Зимовий обід: ресторани, де можна зробити паузу протягом дня - PostEat

пошук

Зимовий обід: ресторани, де можна зробити паузу протягом дня
11-12-2019 0 1137


Пропускати обід ми вам категорично не рекомендуємо, адже в розпал робочого дня важливо перепочити від справ та відновити сили. Зимовий обід має не тільки втамовувати голод, а й добре зігрівати — розповідаємо, де можна зробити паузу протягом дня та пообідати хрусткою фокачею, рум’яним шніцелем, поживним бургером та ніжною качиною грудинкою.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95–215 грн), основні страви (155–590 грн), десерти (55–120 грн).

Страви: олів’є з курятиною, шинкою та молодим горошком – 145 грн, шніцель зі свинини з базиліком та анчоусами – 210 грн, котлета пожарська за старовинним рецептом з картопляним пюре та бочковими помідорами – 195 грн, борщ український з реберцем та пампушками – 95 грн, млинці зі шпинатом, запечені під сиром – 135 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, капучино – 60 грн, трав’яний чай – 59/95 грн, какао по-київськи – 70 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, сніданки по буднях з 09:00 до 13:00 та по вихідних з 10:00 до 15:00, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа роблять заклад чудовою локацією не тільки для обіду, а й для особливих нагод. Пообідати в DOM N10 рекомендуємо українським борщем з реберцем та пампушками і котлетою пожарською за старовинним рецептом з картопляним пюре та бочковими помідорами.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), меню дров’яної печі (210–670 грн).

Страви: салат з молодого шпинату з кіноа – 265 грн, фокача з буратою, томатами і базиліком – 370 грн, качина грудинка з трюфельною полентою – 607 грн.

Напої: Acqua Panna – 135 грн, апельсиновий фреш – 95 грн, сік RICH томат – 70 грн, Schweppes (Indian Tonic) – 70 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Вишуканий обід у розкішній атмосфері — такі бажання стають реальністю у lounge ресторані на другому поверсі унікального комплексу Queen. Відпочиваючи поглядом на мальовничі дніпровській панорамі, ви можете насолоджуватись стравами європейської та італійської кухні. Різноманітне меню дозволяє щодня пізнавати нові цікаві смаки — в ресторані Queen пропонують страви з італійської та руської печі, морські делікатеси з крижаної вітрини і безліч вишуканих закусок. Почати обідню трапезу можна з салату з молодого шпинату з кіноа, продовжити фокачею з італійської печі з сиром бурата, томатами і базиліком. А на гаряче спробуйте качину грудинку з трюфельною полентою. Задовольнити всі ваші гастрономічні бажання в lounge ресторані Queen готові щодня з 12:00.

RONIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Зоологічна, 10

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99–989 грн), основні страви (198–3999 грн), плато морепродуктів (598–898 грн).

Страви (з меню бізнес-ланчів): місо суп з перепелиним яйцем, бургер з яловичиною та картоплею фрі, роли з лососем, антикучо (перуанський шашлик) з курки, суп удон, рис чаоха з куркою та овочами.

Напої: меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, резерв столів.

RONIN — заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова зі стравами японсько-перуанської кухні Nikkei. Ресторан має два поверхи, чотири літні тераси, дитячий майданчик і креативний простір для малечі BabyRock. У меню представлені десерти з суперфудами, страви з м’яса, риби і морепродуктів. По буднях з 12:00 до 16:00 в RONIN можна скуштувати ланч за 149 грн — щодня на обід в закладі пропонують дві нові страви та напій.

Restaurant Renaissance

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Новоселицька, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (190–295 грн), основні страви (135–400 грн), супи (150–295 грн).

Страви: суп з кроликом та овочами – 195 грн, голубці по-домашньому – 190 грн, вареники з м’ясом – 155 грн, котлети з індички з овочевим пюре – 235 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться на Печерську, елегантний інтер’єр у пастельних тонах, сніданки з 08:00 до 12:00, вегетаріанське меню, літня тераса, винна карта, доставка.

Restaurant Renaissance знаходиться в елітному комплексі Renaissance Residence на Печерську. Інтер’єр закладу класичний і витончений, виконаний у світлих пастельних тонах. В меню представлені страви середземноморської та європейської кухонь. До Restaurant Renaissance можна завітати на поживний сніданок чи приємний обід — спробуйте суп з кроликом та овочами і голубці по-домашньому.

Trattoria ZUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павловська, 26/41

Бюджет: ₴₴. Закуски (147–410 грн), салати (182–256 грн), домашня паста (157–395 грн).

Страви: уха з дорадо та часниковими грінками – 193 грн, брускети з тунцем, базиліком та томатами – 147 грн, равіолі капрі з рикотою в томатному соусі – 185 грн, гірчичне ризото з тартаром із телятини – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, сніданки з 09:00 до 16:00, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричні четверги та п’ятниці, пропозиції вихідного дня.

Trattoria ZUCCA — ресторан італійської кухні в стилі класичної тратторії з лаконічним меню та домашніми стравами. У меню Trattoria ZUCCA зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії: популярні в Сицилії страви c сардинами, п’ємонтські аньолоті, неаполітанські капелеті, ломбардійські касонсеі. Пообідати в ресторані рекомендуємо ухою з дорадо і часниковими грінками та гірчичним ризото з тартаром із телятини.

Montecchi Capuleti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски (99–598 грн), основні страви (220–1580 грн), десерти (50–178 грн).

Страви (з меню бізнес-ланчів): паштет з печінки курчати, кукурудзяний крем-суп, равіолі з телятиною, ризото з грибами та трюфельним маслом, салат з буряка з рикотою.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:30 до 15:30, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, аніматор для дітей у вихідні, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti — вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. По буднях з 12:30 до 15:30 в ресторані діє бізнес-сієста — ви можете обрати з запропонованих закусок, супів та основних страв дві або три та доповнити їх напоєм. Дві страви з меню ланчів пропонують за ціною 219 грн, три страви за 249 грн.

Фото: Facebook DOM N10, Queen Kyiv, RONIN, Restaurant Renaissance, Trattoria ZUCCA, Montecchi Capuleti

Головна фотографія: Restaurant Renaissance

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi