Що покласти до великоднього кошика: 10 крафтових продуктів від локальних брендів, які варто придбати - PostEat

пошук

Що покласти до великоднього кошика: 10 крафтових продуктів від локальних брендів, які варто придбати
26-04-2024 0 275

Партнери

Автор


Саме час готуватися до Великодня: збирати продукти до кошика та планувати святковий стіл. Якщо хочете, щоб у цьому списку були дійсно смачні, корисні та цікаві позиції, купуйте гастрономію в українських брендів: вони розділяють наше трепетне ставлення до світлого свята та дуже багато уваги приділяють якості. 

А щоб не загубитися у розмаїтті марок, тримайте шпаргалку: разом з проєктом «Всі. Свої» склали список з 10 крафтових продуктів від локальних виробників, які точно мають бути у ваших кошиках.

Паска 

Кондитерське виробництво в Києві KREMOVA пропонує дуже естетичні та смачні пасочки. Пухнастий м’якуш створюється з відбірних українських яєць, збитих на вершковому маслі. Ніжності смаку додає фермерське молоко, до якого виробник кладе натуральну бурбонську ваніль. Паски бренду наповнені бельгійським молочним шоколадом або карамеллю з вершками. Є також і традиційний варіант із сухофруктами.

Перепелині яйця 

«Еко Диво» — виробник якісної та екологічної продукції з м’яса перепела, в якого можна купити також і перепелині яйця. Вони багаті білком, вітамінами та мінералами, такими як залізо та фосфор. А ще — ідеально підходять до великоднього обіду! Завдяки своєму вигляду вони допоможуть зробити ваш стіл дуже естетичним та нетривіальним. 

Сир

Ще один мастхев до великоднього столу  — сир. Цього року ми для себе обрали продукцію Zinka. Це бренд, що бере початок з фермерського господарства, котре займається молочним козівництвом: тут вирощують французьких племінних кіз та використовують сучасні автоматичні лінії виробництва. В асортименті є багато козиних сирів: тверді на напівтверді сорти, сири з пліснявою та ароматними травами, м’які сири, а також сир кисломолочний. 

М’ясні вироби

Екологічне та органічне господарство «Сімейна Екоферма ЯКИМ» створює натуральні крафтові делікатеси, зокрема м’ясні. А який же Великдень без м’ясних наїдків? Тому обираємо телячу, індичу, сиров’ялену телячу ковбасу, бастурму з конини, свинний шпондер, балик, сиров’ялену курячу грудку, печену ковбаску зі свинини, сунджук, коктейльні папероні-салямі, джерки та інші частування. 

Масло та закуски

Винне необістро Winelove спеціалізується не лише на вині: тут можна обрати намазки у баночках, які ресторан називає своїм гастромерчем. Карамельні оливки, сирний мус, пате з курячої печінки, цитрусове масло та масло з цибулевим мармеладом, солона карамель та шоколадний мус — у кожній баночці знайдете щось особливе до свого великоднього столу. 

Вино

До паски та баличка пасуватиме келих вина! Свої кілька пляшок ми уже обрали у бренду «Янчинські пагорби». Ця сімейна винарня випускає авторські вина з винограду української селекції: червоні, білі, рожеві. «Осінь Жерома», «Мольфар», «Олег характерник» — вже за одні ці назви вина бренду варто спробувати! І закохатися у смак. Винороби багато подорожують і переймають світовий досвід, аби створювати довершений напій. Вони виготовляють вино з винограду сортів нової генерації, стійких до хвороб, аби уникнути обробки хімікатами. 

Комбуча

Завершаємо список напоїв комбучею: вона легка, освіжаюча та має цікавий смак. До свого кошика ми поклали кілька баночок від бренду Mushroom: для виготовлення цієї комбучі виробник поєднав два сорти чаю з Грузії та Кенії. Окрім класичного смаку в асортименті Mushroom є також комбуча з огірком та калиною, лічі та лаймом, кульбабкою та лимоном. 

Пастила

Гарне доповнення до великоднього набору — натуральна та смачна пастила. Майстерня крафтової пастили «Мамапастила» робить саме таку. Грейпфрут, лимон, апельсин, абрикос, порічки, алича, брусниця, вишня, журавлина, кизил, маракуя, обліпиха, ревінь, полуниця, маракуя, аґрус та навіть кава — васортименті бренду є дуже багато смаків. 

Шоколад

Завершити великодню трапезу точно захочеться шматочком шоколаду: бажано натурального та корисного. Тут у нагоді стане продукція Жу-жуshop — бренд виготовляє авторський шоколад без цукру на меду. У складі цих ласощів лише какао-боби терті, масло какао, мед із власної сертифікованої пасіки, а також горіхи та ягоди основну частину яких команда збирає та сушить власноруч. Чорниця, солона фісташка, апельсиновий трюфель, вишня з кунжутом, мигдаль з журавлиною, перець чилі — Жу-жуshop пропонує чимало цікавих смаків. 

Солодощі

А якщо шоколаду буде замало, можна додати ще солоденького від GoodMood Food. Бренд виготовляє vegan солодощі без рафінованого цукру, лактози та глютену. В асортименті є тарти, тістечка, батончики, цукерки, печиво, горішки, торти, а спеціально до Великодня GoodMood Food готує паски та набори солодких яєць.

Зібрати свій великодній кошик з продуктами українських виробників можна 27 та 28 квітня на Десятинній, 12: там проєкт «Всі. Свої» проведе Великодній маркет. На локації буде 150+ брендів з товарами різних категорій: гастрономія, декор, одяг, взуття та аксесуари. 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi