пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Консультант у сфері HoReCa Олександр Мусатов та бар-менеджер Надір Кучкаров (Hendricks’s bar, True Burger Bar) презентували першу серію онлайн-курсу «Управління баром». Це практична частина, присвячена технологіям й прийомами міксології.
Серія «Практикум міксології» розрахована на шеф-барменів, бар-менеджерів, старших барменів та бартендерів, які хочуть зробити кар’єру у барній сфері. Практикум буде корисний й рестораторам та менеджерам, які хочу зрозуміти механіку роботи бару у ресторані.
Надір Кучкаров поділиться технікою знебарвлення, фільтрації, fat washing, роботи з різними категоріями продуктів для домашніх заготівель тощо.
Серія складається з 30 уроків або 3,5 години навчального відео. Вартість доступу до практикуму — $24,99. Слухач отримує довічний доступ до навчальних матеріалів, а після закінчення курсу видається сертифікат.
Фото: udemy.com
Читайте також:
В Україні з’являться онлайн-курси «Управління баром» від експертів барної сфери
Road to victory: Надир Кучкаров и Назар Макаров о секретах победы в конкурсе World Class Ukraine
Найкращі бармени року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi