пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Згідно з прогнозом аналітиків Waitrose у 2020 році на піку популярності будуть закуски з морепродуктів — салямі з восьминога, «сосиски» з молюсків, шинка з риби.
У звіті аналітичного відділу мережі супермаркетів Waitrose (Велика Британія) прогнозується ріст популярності австралійського тренду маринування, копчення, ферментації та інші види обробки риби і морепродуктів. Іноді формат таких страв з риби й морепродуктів нагадує ковбаси, сосиски, шинку та ін. В англомовних ЗМІ тренд фігурує під назвою seacuterie.
Серед інших трендів аналітики пророкують популярність близькосхідної кухні. Також збільшиться число флекситаріанців. У 2019 році третина британців стала їсти менше м’яса та риби ніж два роки тому. 32% британців планують ще більше скоротити споживання м’яса у наступні два роки. Гарантовано буде знижуватись споживання традиційних алкогольних напоїв, але зросте попит на напої з низьким вмістом алкоголю.
Фото: twitter.com/KC_FoodService
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi