Винні ресторани та бари Києва: 6 локацій для зимового вечора - PostEat

пошук

Винні ресторани та бари Києва: 6 локацій для зимового вечора
12-01-2022 0 2399


Редакція PostEat розповідає про винні ресторани та бари Києва для зимового вечора. Чи то урочиста подія, чи ви просто вирішили пообідати разом з друзями або зібрались відпочити після важкого дня з колегами — із келихом вина ваш вечір стане ще кращим. У нашій підбірці ви знайдете київські винні ресторани та бари, де зможете насолодитись келихом вина та смачними закусками й стравами.

SAXAGANSKY restaurant & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Страви: шотландський лосось в мандариновому теріяки – 365 грн, Фуа гра з карамелiзованим яблуком та полуницею – 540 грн, фiле мiньйон з ніжним пюре із батата – 475 грн, стейк тунця на грилi з кремом із авокадо – 365 грн.

Напої: Chablis 1-er Cru «Les Vaillons» Billaud-Simon – 350 грн/150 мл, Cava Gran Reserva Brut Nature Juve y Camps – 970 грн/750 мл, Barolo Seralunga d’Alba Fontana Fredda  2014 – 480 грн/150 мл, Syrah La Manacesca 2016 –  810 грн/150 мл.

Деталі: ресторан мультинаціональної кухні, знаходиться в центрі міста, сніданки, паста власного виробництва, спеціальне меню від Шефа, маркет органічних продуктів, велика винна шафа, відділ кондитерської, затишний камін, міцний алкоголь, класичні коктейлі, доставка, take away.

SAXAGANSKY restaurant & wine запрошує на новорічну атмосферу біля каміна за келихом витонченого вина. Винна карта закладу налічує понад 100 позицій тихих та ігристих вин з 5-ти різних континентів, які ретельно відбирали у найкращих виноробних куточках світу. Серед них є ексклюзивні позиції, натуральні вина, рідкісні екземпляри та класичні вина — кожне з них доступне для замовлення келихами. У ресторані вам завжди підкажуть, з якою стравою у меню краще поєднати обране вами вино.

До 15.01 діє спеціальна пропозиція від шеф-кухаря — улюблені новорічні страви у вишуканому ресторанному виконанні, які якнайкраще передають дух свята. Шотландський лосось в мандариновому теріякі ідеально смакує з Chablis 1-er Cru «Les Vaillons» Billaud-Simon, фуагра з карамелiзованим яблуком та полуницею ідеально смакує з Cava Gran Reserva Brut Nature  Juve y Camps, фiле мiньйон з ніжним пюре із батата чудово поєднується з Barolo Seralunga d’Alba  Fontana Fredda  2014, а до стейка тунця на грилi з кремом із авокадо пасуватиме Syrah La Manacesca 2016. Завітайте скуштувати улюблені страви у поєднанні з вишуканими винами та насолодитися новорічною атмосферою у сімейному колі. Дізнатися деталі та забронювати стіл можна за номером: +380673008383.

Wine Love

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускета з копченим буряком та горіховим праліне – 85 грн, намаз з баклажана та лимона – 265 грн, строганина з рибая з гарумом із дунайки – 280 грн, спинка кролика з терином із трьох каш та морквою – 390 грн.

Напої: Rio Mora Montesissa Emilio (150/750 мл) – 265/1450 грн, Artífice Vidueños Blanco, Borja Perez (150/750 мл) – 220/1220 грн, Alexandria, Matassa (150/750 мл) – 295/1695 грн, La Rioja Alta Vina Ardanza Reserva 2012 (150/750 мл) – 320/1900 грн.

Деталі: винний ресторан, знаходиться в центрі, атмосферна концепція, співзасновники — Володимир Задірака та Сергій Шкарбан, автор інтер’єру Денис Беленко, авторська кухня Юрія Нікітюка, ексклюзивна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

Wine Love — атмосферний винний ресторан в комплексі «Торонто-Київ». Заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. Надихаючись творчістю та стилем нової хвилі паризьких ресторанів, шеф-кухар Юрій Нікітюк переосмислив гастрономічне багатоманіття сучасного світу та втілив це у меню. 80% винної карти займають натуральні вина та біодинаміка, також є кілька унікальних екземплярів, яких немає у вільному продажу, але є у списку всіх винних поціновувачів.

Win Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускета із запеченим гарбузом та козячим сиром – 105 грн, плато витриманих сирів – 585 грн, особуко томлене у винному соусі – 620 грн, фуа-гра з карамелізованим шароном – 580 грн.

Напої: Blanc Sec Bergerac Chateau Les Merles 2019 (150/750 мл) – 175/875 грн, 031 Blanco Joven 2018 BIO Dry (150/750 мл) – 205/1025 грн, Corte Molino Prosecco Extra Dry – 725 грн/750 мл.

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, співвласник — Олег Кравченко, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.

Win Bar — один з найкрасивіших винних барів міста, у якому винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, помаранчеві й органічні вина і вина з лімітованих колекцій.

Lucky Restaurant Vinoteque

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: запечені коріння з грибами та курячим жу – 399 грн, язички новозеландського ягня з полентою – 435 грн, смажене філе дорадо з цукіні, томатами та анчоусами – 479 грн, медівник з гречаного меду – 155 грн.

Напої: Pinot Grigio Cantina Terlan Alto Adige DOC / ITA (125/750 мл) – 164/700 грн, Chardonnay Pinot Gris Pinot Blanc Viktoria Krasna Hora CZK (125/750 мл) – 167/700 грн, Nebbiolo lo Zoccolaio Riserva Barolo DOCG ITA (125/750 мл) – 333/1468 грн, ‘NV Blanc de Blancs Reserve Perpetuelle R.Moncuit Le Mesnil-Sur-Oger FRA (100/750 мл) – 285/16685 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, шеф-кухар Володимир Ярославський, велика винна карта, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00, резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміумресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського. Меню тут засноване на поєднанні вишуканості французької та італійської кухонь, а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. Щомісяця в ресторані оновлюють асортимент вин, які можна замовити келихами. Для особливої події доступні ексклюзивні витримані вина — завдяки технології “Coravin” гостям не обов’язково купувати пляшку, адже “Coravin” дозволяє спробувати келих витриманого вина, не порушуючи цілісність корку.

Pure & Naive

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴.

Страви: брезаола з козиним сиром і чорним перцем – 135 грн, бабагануш з пеканом – 145 грн, шніцель з картопляним салатом і кімчі – 225 грн, балик-екмек зі скумбрією і салатом – 235 грн.

Напої: «Біле з відпустки у Греції» – 115/57 грн, «Ягідний льодяник» –165/825 грн, «Шовковисте к’янті» – 185/925 грн, кремове просеко – 165/825 грн.

Деталі: винний бар та бістро, проєкт Assembly restaurants, стильний інтер’єр, винний корнер, знаходиться в центрі міста, вино без націнок, закуски до вина.

Pure & Naive — винний бар та бістро недалеко від Золотих воріт. У винні карті можна з обрати позиції чотирьох розділів: зрозуміле та класичне з Pure, з цікавинкою з Naïve, для гедоністів Experience та ігристе Bubbles. В меню закуски до вина, стартери та салати, кілька основних страв та десерт. Окрім винного бару та бістро, в Pure & Naive є невеликий винний магазин зі зрозумілим та смачним вином, яке продають без націнок ресторану.

NAIVE.food.wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 21

Бюджет: ₴₴

Страви: зелений мікс з грушею, томленою у вині, горгонзолою та карамелізованим горіхом пекан – 180 грн, равлики з трюфельним маслом – 140/260 грн, запечений камамбер з інжиром та малиновим соусом – 195 грн, яловича щока з картопляним пюре та запеченим часником – 245 грн.

Напої: Finca Bacara 3015 – 160 грн/150 мл, Toscana IGT merlo sangoveze – 190 грн/150 мл, Mapu gran reserva malbec – 920 грн/750 мл, Tombacco Pecorino – 720 грн/750 мл.

Деталі: винний ресторан, знаходиться в центрі міста, кілька зал, стильний інтер’єр, лаконічне меню, вечері-дегустації, винна карта з європейськими позиціями, резерв столів.

NAÏVE — винний ресторан в центрі міста. До відкриття закладу готувались 2 роки, щоб створити затишне місце, яке схоже на спонтанний вікенд з друзями у Європі. Інтер’єр закладу створений так, щоб перенести назад в часі на декілька десятиліть: відкриті цегляні стіни старого «царського» будинку мимоволі переносять в атмосферу іншого часу. В лаконічному меню є кілька основних страв, закуски до вина та десерти. Однією з фірмових страв закладу є запечені у вершковому маслі, із зеленню та часником равлики по-бургундськи.

Головна фото: SAXAGANSKY restaurant & wine

Фото: Saxagansky Restaurant, Wine Love, Win Bar, Lucky Restaurant Vinoteque, Pure & Naive, NAIVE.food.wine.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi