Де випити просеко в Києві: 6 локацій цього літа - PostEat

пошук

Де випити просеко в Києві: 6 локацій цього літа
16-08-2019 0 3678


Редакція PostEat розповідає, де випити просеко в Києві цього літа. Якщо підбирати синоніми до слова літо, то перше, що спаде на думку — це просеко. Легке, освіжаюче ігристе вино, яке ідеально поєднується з сиром, фруктами і просто з хорошим настроєм. Де випити просеко в Києві — актуальне питання ледь не для кожного літнього вечора, і неважливо, ви у компанії друзів чи наодинці. Читайте наш матеріал та відправляйтесь назустріч гарному настрою та прохолодному ігристому.

Italist Prosecco Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 34

Бюджет: ₴₴. Круасани та сендвічі (45–125 грн), закуски (40–95 грн), равлики (135 грн), плато (190–225 грн).

Страви: теплий римський сендвіч з шинкою, чедером та соусом – 90 грн, равлики з горгонзолою – 135 грн, салат з лососем та авокадо – 135 грн, грісіні з пармою, крем-сиром та базиліком – 55 грн.

Напої: Canti Prosecco Millesimato – 525 грн/750 мл, Canti Prosecco Frizzante – 100/500 грн (150/750 мл), Pete’s Pure Prosecco – 575 грн/750 мл, Cinzano Prosecco – 100/500 грн (150/750 мл), Miol Prosecco Treviso Extra-Dry – 700 грн/750 мл.

Деталі: просеко-бар, знаходиться в історичній частині міста, сніданки у будні з 09:00 до 14:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), великий вибір вина, закуски до вина, стильний інтер’єр від Yudin Design, вечірки, dj-сети, вина побокально, барна карта, коктейлі.

Italist Prosecco Bar почав роботу у Києві наприкінці липня. Інтер’єр закладу лаконічний, виконаний у світлих тонах, крізь панорамні вікна до приміщення потрапляє багато сонячного світла. За дизайн інтер’єру та бренд закладу відповідали брати Юдіни зі студії Yudin Design. Біля закладу розміщено невелику літню терасу у європейському стилі, на якій чудово сховатись від сонця та охолодитись келихом просеко. У меню закладу є повноцінні сніданки, круасани з солодкими та солоними начинками та сендвічі. В якості закусок до просеко — антипасті, равлики з різними соусами, устриці, м’ясне та сирне плато.

Wine Not

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 9

Бюджет: ₴₴. Закуски (47–197 грн), салати (110–195 грн), плато (215–258 грн).

Страви: ніжний курячий паштет з желе з порто – 126 грн, равлики – 156 грн, салат «Цезар» з винним секретом – 124 грн, камамбер у мигдалевих пластівцях з малиновим соусом – 175 грн.

Напої: Prosecco Treviso Brut Montelliana – 120 грн/150 мл.

Деталі: позиціонує себе як перший в столиці ігровий винний бар, щоп’ятниці тут проводять винні гри: Black Pack — вгадай колір вина в чорному келиху, Aroma Roulette — вгадай аромат у флаконі по системі «Ніс Вина»; повноцінне меню кухні, концептуальна винна карта , резерв столів.

В гастрономічному меню Wine Not — страви, які ідеально поєднуються з винами. У закладі кажуть, що в більшості пропонованих гостям страв, вино є секретним інгредієнтом. У винній карті ресторану представлені різноманітні вина, в тому числі органічні і біодинамічні. Радимо вам відвідати різноманітні винні ігри від закладу та весело провести вечір найближчої п’ятниці з келихом просеко.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65–227 грн), закуски та салати (95–299 грн), піца (195–299 грн).

Страви: бурата з печеним перцем, анчоусами та каперсами – 299 грн, брускета з лососем гравлкас та копченим йогуртом – 95 грн, піца капрезе з буратою – 299 грн, гостра папероната з салямі та фенхелем – 215 грн.

Напої: Prosecco Martini DOC – 75/500 грн (100/750 мл).

Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Концептуальний інтер’єр Mimosa Brooklyn Pizza зі смачними стравами італійської кухні в меню гарантували закладу велику кількість прихильників. У меню представлена класична і авторська піца, паста і равіолі, а також корисні сніданки — авокадо-тости, панкейки з солоною карамеллю і сирники. Піца від Mimosa Brooklyn Pizza стала столичним хітом відразу — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків від піци. Доповніть вечерю келихом Prosecco Martini або одразу беріть пляшку на всіх друзів.

Prosciutteria Wine and Deli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2; вул. Драгоманова, 2а.

Бюджет: ₴₴. М’ясні дошки (150–360 грн), салати (99–159 грн), равлики – 175 грн.

Страви: салат з хумусом та авокадо – 99 грн, равлики по-бургундськи – 175 грн, дошка з прошуто – 200 грн.

Напої: Prosecco Glera Frizzante – 75/500 грн (150/1000 мл).

Деталі: винний бар і крамниця делікатесів, безліч видів українських м’ясних делікатесів, доставка, резерв столів, формат take away, kids friendly.

Prosciutteria Wine and Deli — спільний проект Ulitka Bar та Ham.lo project, що об’єднав у собі формати винного бару та делікатесної крамниці. Зараз кияни мають змогу відвідати Prosciutteria Wine and Deli на двох локаціях — у будівлі Бессарабського ринку та на Позняках. У винній карті Prosciutteria Wine and Deli зібрані цікаві позиції з приватних погребів Італії, Іспанії, України та Нового Світу. До вина тут подають м’ясні делікатеси та сири від місцевих виробників, устриці та равлики. Літнім вечором рекомендуємо замовити келих просеко та кілька устриць.

Naprosecco. Oyster & Co

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 41

Бюджет: ₴. Морепродукти (33–44 грн), бургери (55–66 грн).

Страви: лангустин – 33 грн, конверт мідій – 44 грн, конверт креветок – 44 грн.

Напої: просеко – 44 грн/150 мл.

Деталі: демократичний сіфуд-бар, свіжі устриці, бургер з креветками, просеко побокально, формат take away.

Naprosecco. Oyster & Co — це сіфуд-бар із демократичними цінами. Тут зручно відпочивати з бокалом вина чи ігристого, дегустуючи лангустини, устриці, креветки та мідії. Радимо також спробувати бургери з лаконічного меню або замовити конверт креветок чи мідій та доповнити їх апетитною картоплею фрі на гарнір. Після прогулянки чаруючим Подолом, неодмінно завітайте до закладу на келих просеко.

Win Bar — Винний бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴. Закуски (64–645 грн), основні страви (128–315 грн), десерти (75–145 грн).

Страви: антипасті – 495 грн, авокадо на грилі з кіноа – 150 грн, тартар з лососем – 225 грн.

Напої: La Gioiosa Prosecco Treviso Brut – 130/650 грн (150/750 мл), Freixenet Prosecco brut – 950 грн/750 мл

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, середня цінова політика, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, в п’ятницю і суботу працює до 02:00, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.

У Win Bar винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, органічні вина і вина з лімітованих колекцій. Можете замовити свіже Freixenet Prosecco brut з ароматом квітів чи зупинити вибір на легкому La Gioiosa Prosecco Treviso Brut з фруктовим ароматом.

Facebook Italist Family, Wine Not, Mimosa Brooklyn Pizza, Prosciutteria Wine and Deli, Naprosecco. Oyster & Co, Win Bar — Винний бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi