Найкращі бармени року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards - PostEat

пошук

Найкращі бармени року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards
08-06-2020 0 1170


Переможців першої Української Барної Премії 2020 оголошено 28 квітня, було визначено лідерів незалежного голосування у 17 номінаціях.

Редакція PostEat розповідає про загальну кількість учасників в кожній номінації, фіналістів в номінаціях та розкриває кількість отриманих домінантами балів.

У цьому матеріалі розповідаємо про найкращих барменів року в Україні за версією Ukrainian Bar Awards, партнер номінації — ірландьке віскі Jameson.

В номінації «Бармен року» представлені бармени, які працюють в барах України. Загальна кількість номінантів: 50 барменів з 7 міст України: Дніпро – 2, Запоріжжя – 3, Київ – 29, Львів – 3, Одеса – 7, Тернопіль – 4, Харків – 2.

ТОП-11 фіналістів номінації «Бармен року»

Переможець номінації — Василь ШилофостZELDA BAR

Кількість голосів: 92

Де: м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 26.

Бюджет: ₴₴₴.

Коктейлі: Absinthe Sour Zelda – 220 грн, Absinthe  Gimlet – 220 грн, Sazerac – 250 грн, Absinthe Old Fashioned – 220 грн.

Деталі: концептуальний абсент-бар, континентальна авторська кухня, більше 30 видів абсенту, Zelda кейтеринг.

Василь Шилофост — шеф-бармен одеського концептуального абсент-бару ZELDA BAR, за плечима якого понад два десятки років роботи за барними стійками столичних та одеських закладів. Зараз Василь працює в першому в країні концептуальному абсент-барі, де об’єднали чотири види мистецтва: його міксологію, кулінарію шеф-кухаря Євгенія Зіпера, щиру гостинність і ювелірну майстерність бренду AGANA jewelry, шоу-рум якого функціонує в барі.

Артем ДугiнBenedict daily bar

Кількість голосів: 85

Де: м. Харків, вул. Сумська, 80.

Бюджет: ₴₴. Закуски (65–139 грн), салати (85–160 грн), хот-доги (90–135 грн).

Коктейлі: Pedro Manhattan – 170 грн, Suzie – 150 грн, Bunny Hugs – 140 грн, Sonic Martini – 200 грн.

Деталі: daily bar, індустріальний інтер’єр, страви європейської та американської кухонь, барна карта, авторські та класичні коктейлі, сніданки, жива музика, резерв столів.

Артем Дугiн — переможець конкурсу Rematch Beeyatch 2018 та бармен харківського бару Benedict daily bar. В цьому барі не просто подають коктейлі — тут панує джазовий настрій і дружня атмосфера. Лінійка коктейлів дуже різноманітна: спробувати можна не тільки класику, а й авторські розробки команди. Цікавий вибір хот-догів підійде до улюблених коктейлів, а різноманіття супів і смачні м’ясні стейки є приводом заглянути сюди на обід і вечерю.

Юрій ЗозуляParovoz Speak Easy

Кількість голосів: 82

Де: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Revolvita – 210 грн, Royal Hawaiian – 230 грн, Lucien Gaudin – 210 грн, Parovoz Bloody Mary – 210 грн.

Деталі: speakeasy бар, знаходиться в центрі міста, авторські коктейлі, бартендери переможці багатьох змагань і конкурсів, школа міксології, послуги виїзного коктейльного обслуговування для проведення закритих вечірок.

Юрій Зозуля — бармен одного з кращих столичних барів Parovoz Speak Easy, який почав свою історію з 2002 року. Знайти бар з першого разу досить непросто — він знаходиться в підвалі кінотеатру «Київ» і не позначений вивісками. Інтер’єр бару виконаний в стилі стімпанк, а концепція являє собою класичний американський speakeasy з контактною барною стійкою. У Parovoz Speak Easy подають страви європейської кухні, а також класичні коктейлі, авторські твісти і безалкогольні напої.

Ашот Галстян — «БарменДиктат»

Кількість голосів: 75

Де: м. Київ, вул. Хрещатик, 44.

Бюджет: ₴₴.

Напої: Tickle Bals – 220 грн, Linda – 220 грн, Bad Papa Sour – 200 грн, Kraken – 260 грн.

Деталі: бар з ексклюзивним асортиментом алкоголю, найбільша барна стійка в Україні, середня цінова політика, концептуальний інтер’єр, в барі проводяться змагання барменів і барні конкурси, multi-сuisine, постійні оновлення коктейльної карти.

Ашот Галстян — шеф-бармен київського бару «БарменДиктат». Серед перемог на конкурсах барменів перше місце в тандемі з колегою Кариною Попушиною на конкурсі барів Amaro Versus 2018, а також друге місце на турнірі Cofftails 2018, присвяченому коктейлям з акцентом на каву. «БарменДиктат» — бар з найбільшою барною стійкою в країні і ексклюзивним для ринку України асортиментом алкоголю. Коктейльна карта бару вельми різноманітна і постійно оновлюється — в ній представлено понад три десятки класичних та авторських коктейлів.

Олег СередніцькийРесторація Бачевських — Baczewski Restauracja

Кількість голосів: 68

Де: м. Львів, вул. Шевська, 8.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Batida – 120 грн, «Квітковий артес» – 130 грн, «Гречна Маргарита» – 130 грн, Just in Lviv – 150 грн.

Деталі: коктейльний бар, належить до спільноти Kumpel’ Group («Кумпель», «Кафе 1», «Штрудель Хаус», «Голодний Микола»), авторська коктейльна карта та великий вибір наливок, бренд-бармен Іван Зелик, автентичний інтер’єр початку ХХ століття.

Олег Середніцький э барменом львівського закладу Bar Baczewski — це коктейльний бар з авторською коктейльною картою, унікальними наливками та настоянками. Концепція бару органічно перетинається двома часовими проміжками — в Bar Baczewski відновлюють стародавню культуру Галичини початку XX століття та модернізують її спадок. При створенні коктейлів команда барменів на чолі з Іваном Зеликом надихається старовинними рецептами та захоплюючими легендами Львова.

Дмитро Коломієць Parovoz Speak Easy

Кількість голосів: 53

Де: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Revolvita – 210 грн, Royal Hawaiian – 230 грн, Lucien Gaudin – 210 грн, Parovoz Bloody Mary – 210 грн.

Деталі: speakeasy бар, знаходиться в центрі міста, авторські коктейлі, бартендери переможці багатьох змагань і конкурсів, школа міксології, послуги виїзного коктейльного обслуговування для проведення закритих вечірок.

Дмитро Коломієць — бартендер вищезгаданого бару Parovoz SpeakEasy та бренд-амбасадор Diageo Reserve в Україні. Три роки поспіль входить в ТОП 3 Кращих бартендер СНД, є переможцем та фіналістом багатьох конкурсів, зокрема українського етапу конкурсу Bacardi Legacy Global Cocktail Competition 2017. Автор YouTube каналу про приготування коктейлів вдома Something Tasty.

Мелл Грін

Кількість голосів: 52

Мелл Грін — досвідчений бармен із великим досвідом роботи. Фіналіст багатьох міжнародних конкурсів, найсвіжіша перемога — VERSUS by Amaro di Angostura 2019. Зараз він займає позицію Red Bull Opinion Leader і Best Craft Master in South Europe і є засновником освітнього проєкту для барменів TeamWork. Зараз Мелл працює барменом в новому закладі Fizzy Bar, відкриття якого планується і проводити гестбартендінги по всій Україні.

Олександр ТангеловPink Freud KYIV — Пінк Фройд Київ

Кількість голосів: 51

Де: м. Київ, вул. Нижній Вал, 19.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Hemingway – 225 грн/2 порц., Tommys Margarita – 270 грн/2 порц., Asia Sour – 250 грн/2 порц.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, кальяни, авторська коктейльна карта, комунальний стіл, музичні вечори.

Олександр Тангелов — бармен київського бару Pink Freud. Вперше за стійку Олександр став на другому курсі в 19 років і вирішив залишитися там працювати. У 2019 році Олександр посів третє місце в престижному барному конкурсі World Class Ukraine. «Pink Freud KYIV / Пинк Фройд Київ» — це бар з «акцентом» на алкогольному психоаналізі, названий на честь австрійського психоаналітика Зиґмунда Фрейда. У бар гості приходять за особливою атмосферою, створюваною авторськими коктейлями зі змістовної барної карти.

Степан МаринюкHendrick’s bar/ True Burger Bar

Кількість голосів: 46

Де: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 42.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Nevermore – 162 грн, Kao Colada – 188 грн, H&H Negroni – 188 грн, Ajna Sour – 248 грн.

Деталі: коктейльний бар, меню кухні, авторські та класичні коктейлі з усього світу, майстер-класи.

Степан Маринюк — молодий і талановитий бармен київських закладів True Burger Bar і Hendrick’s Bar та бренд-амбасадор Maker’s Mark & Jim Beam. У скарбниці відзнак та конкурсних перемог та відзнак Степана — перемога у конкурсах Glenfiddich Perfect Serve 2018 by Most Experimental Bartender, LowABV, Shots Speedmix. В трійку призерів бармен увійшов на конкурсах Angostura Global Cocktail Challenge та Drinks Come True від Bombay Sapphire. Hendrick’s — хоча і не секретний, але прихований від сторонніх очей, атмосферний бар на тихій київській вуличці. Команда барменів Hendrick’s працює під керівництвом переможця World Class Ukraine 2017 Надіра Кучкарова.

Роман КірстяMilano Torino Vermuteria

Кількість голосів: 43

Де: м. Київ, вул. Прорізна, 6.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Italiano – 185 грн, Vacanze Romane – 185 грн, Carosello Muerte – 185 грн, Negroni Sbagliato – 185 грн.

Деталі: вермутерія в італійському стилі, знаходиться в центрі міста, шеф-бармен Антон Бірюков, автор концепції Максим Андрущенко, ідейний натхненник Олена Кравцова, авторські коктейлі, італійські закуски.

Роман Кірстя — бармен першої в країні італійської вермутерії Milano Torino Vermuteria. Знайти італійський бар досить просто: стаєте спиною до пам’ятника Михайлу Паніковському в сквері і бачите масивні вхідні двері з зображенням бика, символу Турина, виконаного з латуні. Коктейлі на основі вермуту розроблені шеф-барменом Антоном Бірюковим, до коктейлів пропонують різноманітні італійські закуски та салати.

Жан П’єр МукунаZELDA BAR

Кількість голосів: 43

Де: м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 26.

Бюджет: ₴₴₴.

Коктейлі: Absinthe Sour Zelda – 220 грн, Absinthe  Gimlet – 220 грн, Sazerac – 250 грн, Absinthe Old Fashioned – 220 грн.

Деталі: концептуальний абсент-бар, континентальна авторська кухня, більше 30 видів абсенту, Zelda кейтеринг.

Жан П’єр Мукуна — бармен одеського концептуального абсент-бару ZELDA BAR, який названий на честь дружини американського письменника Ф. С. Фіцджеральда — Зельди Сейр. Інтер’єр бару створений у стилістиці 20-х років минулого століття. В ZELDA BAR міксують авторські коктейлі, особливу увагу рекомендуємо звернути на коктейлі з абсентом. В барі ви можете спробувати абсент, приготовлений з водою та цукром за особливим ритуалом La Louche.

Фото: Facebook Шилофост Василь, Дугин Артем, Зозуля Юрій, Галстян Ашот, Середніцький Олег, Коломієць Дмитро, Грін Мелл, Тангелов Олександр, Маринюк Степан, Кірстя Роман, Jean-pierre Mukuna.

Матеріал підготовлено за підтримки Ukrainian Bar Awards

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi