Столичні ресторани з караоке і смачною їжею: вибираємо локації для незабутніх розваг - PostEat

пошук

Столичні ресторани з караоке і смачною їжею: вибираємо локації для незабутніх розваг
12-06-2019 0 2603


Столичні ресторани з караоке і смачною їжею шукала редакція PostEat. Урізноманітнити дозвілля буднього вечора або довгоочікуваної п’ятничної ночі може саме караоке — мерехтіння вогнів, авторські коктейлі і улюблені хіти у власному виконанні зроблять будь-яку вечірку незабутньою. Ми знайшли заклади Києва, де ви не тільки зможете співати караоке і насолоджуватися яскравими моментами ночі в компанії друзів, а й насолодитись смачною їжею. У новому огляді розповідаємо про столичні ресторани з караоке і смачною їжею — читайте та плануйте своє дозвілля.

Avalon

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Леонтовича, 3.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (189 – 369 грн), салати (275 – 535 грн), страви з риби та морепродуктів (365 – 2100 грн), страви з хоспера (280 – 555 грн).

Страви: сашимі з восьминога – 335 грн, рол «Білий дракон» – 595 грн, бургер з мармурової яловичини – 365 грн, філе дорадо у картопляній скоринці – 499 грн, філе страуса з фаршированими грибами – 525 грн.

Напої: коктейль Penicillin – 200 грн, коктейль Martini‎ Spritz – 250 грн, капучино – 80 грн, грушевий фреш – 100 грн.

Деталі: розважальний комплекс, multi-cuisine, працює цілодобово, тераса на даху, піч хоспер, караоке меню, барне меню, велика коктейльна карта, ексклюзивний чай, кальян, жива музика, караоке, вечірки, паркінг.

Розважальний комплекс Avalon — один з перших ресторанних комплексів в Києві, який приймає гостей в центрі столиці понад 25 років. Приміщення поділене на кілька зон: лаунж-ресторан з кухнею різних країн світу, панорамна тераса, A-Karaoke, фітнес-клуб FIZIKA, салон краси The Brush та косметологічна клініка ELAST. A-Karaoke працює щоденно з 21:00, приміщення оснащене професійним звуковим та світловим обладнанням. Для вас працюють кращі вокалістки та ведучі із запальною програмою, а поруч із вами відпочиватимуть столичні селебріті, топ-блогери та it-girls. Якщо ж ви прагнете більш камерного відпочинку – до ваших послуг завжди є VIP-кімната. В A-Karaoke діє окреме меню, яке містить страви італійської, середземноморської, японської та ф’южн-кухні.

Fiji Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (185 – 249 грн), гарячі закуски (99 – 285 грн), основні страви (175 — 685 грн).

Страви: плато італійських м’ясних делікатесів – 215 грн, чорний бургер з яловичою котлетою та картоплею фрі – 189 грн, салат з копченим вугром та авокадо – 225 грн, стейк з лосося з кус-кусом – 299 грн.

Напої: фірмові коктейлі: «Тонга», «Ратума», «Ясава», «Кадаву» – 149 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, кальян з 14:00 щодня, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, кальян-меню , меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, по п’ятницях і суботах працює до 05:00 ранку.

FIJI Lounge Bar — стильний лаунж-ресторан на Подолі. Кухня в закладі досить різноманітна, щоб кожен гість міг зробити найкращий вибір. На додаток до страв ви можете вибрати супровід з карти фірмових і класичних коктейлів, розробленої бар-менеджером Галиною Третяк, яка кілька років навчалася майстерності міксологіі у відомого бренд-бармена мережі Buddha-Bar Матіаса Жиру. Шанувальників караоке приємно здивує сучасна звукова система Evolution Pro 2. Танцювати, співати і пити в FIJI Lounge Bar можна майже кожен будній день (окрім понеділка) до 03:00, а в п’ятницю і суботу ресторан працює до 05:00. В найпалкішому dance-караоке столиці поєднали танці та співи — 6 днів на тиждень у Fiji Lounge Bar влаштовують п’ятницю.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (190 – 695 грн), основні страви (190 – 690 грн), десерти (65 – 350 грн).

Страви: карпачо із тунця з латуком та чорним трюфелем – 380 грн, лосось з грейпфрутом, фенхелем та соусом понзу – 345 грн, бурата з томатами та соусом гаспачо – 450 грн, окрошка з крабом на кефірі – 450 грн, ньокі з карабінерос та спаржею – 435 грн, тірамісу – 200 грн.

Напої: еспресо – 50 грн, лате – 75 грн, раф кава – 90 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.  

Alaska Kyiv — ресторан люкс-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан знаходиться на двох поверхах, має кілька зал, літню терасу та велику караоке-залу. В караоке є найсучасніше обладнання та постійно оновлювана база репертуару. Щочетверга усіх дівчат тут пригощають авторським коктейлем, а виконувати улюблені пісні можна з четверга по суботу аж до шостої години ранку. У четвер, п’ятницю та суботу у ресторані розважальна програма: жива музика на сцені та хіти від кращих кавер-бендів столиці, тематичні вечірки і концерти. Нещодавно у закладі з’явився новий бренд-шеф Джакомо Ломбарді, який оновив меню та ввів більше 25 нових позицій. Радимо замовити салат з крабом, авокадо та соусом цитронет або чорні тальятеле з крабом. Тому якщо душа вимагає свята та яскравих емоцій, Alaska Kyiv стане правильним рішенням!

Almondo Restaurant & Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 34.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (135 – 485 грн), роли (172 – 805 грн), основні страви (195 – 471 грн).

Страви: паштет з качиної печені з ягідним джемом – 195 грн, хрусткий рол з вугром та гуакамоле – 365 грн, бургер рояль з витриманим чедером – 315 грн, мідна сковорідка з морепродуктами у вершковому соусі – 435 грн.

Напої: еспресо – 65 грн, глінтвейн – 195 грн, апельсиновий лимонад – 110 грн, м’ятний джулеп – 90 грн.

Деталі: авторське меню шеф-кухаря Олександра Алфимова, гармонійне поєднання азійської та європейської кухонь, винна карта, коктейльна карта від шеф-бармена Артема Антонова (Touch Café і Decadence House), тематичні заходи, pre-party, вечірки з dj-сетами, караоке, сніданки до 12:00, жива музика.

Almondo Restaurant & Club — елітний ресторан і караоке-клуб, де вечірки з танцями і музикою тривають до 6 ранку. Almondo Restaurant славиться гарною кухнею і змістовної винотекою. Шеф-кухар ресторану Олександр Алфимов створив авторське меню, надихнувшись кулінарними техніками і смаковими поєднаннями кухонь Азії і Європи. Шеф-бармен Артем Антонов підтримав концепцію та продовжив її в авторських твістах на світову коктейльну класику.

Ресторан Марио — Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 14а.

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті та салати (98 – 690 грн), паста (180 – 620 грн), десерти (50 – 129 грн).

Страви: теплий салат з морепродуктами – 690 грн, тальйоліні з крабом та соусом з томатів і біска – 620 грн, ростбіф під соусом тонато – 118 грн, сібас з ратауєм – 345 грн.

Напої: Aperol Spritz – 180 грн, Goya – 180 грн, Alpass – 210 грн, Oblivion – 220 грн.

Деталі: італійський ресторан з багаторічною історією, два поверхи, літня тераса, кілька зал, підходить для банкетів, страви на грилі, спеціальне регіональне меню, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, караоке кожен день з 20:00 до 06:00, авторські коктейлі.

Mario Restaurant готовий дивувати гостей не лише вишуканими стравами італійської кухні і витонченим інтер’єром, а й може стати ідеальною локацією для пісенної вечірки. Кожен день з 20:00 до 06:00 Mario Restaurant перетворюється на майданчик для втілення всіх музичних бажань своїх гостей — резервує столик і готуйтеся чудово відпочивати до ранку.

CNTR Restaurant&Entertainment

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 57 (БЦ 101 Tower).

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (198 – 960 грн), роли (198 – 228 грн), буріто (134 – 196 грн).

Страви: брускета з хамоном, полуницею та руколою – 184 грн, сирно-ягідне плато – 960 грн, фокача з телятиною в соусі «Джек Деніелс» – 196 грн, лавандове семіфредо – 98 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан та івент-майданчик в БЦ 101 Tower, multi-cuisine; авторські страви європейської, азійської та мексиканської кухонь; страви в хоспері, коктейльна і винна карти, караоке, кальян, вечірки, парковка, резерв столів.

Концепція і основна ідея CNTR Restaurant & Entertainment побудована на тому, щоб створити заклад-трансформер, куди захочеться приїжджати на корисні сніданки вранці, слухати живу музику ввечері і запалювати в караоке з друзями вночі. В окремому караоке-меню — авторські страви європейської, азійської та мексиканської кухонь, які стануть відмінним супроводом вашої музичної ночі.

Фото: Facebook Avalon, Fiji Lounge Bar, Alaska Kyiv, Almondo Restaurant & Club, Mario Restaurant, CNTR Restaurant&Entertainment

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi