6-8 осіб.

Хінкалі на Шота Руставелі

Де: вулиця Шота Руставелі, 4

Бюджет: ₴₴. Хінкалі (18–39 грн/1 шт.), салати (195–195 грн), м’ясні страви (95–325 грн).

Страви: хачапурі з бараниною – 130 грн, хінкалі з куркою та грибами у вершковому соусі – 23 грн/1 шт., овочеві рулетики по-старокутаїськи з горіховим кремом – 125 грн, курча по-чкмерськи у молочному соусі – 325 грн.

Напої: морс з чорної смородини – 25 грн, узвар – 25 грн, лимонад натахтарі груша – 65 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні в центрі Києва, автентичні та авторські страви, авторський інтер’єр від YUDIN Design, кілька залів, літня тераса, багата колекція грузинських вин, гриль-меню, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, готові бенкетні пропозиції для компаній, наливки власного виробництва, спеціальні пропозиції, вина побокально, зручний резерв столів.

«Хінкалі на Шота Руставелі» вже 14 років є домівкою грузинської гостинності та місцем зустрічі зі справжніми смаками Грузії. В «Хінкалі» готують все, чим славиться грузинська кухня: хінкалі, класичні хачапурі і великі варіації хачапурі по-аджарськи та хачапурі по-царськи для компаній, пхалі, харчо, сациві, лобіо, чахохбілі, шашлик і люля-кебаб. В ресторані є різного формату: основна східна зала з відкритою кухнею, затишна зала «Лоза», «Винний погріб» та є окрема зала «Султанка», де можна святкувати у найближчому колі (зала вміщує до 10 гостей).

Сыто-Пьяно Italiano

Де: просп. Відрадний, 103

Бюджет: ₴₴. Салати (70–239 грн), піца (60–295 грн), страви з м’яса (98–265 грн).

Страви: соте з морепродуктів у шафрановому соусі – 275 грн, чорні равіолі з креветкою та лісовими грибами – 155 грн, медальйони з телятини з міксом грибів та трюфельним соусом – 245 грн.

Напої: еспресо – 38 грн, лате карамель – 58 грн, мохіто – 125 грн, «Амарето сауер» – 95 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської та авторської кухні, піца з дров’яної печі Stefano Ferrara, страви на грилі, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, сезонне меню, шоу-подача страв, змістовна винна карта, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната, резерв столів.

Ресторан «Сыто-пьяно Italiano» пропонує гостям спробувати традиційні страви різних італійських регіонів. Інтер’єр ресторану виконаний у стилі затишних ресторанів Апеннінського півострова, багатогранність дизайну відчувається в кожній деталі. Улюблені італійські та авторські страви вам приготують на відкритій кухні, піцу подадуть з дров’яної печі Stefano Ferrara, а рибу і м’ясо обсмажать на відкритому грилі. Також в меню ви знайдете домашню пасту ручної роботи з твердих сортів пшениці. Для особливих подій в ресторані є велика банкетна зала (до 35 гостей), камінна банкетна зала (до 20 гостей) та мала банкетна зала (до 16 гостей).

Фото: Facebook Хмелі-Сунелі, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, Not Only Fish, Марио — Mario Restaurant, Хінкалі на Шота Руставелі, Сыто-Пьяно Italiano.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi