Заміські ресторани Києва для весілля: свіже повітря та мальовничі пейзажі. Частина 2 - PostEat

пошук

Заміські ресторани Києва для весілля: свіже повітря та мальовничі пейзажі. Частина 2
10-07-2019 0 5616


Редакція PostEat продовжила шукати заміські ресторани Києва для весілля. Обираючи оптимальний ресторан для весілля, багато наречених звертають увагу саме на заміські ресторани, адже в них є певні переваги. Заміські ресторани мають велику зелену територію, на якій можна провести виїзну церемонію реєстрації та організувати фотозони. Крім цього, заміські ресторани часто мають кілька зал різних розмірів з окремими входами, що забезпечує максимальну приватність свята. Ми підготували другу добірку, у якій розповідаємо про заміські ресторани Києва для весілля у різних напрямках столичного передмістя, аби молодятам було з чого вибрати найліпшу локацію для довгоочікуваного свята.

TANDYR Meat Factory

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Київська, 11д, м. Козин.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (129–580 грн), салати (159–415 грн), основні страви (169–495 грн), м’ясні страви (149–1890 грн).

Страви: карпачо з оленини з пікантним сиром тестум аль бароло – 435 грн, салат з качиною грудкою, руколою і сиром пармезан – 298 грн, каре фермерського ягняти з фірмовим соусом – 2100 грн, плато морепродуктів (тигрова креветка, морські гребінці, чилійські мідії, восьминіг і кальмар) – 3700 грн.

Напої: Cremant de Loire Rose Domaine de Deux Vallees – 730 грн/750 мл, Prosecco Casa San Nicolo Extra Dry Colesel DOC – 600 грн/750 мл, Sancerre Pascal Jolivet 2017 AOC – 1100 грн/750 мл, Valpolicella Superiore Ripasso Corte Figaretto 2017 DOC – 980 грн/750 мл.

Деталі: заміський ресторан; страви європейської та кавказької кухонь; піч тандир, охолоджене преміальне м’ясо з Америки і Японії, гастро-шоу від шеф-кухаря Айказа Бадаляна, винна кімната, більше 150 видів вина з усього світу за цінами бутика, сирна кімната з сирами власного виробництва, сніданки, власна випічка, ігрова кімната кухня, дитячий майданчик і розваги для дітей, тераса.

TANDYR Meat Factory — затишний і стильний заміський ресторан під Києвом, який розташований на 29 кілометрі Старообухівської траси. В ресторані поєднали чудову локацію, заміську природу, смачну кухню, великий вибір вина та першокласне обслуговування. Родзинкою меню ресторану є ексклюзивний асортимент м’яса — у власній Meet Factory зібрали краще м’ясо з різних куточків світу. Заклад є ідеальним майданчиком для проведення весіль і виїзних весільних церемоній. На мальовничій території закладу до вашого вибору основний корпус з двома банкетними залами: основна зала розрахована на 150 місць, у другій залі можна організувати сімейне весілля на 40 гостей. Крита літня тераса біля фонтану вміщує до 150 гостей, також в TANDYR Meat Factory є окремі альтанки на 10 і 15 гостей. Для дітей у ресторані працює дитяча кімната і цікава анімація.

Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Мінський, 20а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–324 грн), гарячі закуски (195–378 грн), страви з риби та морепродуктів (84–397 грн), м’ясо на вугіллі (116–388 грн).

Страви: авокадо-гриль з сирним соусом і томатами – 218 грн, салат з тигровими креветками, томатами чері та пармезаном – 324 грн, телячі ребра в горіховому соусі – 116 грн/100 г, індичка з апельсинами та яблуками – 785 грн/1 кг.

Напої: Prosecco Valdobbiadene Bosco di Gica Adrianо Adami Brut – 630 грн/750 мл, Cava Jaume Serra Brut Nature – 400 грн/750 мл, Сhablis Domaine du Colombier – 670 грн/750 мл, Сhablis Domaine du Colombier – 1440 грн/750 мл.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — не просто ресторан, а цілий заміський комплекс для сімейного відпочинку. Тут вистачить місця для святкування весілля будь-якого масштабу: є простора головна зала, засклена тераса, літня тераса та окремі будиночки для невеликих компаній. Виїзну церемонію можна організувати на пірсі біля озера. Європейська кухня, страви на мангалі, окремі банкетні страви та велика винна карта задовольнять усі бажання молодят щодо банкету. З організацією весілля та виїзною церемонією допоможе івент-менеджер.

Kidev

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Київська, 5, с. Чубинське.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (110–396 грн), гарячі закуски (82–159 грн), мангальне меню (135–965 грн).

Страви: запечені овочі з горіховою пастою – 130 грн, сьомга від шефа домашнього посолу з м’яким сиром надугі, міксом салатів і запеченим буряком – 250 грн, аджабсандалі – 139 грн, королівські креветки на грилі – 290 грн/100 г, люля-кебаб з баранини – 158 грн.

Напої: La Vida en Colores Blue Hawaii Muscat Alexandria – 450 грн/750 мл, Cotes Du Rhône La Griveliere – 680 грн/750 мл, Cotes De Provence Rose Henri Gaillard – 980 грн/750 мл.

Деталі: заміський комплекс, страви грузинської та української кухонь, cork fee, закриті банкетні зали місткістю до 200 чоловік, відкритий майданчик для проведення open-air заходів до 5000 осіб, індивідуальний підхід в складанні банкетного меню, конференц-сервіс, спортивні активності, комфортабельні номери та котеджі.

До заміської резиденції Kidev можна дістатися по Бориспільській трасі, заклад знаходиться за 5 км до аеропорту Бориспіль. На великій та зеленій території комплексу працюють велика банкетна зала з каміном для масштабних заходів, мала банкетна зала з каміном, комфортна тераса з панорамним вікнами і каміном, а також мала затишна тераса. Меню складається з традиційних страв грузинської та української кухні. Затишок заміського будинку робить резиденцію Kidev ідеальним місцем для проведення весілля. За бажанням молодят, у закладі допоможуть організувати музичний супровід і нададуть послуги фотографа, а банкетний менеджер Kidev допоможе із вибором страв і організацією святкування.

Podkova

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 26,5 км Столичного шосе, смт. Козин.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (75–820 грн), риба та морепродукти (185–2540 грн), м’ясо та птиця (95–440 грн).

Страви: рулет з курки зі шпинатом та шампіньйонами – 98 грн/100 г, терин із фуа-гра з трюфелем та бріош – 645 грн/100 г, філе лосося на подушці з овочевого рататуя – 360 грн/100 г, качина грудка з фруктовим гарніром та медово-м’ятним соусом – 350 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заміський ресторан, велика зелена територія, кілька зал, французька кухня, українські страви в меню, гриль-меню, великий вибір вин, можливість оренди всього простору для весілля, тераса для церемоній.

Заміський ресторан Podkova розташований в зеленій зоні фешенебельного котеджного містечка «Золоті ворота» в Конча-Заспі. Велика доглянута територія або церемоніальний майданчик стануть прекрасною локацією для виїзної церемонії. Біла банкетна зала є основною для весілля — вдень вона наповнена сонячним світлом, а ввечері освітлюється елегантними люстрами і бра. Прикрашена зала візерунками в стилі шебі-шик з елементами прованського стилю. Французька зала призначена для затишних весіль – до 40 гостей — її інтер’єр зроблений в дусі сімейної домашньої вітальні. Також в Podkova можлива повна оренда ресторану на весілля. Банкетне меню в ресторані Podkova створене на основі страв української, французької та середземноморської кухні.

Заміський комплекс «Три Мушкетера»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Підгірці (1 км від Блакитного озера).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (69–360 грн), салати (138–420 грн), страви від шефа (1440–2040 грн), основні страви (90–425 грн).

Страви: буженина з хроном – 129 грн, авокадо фаршироване салатом з креветок – 372 грн, аргентинське барбекю м’ясне – 1440 грн, барабулька з шафрановим соусом – 300 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, страви української та європейської кухонь, котеджі та будиночки, велика територія, можливість проведення виїзної церемонії, басейн, міні-зоопарк, дитяче меню.

Заміський готельно-ресторанний комплекс «Три мушкетери» знаходиться у селі Підгірці в оточенні соснового лісу. Комплекс складається з ресторану української та європейської кухонь, шести лазень, басейну з проточною водою і підігрівом, котеджів різного класу та міні-зоопарку для найменших відвідувачів. На великій території з ландшафтним дизайном можна організувати виїзну церемонію. В комплексі можна святкувати як пишне, так і невелике весілля — до послуг молодят і їхніх гостей дворівнева основна зала на 200 персон, вісім окремих літніх альтанок на 20-40 персон і літній шатер на 300 персон.

«Чумацький Шлях»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Романків, вул. Соснова, 10.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (55—315 грн), основні страви (60—1500 грн), десерти (20—200 грн).

Страви: ікра щуки з грінками – 250 грн, свиняча вирізка під гірчичним соусом – 180 грн, дорадо фарширована білими грибами – 215 грн / 100 г, чалагач зі свинини – 340 грн.

Напої: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie, Italy – 675 грн/750 мл, Alazani Valley, Georgia – 450 грн/750 мл, Сasillero del diablo Sauvignon Blanc, Chile – 700 грн/750 мл.

Деталі: знаходиться на 27 кілометрі нової Обухівської траси, ресторан української кухні, сніданки, барна карта, меню банкетів, готель, лазні, дитячий клуб, міні-зоопарк, паркінг, формат take away, нічний меню, VIP-зал, літні альтанки.

Заміський ресторан «Чумацький Шлях» понад 15 років є втіленням кращих традицій української гастрономічної культури. Заклад заслужено вважається прекрасним місцем для відпочинку та локацією для святкування урочистих подій. Завдяки великій кількості зал вам буде зручно вибрати найбільш комфортну для вашого формату святкового вечора. Масштаб комплексу та кількість залів дозволяють проводити весілля від 10 до 300 осіб. Молодята можуть обрати церемонію під відкритим небом та відсвяткувати весілля в гетьманській або селянській залі чи за одним спільним столом у мазанці Солохи. В меню ресторану «Чумацький Шлях» не тільки українські страви, а й страви BBQ — перепела на грилі, люля-кебаб з телятини, шашлик з сома.

Фото: Facebook TANDYR Meat Factory, Forrest Club, Kidev, Podkova, Заміський комплекс «Три Мушкетера», «Чумацький Шлях»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi