Правила виноробів світу: Люсія Хільда ​​Ваєретті - PostEat

пошук

Правила виноробів світу: Люсія Хільда ​​Ваєретті
30-03-2021 0 1884

Автор


Червоне вино з сорту мальбек від винарні Alamos Wines в Аргентині називають найбільш титулованим мальбеком у світі. Французький сорт винограду для цього вина вирощують у передгір’ї Анд на висоті від 900 до 1500 м над рівнем моря. Кажуть, що саме високогірний теруар Долини Уко дає винам Alamos «дикий» норов і сильний характер. Вина Alamos представлені в Україні компанією Vinfort.

Виноробка Alamos Люсія Хільда ​​Ваєретті вважає, що головний акт творення вина відбувається на винограднику, обожнює поєднання вина із смаженим м’ясом «асадо» і закликає куштувати вина з маловідомих регіонів, — «Маловідомість не означає, що ці вина не можуть бути дивовижними». Читайте інші думки та правила майстрині вина у рубриці «Правила виноробів світу».


Ім’я:
Люсія Хільда ​​Ваєретті.

Вік: 36 років.

Освіта (професія): бакалавр енології та харчової промисловості.

Основна справа: Винороб — виноградар.

Розташування виноградників: Мендоса, Аргентина.

 

Я роблю вино, тому що є сімейні традиції, які завжди повертають мене у спогади про виноградник та виноробню. Моя родина вирощувала виноградні лози протягом трьох поколінь, і я виросла серед виноробів. Я почала працювати в родині Катена з 2003 року, коли закінчила перший курс університету.

Я не можу жити без розваг з родиною та друзями, краси долини Уко та усього, що вона може подарувати — гори, сніг, висоту, річки, дикий норов і, звичайно, гарне поєднання асадо (страва зі смаженого м’яса, популярна у Аргентині — PostEat) з чудовим вином.

Винна культура — це люди, які покоління в покоління працюють для отримання найкращого продукту, який може дати нам наша земля. Люди на винограднику, у виноробні, виноградарі, винороби, сомельє. Ми всі є важливою частиною цього.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Головна цінність у житті — це любов та велич людей й природи, що дозволяють нам створювати дивовижні речі.

Якби був шанс розпочати все спочатку… це складне питання. Думаю, що б переїхала до Долини Уко раніше, ніж це зробила. Я переїхала сюди 14 років тому після весілля.

Моя «суперсила» дає все можливе, щоб бути виноробом і мамою одночасно😊, я мати чотирьох дівчаток.

Справжній винороб ніколи не забуває, що найважливіший етап творення вина проходить на винограднику.

Мій ідеальний день  поснідати з доньками, побувати на виноробні, скуштувати хороших вин, зайнятися спортом (я із задоволенням граю в хокей на траві) та гарно повечеряти з чоловіком та доньками.

Якби мені довелося пити одне і те ж вино до кінця свого життя, це буде мальбек з Долини Уко.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Головне у вині  поважати суть винограду, передати найкращі сторони регіону, де він виріс.

Якби мені дали 1 000 000 євро, я, звичайно, подорожувала б. Я обожнюю досліджувати різні культури. А також придбала б  тут велику ділянку неподалік гори і посадила б виноградну лозу.

Найдивніший комплімент, який люди робили моїм винам, це … Я справді не можу згадати якийсь дивний комплімент моєму вину.

Найбільша проблема у виноробстві коли люди втрачають суть регіону, де виробляють вино. Блукають і збиваються з вірного шляху вираження суті регіону, яким хотіли йти. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Найбільш недооцінене вино — це вино з малопопулярних регіонів. Але маловідомість не означає, що такі вина не можуть бути дивовижними. Мені подобається дегустація вин з різних регіонів та культур.

Найдивніше вино в моєму житті це … Я не можу сказати, що вина бувають дивними. Існує безліч різних видів вин, тому вино — це завжди нова річ, яку треба відкривати для себе.

Для винороба успіх це коли ви пробуєте своє вино через деякий час і знаходите його таким же хорошим, як і планували. А також, коли ви можете повторити це. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Для мене щастя насолоджуватися сім’єю та роботою.

Мій герой у світовій історії або історії виноробства… У мене немає героя, але я поважаю й ціную тих виноробів, які передають мені свою пристрасть до виноробства та надавали мені підтримку під час моєї кар’єри: Маріано Ді Паола з виноробні «Рутіні» (Mariano Di Paola, Rutini Wines), Густаво Марін з виноробні «Ескоріуела» (Gustavo Marin, Escorihuela) та Але Вігілій з виноробні «Катена Сапата» (Ale Vigil, Catena Zapata).

Мій герой у реальному житті — це моя мати. Вона змогла стати прекрасним професіоналом, коли жінці в нашій країні було нелегко. Зараз вона працює у виноробній галузі у нашому регіоні та підтримує малих виноградарів.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Насолоджуючись життям на виноградниках» (посміхається — PostEat). Я не знаю напевно. Я не шанувальник кіно.

 

Вина нашої героїні Cabernet SauvignonMalbec та Chardonnay ви можете замовити онлайн в магазині WineStory або знайти на полицях великих супермаркетів України.

Матеріал підготовлено за підтримки компанії Vinfort.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi