Зігріваючі азійські супи: шість пропозицій від PostEat - PostEat

пошук

Зігріваючі азійські супи: шість пропозицій від PostEat
04-11-2019 0 1580


Азійські супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Зазвичай, коли стає популярною якась національна кухня, то супи рідко входять в зоряну п’ятірку. А ось азійські супи відразу ж полонили серця гурманів. Найпопулярнішим є тайський суп том ям — його секрет у неповторному бульйоні, який неможливий без п’яти тайських інгредієнтів. Це лемонграс, галангал, листя каффіра, перець чилі і свіжий сік лайма.

Желтое Море

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська Набережна, 26д; пр-т Героїв Сталінграда, 8.

Бюджет: ₴₴. Закуски (58–255 грн), роли (36–295 грн), десерти (40–145 грн).

Страви: суп кімчі тіге – 164 грн, суп унагі сіро – 138 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа японських ресторанів, multi-cuisine; страви японської, європейської та української кухонь; сучасний інтер’єр, меню для вегетаріанців, fresh-made суші, саке, домашні вина, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, безкоштовна доставка за 60-90 хвилин (є мінімальна сума замовлення), формат take away, kids friendly, акції, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, багаторічний досвід роботи.

«Желтое Море» — мережа ресторанів японської кухні, заклади якої знаходяться на Оболоні та Позняках. Концепція ресторану об’єднує кухні країн узбережжя Жовтого моря. Страви в «Желтом Море» готують з-під ножа: фреш-мейд суші, сашимі, роли і суші-сети, а також страви на тепан-грилі, супи, салати і багато іншого ви можете спробувати в закладах або замовити безкоштовну доставку. З азійських супів спробуйте кімчі тіге — корейський гострий суп з яловичиною, овочами та грибами. Якщо полюбляєте насичені рибні супи, замовляйте унагі сіро на основі рибного бульйону з копченим вугром і скляною локшиною.  

Noodle vs Marketing

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хрестовий провулок, 8/9 (у дворі).

Бюджет: ₴. Рамен (60–115 грн).

Страви: шіо рамен – 60/70 грн, шой рамен – 65/75 грн, місо рамен – 90/100 грн, спайсі рамен – 105/115 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: раменна, знаходиться на Печерську, бренд-шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів.

Раменна Noodle vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленком — це заклад для усіх, хто хоче поїсти смачно, якісно та швидко. Головний акцент в Noodle vs Marketing зроблений на смак страв, заклад готує власну локшину, авторські соуси та бульйони для рамену. Готують 4 види рамену, кожен з яких подають з домашньою локшиною, бульйоном на вибір, курячими яйцями, кунжутом, зеленою цибулею та норі. Рамен подають в стандартній та у бебі-порції.

Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23; вул. Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а (ТРЦ Gulliver, 5 поверх); вул. Дніпровська набережна, 12 (ТРЦ River Mall).

Бюджет: ₴₴. Вок-страви (109–165 грн), супи (99–189 грн), роли (119–199 грн), салати (69–139 грн), десерти (69–75 грн).

Страви: місо-суп – 99 грн, рамен зі свининою/качкою – 139 грн, Том Кха з куркою – 139 грн, Том Ям з креветками – 189 грн.

Напої: імбирний чай – 37 грн, саке – від 56 грн.

Деталі: паназійська кухня; доступні замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут подають страви тайської, китайської, японської кухонь. Восени в Meiwei суттєво оновили меню та удосконалили рецептуру супів, додавши нові складові. Зігрітися великою порцією смачного рамену, пікантного Том Яму, ніжного Том Кха чи більш звичного місо-супу можна у закладі або замовити страву із собою. Також ви можете скористатися зручною доставкою через сайт, чат-бот або сервіси доставки Glovo та Uber Eats.

Asiatique

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 21.

Бюджет: ₴₴. Супи (140–220 грн), салати (110–180 грн), карі (140–240 грн).

Страви: том ям кунг – 200 грн, том кха гай – 150 грн, том кха кунг – 220 грн.

Напої: еспресо – 34 грн, індійський чай масала з молоком – 60 грн, кокосова вода – 90 грн, манговий сік – 90 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні від Вікторії Пархоменко, концептуальний інтер’єр, азійські сніданки, гастроланчі, великі винна і коктейльна карти, регулярні тематичні вечірки, резерв столів.

Asiatique — це ресторан азійської кухні, створений Вікторією Пархоменко, яка 24 роки подорожувала південно-східною Азією і, беззаперечно, знається на східній гастрономії. До Asiatique варто приходити за незвичними поєднаннями інгредієнтів страв. В меню закладу дотримуються головного принципу азійської кухні – в одній трапезі поєднуються всі 5 смаків: солодкий, кислий, солоний, гіркий і гострий. В меню Asiatique ви знайдете три види том яму — класичний том ям кунг, кокосовий том кха гай з куркою, кокосовий том кха кунг з креветками.

Kitaika

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 16; вул. Раїси Окіпної, 8.

Бюджет: ₴₴. Салати (85–165 грн), спрінг-роли (105–150 грн), основні страви (100–225 грн).

Страви: томатний суп із тофу – 115 грн.

Напої: пунш – 76 грн, апельсиновий фреш – 68 грн, обліпиховий чай – 46 грн, еспресо – 25 грн.

Деталі: ресторани на лівому і правому берегах Києва, в’єтнамська, тайська, корейська і китайська кухні, в обох ресторанах концептуальний світлий інтер’єр з дерев’яними елементами оздоблення, червоними лампами з бахромою, картинами на стінах і великою кількістю живих рослин, доставка, формат take away.

Kitaika — це ресторани в’єтнамської, тайської, корейської та китайської кухонь. До концепції ресторанів Kitaika закладено поєднання духу сучасної прогресивної Азії та традиційних смаків паназійської кухні. В меню представлені різні азійські супи, спрінг-роли, кілька видів локшини, смажений рис, страви з риби, морепродуктів, м’яса і птиці. Овочевий суп на основі бульйону з тофу, з додаванням томатів, рисової локшини, кінзи, зеленої цибулі та паростків сої — чудовий вибір для осіннього обіду.

Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 106.

Бюджет: ₴₴. Спрінг-роли (70–120 грн), смажені неми (90–150 грн), супи та лакса (110–170 грн).

Страви: сінгапурська лакса з куркою – 150 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні у центрі міста, затишний інтер’єр у зелених тонах, традиційні страви тайської та в’єтнамської кухонь, автентичні рецепти, ситні порції.

Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails — ресторан азійської кухні, де страви готують за автентичними рецептами, не забуваючи про баланс ціни і якості. В меню закладу вуличний формат страв трансформували у ресторанну подачу — в Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails можна спробувати азійський карі, традиційні супи, смажені неми, спрінг-роли, смажений рис та локшину. Рекомендуємо спробувати гостру, ніжну й ситну сінгапурську лаксу з куркою — це симбіоз Том Яма і червоного Карі, який подається з локшиною, яйцем й деревним грибом.

Фото: Facebook Желтое Море, Noodle vs Marketing, Meiwei, Asiatique, Kitaika, Khu-Yum Asian Cuisine & Cocktails

Головна фотографія: Kitaika

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi