Перша частина курсу «Управління баром» від Надіра Кучкарова та Олександра Мусатова. Це практикум міксології - PostEat

пошук

Перша частина курсу «Управління баром» від Надіра Кучкарова та Олександра Мусатова. Це практикум міксології
21-09-2020 0 839

Консультант у сфері HoReCa Олександр Мусатов та бар-менеджер Надір Кучкаров (Hendricks’s bar, True Burger Bar) презентували першу серію онлайн-курсу «Управління баром». Це практична частина, присвячена технологіям й прийомами міксології.

Серія «Практикум міксології» розрахована на шеф-барменів, бар-менеджерів, старших барменів та бартендерів, які хочуть зробити кар’єру у барній сфері. Практикум буде корисний й рестораторам та менеджерам, які хочу зрозуміти механіку роботи бару у ресторані.

Надір Кучкаров поділиться технікою знебарвлення, фільтрації, fat washing, роботи з різними категоріями продуктів для домашніх заготівель тощо.

Серія складається з 30 уроків або 3,5 години навчального відео. Вартість доступу до практикуму — $24,99. Слухач отримує довічний доступ до навчальних матеріалів, а після закінчення курсу видається сертифікат.

Фото: udemy.com

Читайте також:

В Україні з’являться онлайн-курси «Управління баром» від експертів барної сфери

Road to victory: Надир Кучкаров и Назар Макаров о секретах победы в конкурсе World Class Ukraine

Найкращі бармени року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi