пошук
пошук
Напередодні Silpo Wine Fest Сільпо підготувало винний маршрут фестивалем. Перший маршрут — класичний, він для тих, хто цікавиться вином, але ще не дуже у ньому розбирається. Складається з відомих сортів у незвичайному виконанні. Але пам’ятайте: це лише рекомендація, у будь-який момент ви можете піти з цього маршруту у власну версію🙂
Отже, починаємо:
Ігристе.
🍷Villa Conchi Cava Brut Seleccione. Стримана і гастрономічна кава — тренд із трендів. А кава від виноробів Villa Conchi — ще й наша новинка.
🍷Prestige des Sacres Brut Prestige Champagne. Навіщо йти на компроміси, якщо можна обрати шампанське.
Біле.
🍷Rabl Gruner Veltliner Vinum Optimum. Соковитий та свіжий Грюнер — класичний сорт родом з Австрії. Зверніть увагу, особливо якщо ще не куштували.
🍷Casa Rojo La Marimorena Albarino Rias Baixas. Casa Rojo — не просто ще одне господарство. Це трохи божевільний, а від того цікавий проект сомельє, виноробів і маркетологів. Чому саме Альбаріньо? Через солоний присмак океану.
🍷Dopff & Irion Muscat d’Alsace Cuvée René Dopff. Думаєте, що все знаєте про мускати? Тоді спробуйте мускат з Ельзасу від Dopff & Irion.
Рожеве.
🍷Domaine des Diables Made in Provence Collection Rose. Класичне рожеве — це Прованс. Без зайвих слів.
Червоне.
🍷Pascal Bouchard Bourgogne Pinot Noir. У зоні червоних вин точно потрібно починати із легкого і делікатного. А особливо — з бургундського Піно Нуару.
🍷Bodega Volcanes de Chile Tectonia Cabernet Sauvignon. Каберне-Совіньйоном нас уже не здивувати, але якщо він з вулканічних чилійських грунтів?
🍷Iveriuli Mukuzani Speciale Reserve. Грузія — колиска виноробства. А сапераві — найвідоміший грузинський сорт.
Солодке і кріплене.
🍷Chateau Padouen Sauternes. Сотерн — «золото Бордо», із винограду, ураженого благородною цвіллю. Серед подібних вин, винолюби знають його найкраще.
І наостанок — міцне.
🍷A. de Fussigny Selection Cognac. Тут як із шампанським — якщо є коньяк, не варто розмінюватись на щось інше.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi