Закуски, салати та основні страви з креветками: шукаємо морські смаки у закладах Києва - PostEat

пошук

Закуски, салати та основні страви з креветками: шукаємо морські смаки у закладах Києва
16-08-2019 0 2840


Закуски, салати та основні страви з креветками шукала редакція PostEat. Раніше ми вже розповідали вам про користь креветок та найпопулярніші страви з цим продуктом у цьому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми та розкажемо, де у столиці куштувати закуски, салати та основні страви з креветками. Ми обрали для вас заклади Києва різного цінового сегменту, які поєднує великий вибір страв із креветками. Влаштуйте міні-гастротур столичними закладами, де подають страви з креветок, та оберіть страву-фаворит! Де шукати закуски, салати та основні страви з креветками у закладах Києва, розкаже редакція PostEat!

4844 Outlaw Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 13.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–260 грн), салати (165–210 грн), бургери (180–255 грн), десерти (45–110 грн).

Страви: брускети з креветками і гуакамоле – 160 грн, суп з морепродуктами (бульйон з лососем, креветками і мідіями) – 170 грн.

Напої: коктейлі – від 155 грн, вино – від 105 грн/бокал, міцний алкоголь – від 75 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 75 грн.

Деталі: двоповерховий pre-party бар з атмосферою сучасних барів Мангеттена, лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, великий вибір кальянів (5 видів девайсів и 7 видів тютюну), дизайнерський інтер’єр в сучасній інтерпретації стиля США 60-х, авторські коктейлі, концептуальна барна карта, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, формат take away, можна прийти компанією, резерв столів.

Приходьте із друзями до стильного pre-party бару 4844 Outlaw Bar, щоб насолодитися особливою атмосферою сучасного бару з Мангеттена! В меню закладу зробили акцент на бургери, легкі закуски та салати, які пропонують тут поєднувати з авторськими коктейлями, адже вони ідеально доповнюють смак страв. Якщо завітаєте до закладу в обідній час, варто скуштувати апетитний та ситний суп з морепродуктами (лососем, креветками і мідіями). Перші страви тут подають з 12:00 до 17:00. А от брускети з креветками і гуакамоле, як закуску до вин чи коктейлів, можна замовити у бкдь-який час. Влаштовуйтесь на одному з двох поверхів закладу або на літній терасі, яка буквально потопає в зелені вікових дерев, та забудьте на де-який час, що ви у Києві!

Par Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 10.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–180 грн), салати (135–260 грн), WOK (90–130 грн), основні страви (170–280 грн), піца (105–185 грн), десерти (35–95 грн).

Страви: креветки в тісті катаіфі з манго-чилі соусом – 180 грн, салат з креветками, авокадо і сиром пармезан – 190 грн.

Напої: коктейлі – від 185 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 90 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 105 грн..

Деталі: концептуальний pre-party-бар з затишною та дружньою атмосферою в центрі Києва, дизайнерський інтер’єр в стилі лофт, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 7 видів тютюну), в меню представлені популярні страви різних країн світу, концептуальна барна карта, напівферментований чай, літня тераса, game space на -1 поверсі, можна прийти компанією, резерв столів.

Концептуальний pre-party-бар Par Bar — це, в першу чергу, затишна та дружня атмосфера, ніби вдома. Офіціанти тут дуже привітні й завжди допомагають обрати страву за вподобаннями гостей та підказують оптимальний напій до неї, що ідеально доповнить смак. До речі, коктейлі в Par Bar готують виключно на алкоголі преміального рівня з додаванням натуральних пюре та сиропів! Поціновувачам морепродуктів тут пропонують креветки в тісті катаіфі з манго-чилі соусом або легкий салат з креветками, авокадо і сиром пармезан. Завітайте до закладу з друзями та влаштуйте яскраву вечірку або приходьте з коханою людиною на романтичне побачення – Par Bar розділить з вами найяскравіші миті вашого життя!

Par Bar ²

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11.

Бюджет: ₴₴. Суші-сети (550–1100 грн), роли (55–310 грн), закуски та салати (115–340 грн), основні страви (175–315 грн), десерти (35–550 грн).

Страви: салат з тигровими креветками і авокадо – 235 грн, попкорн з креветок з соусом спайсі – 210 грн, креветки в мигдальних пластівцях з кисло-солодким соусом – 340 грн, креветки з цукіні в соусі лічі – 215 грн, том ям на кокосовому молоці з креветками – 235 грн, спрінг-роли з креветками – 180 грн, гарячий рол Ебі темпура батакон (всередині обсмажена тигрова креветка, слайс бекону, слайс сиру гауда, зовні – кляр) – 250 грн.

Напої: коктейлі – від 170 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.

Деталі: концептуальний ресторан-бар з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом й гойдалками з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), велика безкоштовна парковка, що охороняється; резерв столів.

Останні літні тижні радимо провести з друзями на одній з найбільших та найзеленіших терас Києва — Par Bar². Адже тут багато простору та живих рослин, є зони для великих компаній, де можна відпочивати навіть лежачи, для дівчат — гойдалки з м’якими сидіннями, а вечорами, за хорошої погоди, над терасою розсувається дах та відкривається шикарний вид на зоряне небо. Гастрономічна різноманітність меню Par Bar² дозволить знайти свою страву навіть вибагливим гурманам! Лише погляньте на різноманіття страв для любителів креветок: тут салати, закуски, спрінг-роли, великий вибір суші та навіть легендарний том ям на кокосовому молоці, за якими постійні гості повертаються знову і знову. До речі, суші та роли тут вважаються одними з найсмачніших у Києві! Всі страви з меню можна замовити з собою. Щоп’ятниці та щосуботи для гостей грають популярні діджеї, тож ваш вечір із друзями в Par Bar² однозначно буде дуже насиченим та красивим!

Риба у вогні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–858 грн), салати (98–346 грн), десерти (65–154 грн).

Страви: салат з креветками, авокадо і руколою – 346 грн, сезонний салат з кавуном, креветками і м’яким сиром – 195 грн.

Напої: Luiza, Kabai – 1300 грн, Alastro, Planeta – 220/ 1100 грн, Plumbago, Planeta – 220/ 1100 грн.

Деталі: рибний ресторан на старому Подолі. В центрі зали – вітрина зі свіжою рибою, звідки гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

У ресторані «Риба у вогні» ви можете вибрати з рибної вітрини на вагу великі іспанські креветки Гамбас, дикі глибоководні креветки Карабінеро або хвости тигрових креветок. Зверніть увагу: кожну четверту п’ятницю місяця на креветки діє спеціальна пропозиція -20% від вартості ваги. А можете спробувати салат з креветками, авокадо і руколою або сезонний салат з кавуном, креветками і м’яким сиром.

Брускета

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Анни Ахматової, 22.

Бюджет: ₴₴. Салати (84–166 грн), закуски (65–213 грн), паста та равіолі (90–133 грн), десерти (59–71 грн).

Страви: салат з креветками – 166 грн, піца «Фруті ді маре» — 193/ 263 грн, креветки з овочами в соусі ворчестер – 237 грн, паста з лососем, креветками та шпинатом – 133 грн.

Напої: «Белліні» — 62 грн, «Полуничний Бейліс» — 119 грн, мохіто кокос – 89 грн.

Деталі: сімейне кафе, адаптовані страви італійської кухні, затишний інтер’єр, кілька зал різного розміру та стилю, сніданки цілий день, карта італійських та французьких вин, дитяча кімната, аніматори, резерв столів, take away, парковка.

Сімейне кафе «Брускета» на Позняках запрошує скуштувати страви з різних куточків світу та насолодитися новими смаками. Окрім італійської пасти, ризото та піци, ви знайдете у меню страви з хоспера, різноманітні закуски та витончені десерти. Якщо ви завітали до закладу на легкий перекус, радимо скуштувати салат з креветками або креветки в хоспері з овочами в соусі ворчестер. Якщо ж бажаєте чогось більш ситного, замовляйте пасту або ароматну піцу з креветками.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125–485 грн), основні страви (265–998 грн), десерти (215–298 грн).

Страви: попкорн із креветок з японським майонезом – 285 грн, цезар з тигровими креветками та хрумкою пармою – 535 грн, сашимі з креветки Гамба Роха – 245 грн, том ям з креветками – 325 грн, тигрові креветки на грилі – 325 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant пропонує гостям скуштувати ніжні та соковиті креветки різних видів, приготовані різноманітними способами. Так, ви можете замовити креветки на грилі, скуштувати наваристий том ям з креветками або сашимі, яке можна доповнити цікавими соусами, або ж обрати цезар з тигровими креветками та хрумкою пармою. У якості закуски до вина можна замовити і попкорн із креветок з японським майонезом.

Головна фотографія (колаж): Брускета4844 Outlaw BarCatch Seafood Restaurant

Фото: Facebook 4844 Outlaw Bar, Par Bar, Par Bar ², Рыба в огне Киев, Брускета, Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi