пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
В інстаграмі королівської сім’ї опубліковано рецепт булочок з родзинками «скон», які стали неофіційним символом чаювань королеви в саду Букінгемського палацу.
Для приготування булочок знадобляться борошно, яйця, масло, розпушувач, цукор, нежирні вершки та родзинки.
Інгредієнти для булочок:
• борошно — 500 г
• вершкове масло — 94 г
• розпушувач — 28 г
• яйця — 2 шт.
• цукор — 86 г
• нежирні вершки — 140 мл
• родзинки — 100 г (залити гарячою водою і дати настоятися 30 хвилин)
Рецепт булочок:
• нагрійте духовку до 180 градусів
• змішайте борошно, масло, розпушувач та цукор до утворення тіста
• окремо збийте яйця та нежирні вершки. • збиті яйця та вершки до тіста
• замішуйте тісто, поки воно не стане гладким, наприкінці додайте родзинки
• розрівняйте тісто та залиште на пі години
• сформуйте з тіста диск завтовшки 2,5 см, виріжте з нього булочки потрібної форми, залиште ще на 20 хв
• змастіть збитими яйцями та випікайте в духовці 10-12 хв до золотистої скоринки
• подавайте скони охолодженими з джемом або збитими вершками.
Фото: Twitter The Royal Family
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Названа улюблена страва принца Чарльза — яйце запечене з сиром та овочами
Названа улюблена страва королеви Єлизавети II
Єлизавета II відмовилась від одягу з натурального хутра
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi