Закуски на компанію в закладах Києва: голландські сири, мезе, кавказькі делікатеси, сет в'яленок - PostEat

пошук

Закуски на компанію в закладах Києва: голландські сири, мезе, кавказькі делікатеси, сет в'яленок
19-08-2019 0 1378


Закуски на компанію в закладах Києва шукала редакція PostEat. Відпочивати разом з друзями у затишному закладі та ділитись спогадами і планами під келих вина варто якомога частіше, адже з цих щасливих моментів і складається наше життя. Найкращим рішенням буде розділити з друзями гастрономічні емоції та замовити різноманітні закуски на компанію. М’ясні, сирні, рибні, пікантні, гострі та оригінальні — закуски на компанію в закладах Києва здатні здивувати навіть вибагливих гурманів.

Мокрі вуса. Український паб

Де: бульвар Тараса Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (79–129 грн), холодні закуски (79–239 грн), основні страви (119–899 грн).

Страви: сет канапок – 159 грн, сет в’яленок – 199 грн, сет пивних сирів – 229 грн, сет солоненького – 239 грн.

Напої: Frau Ribbentrop Wheat Beer – Other – 69 грн/0,4 л; Barbe Ruby Fruit Beer – 119 грн/0,4 л; Saison 1858 Farmhouse Ale – Saison – 89 грн/0,4 л; Praga Dark Lager – Euro Dark – 75 грн/0,5 л.

Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, дегустаційний сет, ф’южн з українським колоритом, шеф-кухар Сергій Одинець, акваріум з раками, кікер, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.

Український паб «Мокрі вуса» відкрився у червні на бульварі Шевченка. В закладі два поверхи-зони — на першому розташована велика загальна зала із панорамними вікнами, а на цокольному відбуватимуться трансляції спортивних подій; також є літній майданчик на вулиці. На двох десятках кранів в пабі представлене українське пиво від пивоварень Varvar Brew, «Театр Пива «Правда», «Дідько», а також пиво від чеських, іспанських, бельгійських та інших пивоварень світу. Меню в «Мокрих вусах» доволі різноманітне та складається з цікавих закусок до пива і страв європейської кухні. Спробуйте сет в’яленок — вам подадуть чіпси з яловичини, курки, селери, моркви, цибулі, бородинського хліба, анчоусів, міні-салямі, а до них соуси солодкий чилі та шафрановий. Для душевних посиденьок з друзями замовляйте сет солоненького — в нього входить оселедець із цибулею, запечена з травами картопля, грінки із зеленим маслом, домашнє сало, солоні помідори й огірки, часник, зелень, перець чилі.

Кувшин

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (145–264 грн), страви з м’яса і риби (117–568 грн), десерти (48–325 грн).

Страви: м’ясні кавказькі делікатеси – 355 грн, асорті кавказьких солінь та маринадів – 185 грн, овочева тарілка з ароматною зеленню – 188 грн, асорті грузинських закусок – 269 грн, асорті кавказьких сирів з інжирним соусом – 395 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, розташований в парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи для дітей, спеціальне меню від шеф-кухарів, доставка, формат take away.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. У «Кувшині» вже чекають гостей на сезонні страви від шеф-кухаря, які можна скуштувати на затишній і стильній літній терасі в тіні дерев. Завітавши з друзями в «Кувшин», спробуйте м’ясні кавказькі делікатеси — бастурму, суджук, домашню буженину, курячий рулет, сало в грузинських спеціях, які подають з домашньою аджикою.

Амстер Дамстер — Amster Damster

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴. Сморяброди (95–145 грн), голландські закуски (50–240 грн), салати (115–220 грн), основні страви (150–295 грн).

Страви: таріль намазок – 105 грн, сет овочевих намазок – 105 грн, «I’m Оселедець» – 135 грн, мікс крокетів з двома соусами – 147 грн, крем-брюле із печінки кролика з карамельною чорничною скоринкою – 130 грн, сирний фест з нідерландськими сирами, кунжутним медом та хлібцями – 185 грн.

Напої: коктейль Easy Breezy – 179 грн, коктейль Witchcraft – 179 грн, коктейль Freshenity – 179 грн, коктейль Klompen – 149 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан-бар, західноєвропейська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00 по буднях (з 10:00 до 15:00 у вихідні), стильний інтер’єр, тераса, формат take away, kids friendly, винна і коктейльна карти, авторські коктейлі.

Amster Damster — це європейський ресторан, в якому подають авторські інтерпретації традиційних голландських страв і популярні страви європейської кухні. Знайомитись з різноманіттям страв у ресторані краще за все у великій компанії друзів, щоб розділити з ними яскраві гастрономічні враження. Почати вечерю можна з тарілки намазок, у якій зібрали паштет із копченої скумбрії, джем із копченої грудинки, форшмак та ікру мойви. Для вегетаріанців рекомендуємо обрати в якості стартера сет овочевих намазок — вам подадуть ікру з печених та свіжих овочів з часником, паштет з квасолі і сочевиці з авокадо та хумус. Особливість голландської кухні — закуски і оселедець, тому в ресторані зробили акцент саме на них. В Amster Damster з оселедця готують багато різноманітних страв, проте знайомство з голландським оселедцем варто почати зі страви «I’m Оселедець» — для цієї страви оселедець готують в трьох різних маринадах — буряковому з хроном, пряному й винному та подають рибу з грінками, смаженою картоплею та солоними огірками. Універсальною закускою до будь-яких ваших улюблених напоїв стануть традиційні крокети, яких в Amster Damster аж чотири види — щоб визначитись з улюбленим, замовляйте мікс з двома соусами. Не варто забувати традиційну скандинавську закуску смореброди, якої у меню Amster Damster представлено чотири види — з рієтом зі скумбрії, з маринованими гливами, з ростбіфом та зі шпротами. До пляшки вина найкраще пасуватиме крем-брюле із печінки кролика з карамельною чорничною скоринкою та сирний фест з нідерландськими сирами, кунжутним медом та хлібцями.

ПТАХА

Де: вул. Ігорівська, 5

Бюджет: ₴₴. Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).

Страви: сет намазок для компанії – 190 грн.

Напої: фірмове пиво – 75 грн/500 мл, крафтове пиво Draft – 75 грн/500 мл, крафтове пиво Bottle – 90 грн/330 мл.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.

М’ясний ресторан «ПТАХА» відкрився на Подолі у червні. За кухню у закладі відповідає Євген Вишневський — співзасновник київського ресторану-мітерії «В ребро», а за бар — Віталій Кириченко та Антон Стрельченко з Pink Freud KYIV. Автори концепції розповідають, що об’єднуючим фактором меню є птиця, яку використовують у всіх кухнях світу, тому до меню увійшли популярні страви різних кухонь. У меню — страви з птиці – курки, качки, індички та навіть страуса. Для компанії рекомендуємо замовити сет намазок, в який входять паштет, яєчна помазанка, биті огірки, грибна ікра, ікра з овочів гриль, хліб з цукіні та чедером, хліб на заквасці.

Цаца

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–320 грн), салати (79–265 грн), одеський сіфуд (69–197 грн), рибні та м’ясні основні страви (99–289 грн).

Страви: 5 видів мезе з гарячою пітою – 195 грн.

Напої: медовуха – 35 грн/50 мл, Prosecco Frizzante – 649 грн/750 мл, «Князь Трубецкой Совиньон» – 350 грн/750 мл.

Деталі: ресторан одеської кухні на Подолі, колоритний інтер’єр, великий вибір риби і морепродуктів, чорноморська риба, гриль-меню, домашні наливки, тематичні вечірки, жива музика, дитяче меню, літня тераса, резерв столів.

«Цаца» — ресторан одеської кухні, присвячений теплій та привітній Одесі з усіма її рецептами, геніальними за своєю простотою та смаком. Щодня в ресторані «Цаца» можна спробувати свіжу хрустку барабульку, форшмак, плов з мідіями, рибу і м’ясо на вугіллі і, звичайно ж, цацу — дрібну рибку, яку обсмажують до хрускоту і подають з різними соусами. Із закусок спробуйте 5 видів мезе — вам подадуть форшмак, хумус, бабагануш, мезе з перцю, дзадзикі та гарячу піту.

Viva Oliva

Де: вул. Пушкінська, 16

Бюджет: ₴₴. Закуски (141–299 грн), салати (99–180 грн), паста (99–219 грн).

Страви: м’ясні антипасті – 299 грн, сирні антипасті – 219 грн, брускети Napoli – 141 грн.

Напої: лимонад лайм і базилік – 59 грн, трав’яний чай – 49 грн, кава по-віденськи – 59 грн.

Деталі: сімейний ресторан в центрі Києва, італійська кухня, домашня паста і оригінальні південно-італійські десерти, дров’яна піч від неаполітанського майстра Стефано Феррара, страви для вегетаріанців, доставка, take away, резерв столів.

Viva Oliva NAPOLETANA – це затишний ресторан на Пушкінській, куди так гарно приходити всією родиною. В італійському ресторані Viva Oliva NAPOLETANA пасту готують вручну з італійської муки за традиційними рецептами. Всього в меню близько 20 паст, серед них — пасти з м’ясом, рибою і морепродуктами, а також з овочами. Тут вам запропонують не лише різноманіття пасти, а й піцу, ризото, італійські закуски та вина до них. Спробуйте апетитні м’ясні антипасті – салямі класичні і гостра, прошуто крудо, запечений камамбер з соусом песто та томатною сальсою.

Фото: Facebook Мокрі вуса. Український паб, Кувшин, Амстер Дамстер — Amster Damster, ПТАХА, Цаца, Viva Oliva

Головне Фото: Цаца

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi