Нові заклади лютого 2021: 20+ нових локацій в Києві - PostEat

пошук

Нові заклади лютого 2021: 20+ нових локацій в Києві
03-03-2021 0 5126


Нові заклади лютого 2021 шукала редакція PostEat. Останній зимовий місяць завершився плідно — на гастрономічній карті столиці з’явилося більше двадцяти закладів різних концепцій та цінових категорій. Ресторан new japanese на Печерську, найбільший рибний ресторан на Троєщині, французьке бістро з азійськими прийомами на Лісовій, концептуальні коктейльні бари та кавовий хаб біля Майдану Незалежності. Читайте про два десятки нових закладів лютого 2021 від редакції PostEat та вирушайте інспектувати нові гастролокації.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Coco New Japanese

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴₴. Севіче (245–345 грн), стартери (85–185 грн), основні страви (195–950 грн).

Страви: севіче з гребінця з соусом соя-трюфель та грейпфрутом – 345 грн, сашимі лангустин в саке – 195 грн, гункан в пан-пурі вугор – 210 грн, роли без рису з лобстером та лососем з авокадо – 580 грн, японський хумус та рисовий чіпс – 85 грн, якіторі рамен – 215 грн, гьодзе з баранячим серцем – 165 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, new japanese, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, шеф Олексій Краковський, тематичний інтер’єр від Дениса Беленко, відкрита кухня, два поверхи, страви на грилі, авторські страви, натуральні вина, резерв столів.

Coco New Japanese — новий ресторан японської кухні від ресторатора Ігоря Сухомлина та шефа Олексі Краковського. Архітектор Денис Беленко відтворив концепцію закладу, створивши яскравий інтер’єр з безліччю цікавих деталей. Винну карту ресторану формував Роман Ремеєв, в ній представлені натуральні позиції та європейська класика. У меню багато японських страв, які відповідають за японську традиційність: класичні сашимі, гьодза та інше. Проте головний акцент на авторські страви new japanese, трансформовані під європейським впливом. Шеф рекомендує почати знайомство з new japanese з трьох севіче, також варто спробувати деревні гриби з часником, пармезаном та трюфельною олією, кушиякі з вугрем.

«Чорноморка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Маяковського, 44Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–368 грн), основні страви (139–628 грн), салати (96–228 грн)

Страви: солянка рибна – 165 грн, м’ясо рапан із білими грибами та томатами чері у вершковому соусі – 182 грн, форшмак по-одеськи з оселедця матіас – 85 грн, шматочки філе адріатичної кефіли, запечені з овочами у пергаменті – 268 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

12 лютого відкрила свої двері нова «Чорноморка» на проспекті Володимира Маяковського. Це перший заклад мережі рибних гастролавок на Троєщині та найбільший у Києві. Як і всі гастролавки «Чорноморка», нова локація працює в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря, а також імпортні — на грилі, смажені по-домашньому на пательні або у п’яти соусах. Щодня з 12:00 до 16:00, як і у всій мережі, тут пригощають чорноморською юшкою і діють тематичні дні (20% знижка на рибу дня).

Ramen vs Marketing

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 26

Бюджет: ₴₴. Рамен (58–154 грн).

Страви: Шіо Рамен – 58/99 грн, Шой Рамен – 104/134 грн, Місо Рамен – 104/134 грн, Спайсі Рамен – 104/154 грн, салат з мроських водоростей – 150 грн, рис Old Fashioned – 99/119 грн.

Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів, доставка.

П’ята локація раменної Ramen vs Marketing розпочала роботу на Оболоні поруч зі станцією метро «Мінська» в ЖК Obolon Residence. Заклад готує власну локшину за адаптованим рецептом, авторські соуси та бульйони для рамену. У раменній готують чотири види рамену на різних типах бульйону. У страву можна додати порцію норі, свіжого червоного перцю, кукурудзи, маринованих яєць тощо. Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленко для усіх, хто хоче поїсти смачно, якісно та швидко. Інші чотири раменних мережі працюють на Печерську, Шулявці, ринку «Столичний» та Подолі.

Nisha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Біломорська, 1А (Арт-завод Платформа)

Бюджет: ₴₴.

Страви: паштет із вишнею та бріошем – 105 грн, вершкова перловка з креветками та горіховим соусом – 150 грн, котлета з креветками та куркою в стилі stuf&truf з пряним перуанським салатом і кіноа – 165 грн, крепи з куркою, гливами та домашньою сметаною – 119 грн.

Деталі: pop-up bistro, знаходиться на лівому березі міст, шеф Нікіта Позняк, авторські страви, концептуальний інтер’єр та формат, комунальний стіл, акцент на бранчі, вина від Sabotage Wine, резерв столів.

Поп-ап бістро Nisha розпочало роботу на лівому березі міста на території Арт-заводу Платформа. Це проєкт команди локального обсмажувальника кави Fresh Black, який реалізував його у звільненому від ростерії приміщені. Співзасновник проєкту Віктор Шраменко, за кухню відповідає шеф Нікіта Позняк. Концепція закладу — французьке бістро з азійськими прийомами. Зараз у бістро роблять акцент на бранчі, для яких шеф щоразу презентує окреме авторське меню. До страв пропонують натуральні вина від Sabotage Wine.

Saxagansky Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (115–320 грн), салати (175–270 грн), страви з м’яса (190–410 грн).

Страви: бурата з томатами – 260 грн, теплий салат з телятиною та трюфельною сальсою – 195 грн, качо-е-пепе з грибами та крем-соусом – 160 грн, костиця з мамалигою – 280 грн, качине філе з яблуками фламбе – 290 грн.

Деталі: ресторан мультинаціональної кухні, сімейне кафе з окремим меню та власним маркетом, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Слава Кондратюк, vegan меню, ланчі в будні з 12:00 до 16:00, велика винна шафа, відділ кондитерської, затишний камін, органічні чаї, міцний алкоголь, класичні коктейлі, доставка.

Традиційний ресторан мультинаціональної кухні Saxagansky Restaurant розпочав роботу в центрі міста. Це нова історія у новому форматі відомого ресторану Vino Grad. Новий концепт передбачає повну як зовнішню, так і внутрішню трансформацію — абсолютні зміни айдентики, формату, інтер’єру та, звісно ж, кухні. Знайомство з кухнею ресторану почали до відкриття закладу за допомогою доставки. Шеф-кухар Слава Кондратюк розробив для нового формату 100% корисні позиції за використанням еко-продуктів. Також у кафе на вас чекають десерти та vegan страви його авторства.

Pita Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 31

Бюджет: ₴₴. Піта (109–189 грн)

Страви: піта Cheesburger – 149 грн, піта Кебаб – 159 грн, піта Чікен Шварма – 129 грн, піта Крувіт – 109, піта Double Cheesburger – 189 грн, піта Beyond meat Cheeseburger – 189 грн, піта Сабіх – 109 грн.

Деталі: ресторан ізраїльської кухні, автентичні рецепти у авторському виконанні, секретні інгредієнти, власна випічка та соуси, власний імпорт, take away, доставка.

Pita Kyiv — атмосферні заклади з ізраїльською кухнею у центрі міста. Перший ресторан Pita Kyiv відкрився восени 2019 року на вулиці Пушкінській. Цього лютого ще одна локація Pita Kyiv відкрилась на Подолі — на Сагайдачного переїхав заклад з Бессарабського ринку. За основу в закладі взяли автентичні рецепти піти, які готують в авторському виконанні — її готують кожен день та використовують впродовж 5 годин. В меню Pita Kyiv 9 видів піти — обрати до смаку можуть і м’ясоїди, і вегетаріанці. Новий заклад на Подолі позиціонують як кошерний, також він не працює у суботу.

Orang + Utan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴. Салати (75–140 грн), сендвічі (70–100 грн).

Страви: бейонд мiт бургер – 140 грн, шаурма+сейтан – 75 грн, буріто+авокадо – 120 грн, стейк+баффало – 85 грн.

Деталі: вегетаріанський сендвіч-бар, великий асортимент страв в меню, веганські позиції, великі порції, використовують продукти рослинного походження, готують смузі, напої власного приготування; доставка, формат take away.

Третя локація вегетаріанського кафе Orang + utan відкрилась на Kyiv Food Market. Цей заклад з принциповою вегетаріанською позицією пропонує сендвічі на будь-який смак: з паніром та песто, сейтаном та авокадо, фалафелем і баклажаном та іншими незвичними поєднаннями інгредієнтів. До того ж гостей закладу вирішили не обмежувати лише сендвічами — в меню представлені супи, роли, бургери, салати та смузі.

ЧеБурБар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганского, 9

Бюджет: ₴₴. Чебуреки (35 грн), бургери (170–190 грн), гарячі закуски (40–275 грн).

Страви: чебуреки з телятиною – 35 грн, бургер особливий з яловичою котлетою на мангалі – 180 грн,  манти з бараниною – 40/120 грн, рапани у вершковому соусі – 195 грн.

Деталі: пивний бар, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, спортивні трансляції, страви на мангалі, закуски до пива, сніданки, винна карта, міцний алкоголь.

ЧеБурБар відкрився 26 лютого в центрі міста на Саксаганського, раніше на цій локації працював ресторан грузинської кухні VANO IVANO. Це бар для перегляду спортивних заходів за кухлем пінного пива з фірмовими чебуреками, бургерами та різноманітними закусками. Також в меню є сніданки та страви на мангалі, до яких пропонують окрім пива різні міцні напої та вино.

Pinzatto

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4

Бюджет: ₴₴. Пінца (149–239 грн).

Страви: пінца Bella Margarita – 159 грн, пінца Carbonara – 149 грн, пінца SuperBBQ – 189 грн, пінца Salmonita – 239 грн.

Деталі: пінцерія, знаходиться в центрі міста, 12 видів пінц, стильний інтер’єр, авторські рецепти, алкогольні та безалкогольні напої, доставка, take away.

Пінцерія Pinzatto почала роботу в самому центрі міста поруч з Майданом Незалежності. Заклад почав працювати на колишній локації ресторану Smorrebrod. Як зазначають у залкаді, шеф створив авторську пінцу — для тіста він поєднав рисове, соєве та пшеничне борошно. Також до тіста додають закусаску і процес ферментації триває не менш ніж 36 годин. Всього в меню 12 видів пінц, які можна скуштувати в закладі або замовити через власну доставку.

Miyagi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Софіївська Борщагівка, вул. Толстого, 94

Бюджет: ₴₴. Салати (65–214 грн), сашимі (65–145 грн), каліфорнія (128–185 грн).

Страви: тунець татакі – 195 грн, фетучіні з лососем – 196 грн, салат з руколою та креветками – 165 грн, сашимі гребінець – 145 грн, філадельфія спайсі – 130 грн, каліфорнія унагі – 130 грн.

Деталі: суші-бар, знаходиться на Софіївській Борщагівці, два десятки посадкових місць, японська та європейська кухні, великий вибір суші та ролів, стильний дизайн, доставка, take away.

Суші-бар Miyagi розпочав роботу на Софіївській Борщагівці поруч з Києвом. У закладі стильний інтер’єр та близько двох десятків посадкових місць. В меню великий вибір класичних ролів, серед яких варіації ролів «Каліфорнія» та «Філадельфія», а також суші, сашимі, гункани та суші-сети. Також пропонують страви з рисом та локшиною, місо-супи та салати. Страви можна скуштувати в закладі, замовити із собою чи з доставкою.

Nikko Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Берковецька, 6Д (ТPЦ Lavina Mall)

Бюджет: ₴₴. Гункани (45–125 грн), нігірі (35–80 грн), роли без рису (270–420 грн).

Страви: гункан вугор – 80 грн, нігірі білий тунець – 50 грн, рол «Три риби у дайконі» – 370  грн, рол спайсі туна – 210 грн.

Деталі: ресторан-бар, знаходиться в ТPЦ Lavina Mall, японська кухня, сніданки до 12:00, стильний інтер’єр, роли без рису, винна карта, міцний алкоголь, коктейлі, take away.

Ресторан-бар японської кухні Nikko Restaurant розташований в ТРЦ Lavina Mall. Заклад у світлих тонах прикрасили зеленню — так відобразили характер сучасної Японії. В меню представлені різноманітні страви японської кухні: сашимі, темакі, нігірі, гункани та роли без рису. Для страв меню шеф-повар ресторану підібрав інгредієнти, які в симбіозі відтворюють справжній смак східних традицій. Також в закладі готують кілька сніданків.

Home Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Предславинська, 55 (ЖК «Французький квартал 2»)

Бюджет: ₴₴. Салати (82–155 грн), риба та м’ясо (99–189 грн), піца (95–155 грн).

Страви: салат з індичкою, запеченою в травах, та горішками кешью – 125 грн, судак в азійському стилі – 149 грн, курячі стегна з каремелізованою запеченою картоплею – 125 грн, картопляні оладки з солоним  лососем та крем-сиром – 115 грн, сендвіч з лососем, запечений з сиром у печi – 95 грн.

Деталі: мережу кафе домашньої кухні, страви української та європейської кухні, стильний інтер’єр, доставка по району, сніданки, піца, власна кондитерська, take away.

Третій заклад мережі кафе домашньої кухні Home Cafe відкрився у ЖК «Французький квартал 2». Інтер’єр закладу в стилістиці міського кафе виконаний у бірюзових тонах та доповнений теплими круглими світильниками. В меню страви європейської та української кухні: супи, салати, вареники, оладки, піца і сендвічі. Також в Home Cafе готують солодкі та солоні сніданки, заклад стане відмінною локацією для обіду або перекусу. Home Cafe здійснює безкоштовну доставку по найближчих адресах.

PapaFeta

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара 67

Бюджет: ₴₴. Салати (105–165 грн), бабусині рецепти (79–169 грн), риба та морепродукти (139–325 грн).

Страви: салат мохос – 145 грн, котула – 169 грн, мусака – 129 грн, каламаракія – 145 грн, ностимо – 87 грн.

Деталі: ресторан грецької кухні, демократичні ціни, затишний інтер’єр, автентичні страви, сніданки, резерв столів, доставка.

Ще один ресторан грецької кухні PapaFeta відкрився у центрі міста. Перший заклад не перший рік працює на Солом’янці і відомий своїм краєвидом з 11 поверху. В меню закладу різноманітні страви грецької кухні з оригінальними поєднаннями інгредієнтів. У ресторані доволі демократична цінова політика, ви зможете замовити багато страв та обрати фаворита.

Master Burger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1-3/2 (БЦ «Арена сіті»)

Бюджет: ₴₴. Бургери (69–217 грн), салати (75–165 грн).

Страви: блу бургер – 217 грн, ред фіш бургер – 160 грн, халлумі бургер – 125 грн, чікен авокадо бургер – 145 грн.

Деталі: бургерна, мережа чеських закладів, знаходиться в центрі міста, велике різноманітне меню, позиції для вегетаріанців, take away.

Бренд бургерів Master Burger відомий у Чехії — в Києві заклади мережі працюють у торговельних центрах. Новий заклад мережі почав працювати в центрі міста у бізнес-центрі «Арена сіті». У меню поціновувачі бургерів знайдуть більше 50 видів різноманітних бургерів, серед яких не лише позиції з м’ясом, але й пропозиції для вегетаріанців та з рослинним м’ясом. Також можна замовити доставку бургерів.

Bar & Campari

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська 24

Бюджет: ₴.

Напої: коктейлі: Dolcezza – 170 грн, Killer in Red – 170 грн, Negroni Sbagliato – 170 грн, Chocolate Negroni – 170 грн, Braulio Alpina – 170 грн, Santo Spirito – 170 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, класичні та авторські коктейлі, прихований вхід, більярдна кімната, кімната для паління.

Коктейльний бар Bar & Campari відкрився на Подолі. Він знаходиться на нижньому поверсі одного з найстарших подільських барів Wood You Like Bar. Потрапити в новий бар можна двері, приховані у шафі. У нижньому барі пропонують окреме меню з класичними та авторськими коктейлями — кожна сторінка меню створена і присвячена окремому виду алкогольного напою, на основі якого готують три коктейлі. Крім цього, в Bar & Campari можна пограти в більярд та облаштована окрема кімната для паління.

Underhand bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Ніколаєва, 7а

Бюджет: ₴₴.

Напої: коктейлі: Born By Corn – 160 грн, Negroni – 150 грн, Smoky Blinders – 145 грн, Molly – 160 грн.

Деталі: спікізі-бар, знаходиться на Троєщині, інтер’єр у стилі лофт, бар-менеджер Антон Рогальов; авторські, класичні та безалкогольні коктейлі, страви американської кухні та закуски до напоїв.

«Underhand bar» — спікізі-бар на Троєщині, який відкриває свої двері з 17:00. Концепція закладу — «секретний бар». В закладі одна невелика зала, дизайн та декор бару виконаний у лофті. За коктейльну карту відповідав бар-менеджер Антон Рогальов, який також є бар-менеджером Why Bar. В меню, представлені авторські, класичні та безалкогольні коктейлі. Також тут можна скуштувати крафтові бургери, лосося під соусом дор блю, цезар з лососем та моцарелу фрі з журавлиним соусом страви від шефа.

Negroni Aperitivo Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 13

Бюджет: ₴₴.

Напої: коктейлі: Garibaldi – 90 грн, Negroni – 90 грн, Veneto Spritz – 90 грн, Truffeldino – 200 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, проєкт від засновників та команди одеського Zelda Bar, засновник Вадим Целух, італійські класичні коктейлі, тихі та ігристі вина, стильний інтер’єр, коктейлі у банках.

Коктейльний бар Negroni Aperitivo Bar відкрився на Ярвалу поруч з Софіївською площею. Засновник Вадим Целух зазначає, що вони створили бар про італійську культуру аперитивних коктейлів. В барі планують пропагувати середземноморський стиль життя та коктейльну культуру. Коктейльну карту створила команда одеського Zelda Bar — робили акцент на тому, щоб позиції у карті були збалансовані за ціною і якістю. Також в закладі пропонують коктейлі у банках, які можна взяти з собою — вони оформлені етикетками у ретро-стилі. До напоїв — сицилійські оливки та чипси з П’ємонту власного імпорту.

F Space

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Мазепи 10з

Бюджет: ₴₴.

Напої: Cuckold passion – 180 грн, F club sour – 180 грн, Negroni – 160 грн, комбуча суниця – 70 грн, фільтр-кава – 30 грн, комбуча шишка – 70 грн.

Деталі: коктейльний бар, secret place, знаходиться в центрі міста, авторські коктейлі від Костянтина Бойко, ексклюзивні сорти крафтового пива, легкі закуски, крамничка з товарами українських виробників BDSM атрибутики.

Недалеко від Арсенальної відкрився новий бар F Space, він задуманий як secret place для спеціальних заходів, таких як лекції з сексуальної освіти, музикальні та фетиш вечірки, клуб відкритих знайомств тощо. В закладі є авторська коктейльна карта, яку створив Костянтин Бойко (Zjincheng bar) та кілька ексклюзивних сортів крафтового пива та комбучі. До напоїв пропонують легкі закуски з нуту та сир з соусами, оливками та начос. Окрім бару в закладі також розташована крамничка з товарами українських виробників BDSM атрибутики та секс-іграшок.

!FEST Coffee Mission

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мала Житомирська 16/3

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 35 грн,  капучино – 50 грн, фільтр – 40 грн, хенд-брю – 50 грн

Деталі: кавовий хаб, знаходиться в центрі міста, проєкт «Холдингу емоцій !FEST», спешелті-кава, каппінг рум, власна обсмажка, класичні та експериментальні напої, працює у будні дні.

!FEST Coffee Mission — перший в Києві кавовий хаб від львівського «Холдингу емоцій !FEST», який відкрили поряд із Майданом Незалежності. На гостей чекає повністю обладнана лабораторія для обсмажки та оцінювання зеленого зерна, каппінг рум, маленька кав’ярня з двома видами еспресо та трьома фільтрами та різноманіття купа зеленого зерна з усього світу. Весь вівторок вся кава в кав’ярні безкоштовна. В !FEST Coffee Mission завжди чекають обсмажчиків на капінги та відбір зразків, а бариста на нові неочікувані обробки зерна.

Pacific Coffee&Bakery

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Цитадельна, 7/10

Бюджет: ₴₴.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Печерську, класична та альтернативна кава, сендвічі, десерти, take away.

Кав’ярня Pacific відкрилась на Печерську на вулиці Цитадельній, вхід до закладу з вулиці Лейпцизької. Невеличке приміщення прикрасили теплими світильниками та живими рослинами. В закладі можна замовити класичні та альтернативну каву. До напоїв пропонують сендвічі, чізкейки та інші десерти.

CafeBoutique

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 102

Бюджет: ₴₴.

Деталі: магазин–кав’ярня, офіційний дилер багатьох кавових марок, продаж кави свіжого обсмаження, кавові аксесуари.

В спеціалізованому магазині з продажу свіжообсмаженої кави власної марки, еспресо-кавоварок, кавового устаткування та аксесуарів CafeBoutique завершився ремонт і вони знову приймають гостей на Саксаганського. Фільтр-класика у наявності, а еспресо готують на KVDW Spirit Duetto. На гостей чекають по буднях з 09:00 до 19:00, а у вихідні з 11:00 до 19:00.

tab.coffee.bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 24

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 24/34 грн, капуоранж –/77 грн, фле вайт – 46/56 грн, допіо – 34/49 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Печерську, класична та альтернативна кава, сендвічі, десерти, take away.

Кав’ярня Tab Coffee Bar відкрилась на Печерську на колишній локації 1900 Coffee Point. В закладі відтворили стильний та лаконічний інтер’єр. В закладі можна замовити класичну та альтернативну каву, авторські чаї. До напоїв пропонують сендвічі, чізкейки та інші десерти.

Philadelphia та «Білий Налив»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Вишневе, вул. Європейська, 27А

Бюджет: ₴₴.

Страви: healthy роли без рису з тигровими креветками — 169 грн, боул з кіноа, авокадо й тунцем — 98 грн, wow phila set (кілограм ролів філадельфія) — 599 грн, хот-дог (класика або вега) – 29 грн, хот-дог у вершковому бріоші з пряною сосискою — 59 грн.

Деталі: ресторан здорового харчування, американська кухня та суші-бар, належить до сім’ї ресторанів Діми Борисова, трендові боули, вино власного виробництва, take away, доставка; one euro bar і сидрерія, замовлення видають за 3 хвилини, хіти — хот-доги та сидр, формат take away.

Сім’я ресторанів Дмитра Борисова відкрила одразу два нових заклади у Вишневому: моноформат ролів та боулів Philadelphia та сидерію “Білий Налив”. Заклади у Вишневому працюватимуть на правах франшизи та розраховані на 60 посадкових місць. Ще 20 гостей зможе прийняти літня тераса, яка запрацює пізніше. В інтер’єрі використали багато поп-ап елементів та неону. Це перший заклад Philadelphia за межами Києва. Ще чотири заклади формату працюють на Шота Руставелі, проспекті Перемоги, Княжому Затоні та у фудхолі Lavina Mall. “Білий Налив” працює вже у 15-ти містах. Вишневе стало 16-им містом, де з’явився популярний 1 euro bar.

Футура game space

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ФУТУРА (@futura.gamespace)

Де: вул. Coфіївська 11-15

Бюджет: ₴₴.

Деталі: ігровий простір для дорослих, знаходиться в центрі міста, настільні ігри, Play Station 5, можливість оренди для приватної вечірки, коктейлі, закуски, графік роботи (понеділок — п’ятниця з 15:00 до 00:00; субота з 1:30 до 00:00).

Наприкінці лютого почав працювати ігровий простір для дорослих «Футура game space», він знаходиться в самому центрі міста в мистецькому просторі Artarea поруч з Майданом Незалежності. В закладі можна пограти в понад два десятки настільних ігор, орендувати Play Station 5, зіграти в більярд і аерохокей, та пограти з друзями в класичну американську алко-гру бір-понг. В барі закладу пропонують коктейлі та закуски. Також приміщення можна орендувати для приватної вечірки.

Головна фото: Saxagansky Restaurant

Фото: Facebook-сторінки закладів.

Читайте також:

Гастрорезюме 2020 року: райони формати та цікаві ресторанні відкриття Києва

Нові заклади січня 2021: 15 перших відкриттів нового року

Нові заклади грудня 2020: 25 нових столичних локацій

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi