#becherpunchBBC_Punch in da house 2019: де спробувати авторський пунш в Західній Україні - PostEat

пошук

#becherpunchBBC_Punch in da house 2019: де спробувати авторський пунш в Західній Україні
03-07-2019 0 7074


Втамувати літню спрагу, зігріти прохолодним вечором, підняти настрій, стати запорукою гарної вечірки, відкрити нові смакові горизонти — все це під силу одному з найстарших коктейлів світу пуншу. Оригінальна формула напою містить алкоголь, солодкий компонент, воду, трави, спеції і цитруси — ви легко можете прихопити пляшку Becherovka Original до друзів і разом приготувати смачний пунш. Проте ми знаємо про дещо цікавіше — зараз в рамках професійного конкурсу барменів Becherovka Bohemian Bar Club триває всеукраїнський пуншіонат Punch in da house 2019.

Команди з понад тридцяти барів з різних куточків України змагаються у приготуванні авторського пуншу за можливість поїхати на батьківщину чеського трав’яного лікеру Becherovka до Карлових Вар. Редакція PostEat розповідає, де спробувати авторський пунш #becherpunchBBC в Західній Україні — знайомтесь з напоями у барах Чернівців, Львова, Тернополя та встигніть спробувати літо на смак.

Чернівці

Contrabanda Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Contrabanda Bar

Де: м. Чернівці, вул. Вірменська, 26.

Бюджет: ₴. Салати (65 – 75 грн), бургери (75 – 120 грн), сендвічі (55 – 95 грн).

Що спробувати: пунш Adéla – 70 грн.

Дещо зі страв: бургер I’m Still Vegan – 75 грн, фалафель з соусом – 66 грн, салат з беконом і пармезаном – 75 грн.

Деталі: бар, знаходиться в центрі міста, інтер’єр в стилі лофт, лаконічне меню, страви американської та європейської кухонь, авторські коктейлі, камерна атмосфера, працює 18:00 до 04:00.

Contrabanda Bar — атмосферний бар з танцями і крафтовими коктейлями. В барі, який відкривається о 18:00, можна спробувати, наприклад, авторську бехерівку або джин та втамувати голод бургерами, сендвічами та салатами. В рамках цьогорічного Punch in da house в Contrabanda Bar приготували пунш Adéla, поєднавши Becherovka Original, французький аперитив Lillet Blanc, сік сицилійського апельсина, сироп з чаю на основі кабачку і персику, карпатські трави. Подають пунш #adéla у келиху гоблет.

Soul Healers

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Soul Healers

Де: м. Чернівці, вул. Мирона Кордуби, 9.

Бюджет: ₴. Коктейлі (51 – 249 грн).

Що спробувати: пунш Healer Punch – 80 грн.

Деталі: коктейль-бар, інтер’єр у стилі лофт, готують авторські та класичні коктейлі, жива музика, працює з 15:00 і до останнього гостя.

Soul Healers відкрився у Чернівцях наприкінці минулого року — атмосферний бар запрошує гостей «вилікувати душі» авторськими коктейлями та приємними розмовами. В рамках цьогорічного Punch in da house в Soul Healers готують пунш Healer Punch. У барі поєднали Becherovka Original з ананасовим, яблучним та лаймовим соком, додали дві краплі бітеру Peychaud’s та настоянку троянди власного виробництва. Завершальним інгредієнтом став крафтовий бузиновий мікс з тоніку, портвейну та рому. Цікавими є не лише інгредієнти пуншу в Soul Healers, а й подача — #healerpunch подають у яблуці без м’якоті і пропаленому зсередини, з трояндовою настоянкою.

Львів

Satirikon Night Art Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Satirikon Night Art Bar

Де: м. Львів, вул. Богдана Лепкого, 18.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (98 – 298 грн), сендвічі (195 – 285 грн), салати (195 – 265 грн).

Що спробувати: пунш B&B – 150 грн.

Дещо зі страв: тартар з тунця – 298 грн, сендвіч з пастарамі – 285 грн, цезар з креветками – 265 грн.

Деталі: арт-бар, знаходиться у готелі BankHotel Lviv, концептуальний інтер’єр, контактна барна стійка, страви європейської кухні, класичні та авторські коктейлі.

Satirikon Night Art Bar — перший у Львові бар, ідеєю якого стало поєднання художнього та барного мистецтва. Інтелектуальний гумор помітний не лише на графіті на стінах бару, а також і в назвах авторських коктейлів, які були створені командою барменів з багаторічним досвідом. В рамках цьогорічного Punch in da house в Satirikon Night Art Bar створили пунш B&B, авторство рецептури якого належить чотирьом членам команди закладу. Настоянку Becherovka Original поєднали з лаймовим фрешем, цукровим сиропом, преміксом Lillet з базиліком та чері томатами і газованою водою — разом це пунш #KRPK_B&B.

Ресторація Бачевських

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Bar Baczewski

Де: м. Львів, вул. Шевська, 8.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (60 – 165 грн), основні м’ясні страви (105 – 990 грн), десерти (80 – 99 грн).

Що спробувати: пунш Descendent of culture (ціну уточнюйте у закладі).

Дещо зі страв: тріо м’ясних паштетів – 125 грн, салат старольвівський – 95 грн, філе курки, запечене з сиром та помідорами – 150 грн.

Деталі: розміщена в центрі Львова, ресторація належить до спільноти Kumpel’ Group; оранжерея, три поверхи з терасою і верандою, «Бар Бачевських» з авторською коктейльною картою від бренд-бармена Івана Зелика, автентичний інтер’єр початку ХХ століття, авторська подача нової галицької кухні, меню страв з локальних продуктів, єврейське меню, дитяче меню, винна карта, сніданки з 08:00 до 11:00 у форматі безлімітного шведського столу, кабаре.

Ресторація присвячена родині Бачевських — засновників першої у світі офіційної фабрики горілки, родини меценатів і громадських діячів, відомої у місті з початку  ХХ століття. Спеціалізація ресторації — нова галицька кухня. У карті коктейлів від бренд-бармена Івана Зелика представлені сезонні освіжаючі, класичні та авторські коктейлі. В рамках цьогорічного Punch in da house в «Ресторації Бачевських» готують пунш Descendent of culture — в ньому поєднані місцеві продукти з культурним спадком світової барної культури. Складниками #doc_punch є Becherovka Original, домашній тминовий чай, фреш із румбамбару, медовий сироп, яблучно-морквяний сік, спеції та м’ята. Смачний та освіжаючий богемний пунш в «Ресторації Бачевських» подають у вишуканому керамічному бокалі для пуншу.

Тернопіль

Пасаж Адлера 13

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Сім’я ресторанів Файного Міста

Де: м. Тернопіль, вул. О. Кульчицької, 1.

Бюджет: ₴. Закуски (43 – 219 грн), салати (72 – 77 грн), бургери (85 – 129 грн).

Що спробувати: пунш Carlsbad punch – 80 грн.

Дещо зі страв: чіпси начос з соусом чедер – 43 грн, салат з тунцем та сиром пармезан – 77 грн, cheese burger з телятиною – 113 грн.

Деталі: бар, входить до мережі закладів «Сім’я ресторанів Файного Міста», атмосферний інтер’єр, традиційні страви Америки та Мексики, найбільша алкогольна карта з авторськими коктейлями та настоянками на травах, доставка, резерв столів.

«Пасаж Адлера 13» — найбільший бар в Тернополі, де відвідувачам пропонують велику карту різноманітних коктейлів: класичних, їх варіацій з використанням локальних продуктів та авторських новинок. Це місце, де творчо підходять не тільки до подачі напоїв, а й до дозвілля відвідувачів — у барі постійно проводять майстер-класи і guest bartending. В рамках цьогорічного Punch in da house в «Пасажі Адлера 13» готують Carlsbad punch — поєднання Becherovka Original, французького аперитиву Lillet blanc, грушевого сиропу, морквяно-огіркового кордіалу та яблучного соку. В барі Carlsbad punch наливають у бокал punchball і запрошують усіх #бєхєрнутисьпуншанутись.

YOUNG Party Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Roman ProkopivСім’я ресторанів Файного Міста

Де: м. Тернопіль, вул. О. Кульчицької, 2а.

Бюджет: ₴₴. Роли (109 – 169 грн), ВОК-страви (69 – 139 грн), салати (95 – 149 грн).

Що спробувати: пунш Porto Franco Punch – 90 грн.

Дещо зі страв: сяке рол з лососем – 149 грн, лапша удон з качкою по-пекінськи – 119 грн, смажений сир тофу з овочами та водоростями хаяші-вакаме – 95 грн.

Деталі: бар, лаунж-клуб, ресторан паназійської кухні, входить до мережі закладів «Сім’я ресторанів Файного Міста», кальян, класичні та авторські коктейлі, вечірки, доставка, резерв столів.

YOUNG Party Restaurant — це нічний клуб нового формату з паназійською кухнею, кальянами та коктейлями.  Ресторан вдень, ввечері заклад перетворюється на атмосферний лаунж-бар. В коктейльній карті YOUNG Party Restaurant представлений алкоголь відповідно до традицій східних країн. Фішкою закладу є карта рому з 59 позицій, яка є однією з найбільших в Західній Україні. В рамках цьогорічного Punch in da house в YOUNG Party Restaurant створили пунш Porto Franco Punch. До настоянок Becherovka Original і Becherovka Cordial додали ананасовий фреш, газований чай з гібіскуса та бітер Angostura — пунш #PFP подають у бокалі слінг.

Bunkermuz

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Bunkermuz

Де: м. Тернопіль, б-р Тараса Шевченко, 1.

Бюджет: ₴. Закуски (8 – 47 грн), салати (32 – 75 грн), бургери (55 – 63 грн).

Що спробувати: пунш Tasty Jazz (ціну уточнюйте у закладі).

Дещо зі страв: моцарела у хрусткому клярі з мікс-салатом – 45 грн, тапас з базиліком та чері – 8 грн/1 шт., бургер з моцарелою, томатами і руколою – 55 грн.

Деталі: ресторан-бар-галерея, знаходиться у центрі міста, страви європейської кухні, класичні та авторські коктейлі, розважальні заходи щовечора, тематичні вечірки.

Bunkermuz — арт-локація з атмосферним баром, щодня тут відбуваються різні події − від кінопереглядів до концертів і вечірок, тож кожен гість знайде щось цікаве для себе. Заклад працює у старовинній будівлі в мальовничому дворику.. В рамках цьогорічного Punch in da house в Bunkermuz приготували пунш Tasty Jazz — настоянки Becherovka Original і Becherovka Cordial поєднали з лавандовим сиропом, лимонним та лаймовим фрешем, бітером Angostura та імбирним елем власного виробництва. Пунш наливають у декоративне відро та подають зі слоганом #СлухайJazzПийTastyJazz.

Пуншіонат Punch in da house в рамках Bohemian Bar Club об’єднує довкола багаторічних традицій Becherovka барменів-професіоналів з усієї країни, які демонструють свою майстерність та розкривають секрети приготування пуншу. Старовинний витончений напій не одне століття був і залишається зіркою балів, прийомів, урочистостей та вечірок, збираючи довкола себе людей та відкриваючи грані оригінального смаку. Цього року бари-команди змагаються у трьох етапах Bohemian Bar Club Ukraine за можливість відправиться до Чехії, батьківщини Becherovka, щоб відвідати Bohemian Bar Spa і дізнатися історію легендарного лікеру. До 31 липня включно триває другий етап змагань Punch in da house, в якому бари-конкурсанти пропонують своїм гостям спробувати авторські пунші з неповторними нотами Becherovka Original — встигніть стати частиною #becherpunchBBC та спробувати смачні напої з цікавою історією.

Читайте також про всі заклади, де можна спобувати пунш в рамках Всеукраїнського пуншіонату Punch in da house 2019 в різних містах України:

#becherpunchBBC_Punch in da house 2019: де спробувати авторський пунш в Харкові.

#becherpunchBBC_Punch in da house 2019: де спробувати авторський пунш в Одесі та Дніпрі.

#becherpunchBBC_Punch in da house 2019: де спробувати авторський пунш в Києві.

 

Список закладів, де можна спробувати авторський пунш #becherpunchBBC:

Головна фотографія (колаж): Contrabanda BarYOUNG Party RestaurantSatirikon Night Art BarРесторація Бачевських

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi