Барні карти міста: що цікавого випити в столичних ресторанах - PostEat

пошук

Барні карти міста: що цікавого випити в столичних ресторанах
24-05-2021 0 3807


Про барні карти в ресторанах Києва розповідає редакція PostEat. Українська барна індустрія розвивається в прискореному темпі й щоразу київським барменам вдається дивувати гостей. В коктейльні карти київських ресторанів додають не тільки бездоганну класику, а й концептуальність та креатив — що цікавого випити в столичних ресторанах та де цікаво провести час розповідаємо в новому матеріалі.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴. «Повний Стіл» (88–250 грн), «Усілякі пельмені» (195–395 грн), «Річка Море Океан» (280–750 грн).

Страви: севіче зі шрі-ланкійського групера – 480 грн, хрустки момо з грибами та шпинатом – 198 грн, кокосовий чатні – 140 грн.

Напої: коктейлі: East Village – 230 грн, Bloody Medina – 200 грн, Singapore Milk Punch – 230 грн, Unawatuna Fizz – 200 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. В коктейльній карті можна знайти 12 авторських позицій від шеф-бармена First Line Group Олександра Родіонова, які відображають багатогранний характер Азії. В кожному з чотирьох розділів представлено про три коктейлі: наприклад, в розділі East Asia ви знайдете коктейль East Village на Bourbon Wild Turkey з качиним жиром, який характеризують «якби качку по-пекінськи можна було пити».

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–860 грн), риба і морепродукти (450–4200 грн).

Страви: салат з вугром, хіяші, бобами едамаме і горіховим соусом – 470 грн, філе сібаса з овочевим соте і рибним велюте – 490 грн, тунець татакі з тартаром із авокадо – 480 грн.

Напої: коктейлі: Alaska – 230 грн, Shining – 240 грн, North Face – 260 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкрита тераса, окрему кімнату для куріння та гримерну. В основі меню ресторану — середземноморська кухня з італійськими мотивами, королівські краби та найсвіжіші морепродукти. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр. В авторській карті від шеф-бармена Артема ви знайдете твісти на класику та авторський коктейль Alaska на джині з лікером Blue Curacao, евкаліптом, бергамотом та журавлиним біттером.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (170–2350 грн), риба та морепродукти (465–4900 грн), десерти (200–370 грн).

Страви: лосось теріякі з авокадо – 520 грн, салат з крабом – 680 грн, восьминіг з копченими томатами – 720 грн, качине філе з інжиром, горіхом і грушею – 480 грн.

Напої: коктейлі: Blood Orange Spritz – 280 грн, Aquamarine – 300 грн, Vin Mariani – 320 грн, Cosmopolitan de Luxe – 300 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією, панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Солодкі, терпкі, пікантні, екзотичні — коктейлі Queen Kyiv від шеф-бармена Олега Якобенко. Ідеально пасують теплому київському вечору, грайливому настрою та приємній компанії. Складна міксологія полягає в створенні шедеврів, поєднуючи сміливі та незвичні інгредієнти, як рожева вода, повітря з троянди, вода алое, соляний розчин чи евкаліпт. Часом, поєднуються не лише складові, а й представники коктейльної класики, породжуючи новий смак, як Colada Daiquiri. Сучасна алхімія Queen Kyiv варта нескінченної кількості побачень, які щоразу відкриватимуть нові сторони коктейльного світу.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (90–370 грн), салати (190–270 грн), страви з м’яса (200–345 грн).

Страви: салат з в’яленою олениною, спаржею, броколі та томатами чері – 270 грн, вареники ручної ліпки з м’ясом дикого вепра та лісними грибами – 220 грн, качина грудка з брусничним соусом деміглас та в’яленою грушею – 310 грн.

Напої: коктейлі: Kiev Mule – 250 грн, Apple Pie – 250 грн, Tabula Rasa – 250 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. В коктейльній карті ресторану ви знайдете авторські позиції від досвідченого шеф-бармена Назара Макарова.

Follower Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 24

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (164–365 грн), італійська тосканська піца (295–345 грн), основні страви (285–428 грн).

Страви: зелений салат з креветками – 289 грн, тортеліні з буратою – 327 грн, піца з цукіні, козячим сиром та лимоном – 299 грн.

Напої: коктейлі: OMG (oh my god) – 195 грн, Sorry But No Sorry – 215 грн, BASIC – 180 грн, BYE FELICIA – 170 грн.

Деталі: концептуальний ресторан американської та італійської кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр – архітектурне бюро YODEZEEN, сніданки, тосканська піца, авторські коктейлі, дитяче меню, винна карта, резерв столів.

FOLLOWER — ресторан в центрі міста з американською та італійською кухнею. Інтер’єр ресторану довірили архітектурному бюро YODEZEEN. У меню об’єдналися пристрасна любов італійців до готування і новаторський підхід американців — тут є паста, тосканська піца, манхеттенський чаудер та міланський шніцель. В коктейльній карті представлені цікаві авторські позиції, серед яких коктейль OMG з джином, динним лікером, комбучею з баклажанів та малини, оцтом та просеко.

Головна фото: BARVY

Фото: Facebook Eastman Restaurant, Alaska Kyiv, Queen, BARVY, Follower Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi