Гастрономічні фестивалі та спеціальні меню в закладах Києва - PostEat

пошук

Гастрономічні фестивалі та спеціальні меню в закладах Києва
29-08-2023 0 3083

Редакція PostEat розповідає про цікаві гастрономічні фестивалі та спеціальні меню в ресторанах Києва. Встигніть спробувати різноманіття тартарів, варіації ароматного плову, прохолодне морозиво сезонні страви з лисичками, інжиром та нектарином — закарбуйте літо незвичними та оригінальними смаками від шефів.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви з фестивалю: тартар з лососем та авокадо — 395 грн,  тартар з тунцем з полуницею — 440 грн, тартар із сібаса з персиком та полуницею — 360 грн, тартар із креветок та авокадо — 355 грн, тартар з телятини та пікантним соусом — 360 грн.

Деталі: італійське кафе, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, пекарня, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната.

Витончені смаки та поєднання, неймовірні гастрономічні враження — це все про фестиваль тартарів в італійському кафе-сироварні «Буффаліно» на Арсенальній. Шеф підготував 5 варіацій цієї популярної закуски: класичне поєднання лосося та авокадо, яскравий мікс тунця та полуниці, соковитий тандем персика і полуниці разом з сібасом, безпрограшний дует креветок та авокадо, а також ніжна телятина з пікантним соусом. Щоб ідеально доповнити кожну страву витонченою нотою, офіціант підбере супровід з винної колекції «Буффаліно». Резерв столу за телефоном +380504684244.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴₴

Страви: кавун у маслі з трав, козячий сир, фісташка, базилік — 247 грн, салат з томатами, шпинат — 365 грн, хачапурі з лисичками — 435 грн, фаршировані міні-перці з бараниною, соус лабне-томатний — 615 грн, тріска у кавказьких травах, овочі, тархун — 785 грн.

Деталі: грузинський ресторан в центрі Києва, сім’я ресторанів La Famiglia, шеф-кухарі Трістан Арабулі та Гурген Сарафян, страви на відкритому вогні, резерв столів, широкий вибір грузинських вин, піч пурне, тераса, формат take away, доставка.

«Кувшин» — ресторан грузинської кухні з багаторічною історією. Заклад знаходиться в центрі Києва, в сквері неподалік від станції метро «Олімпійська». В меню гості можуть обрати класичні страви кавказької кухні: хачапурі, хінкалі, люля-кебаб, шашлик та багато інших страв з м’яса, риби та овочів. Зараз у «Кувшині» можна скуштувати різноманітні страви з меню від шефа, до кожної страви шефа сомельє підібрав ідеальну пару вин. Резерв столу за телефоном +380444991454.

pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: піца provola e finferli — 399 грн, піца prosciutto e fichi — 399 грн, мікс салат з інжиром, козячим сиром — 329 грн, тартар з яловичини з лисичками — 329 грн, домашні тальятелле з лисичками — 289 грн, рігатоні з восьминогом — 379 грн, тарта з нектарином — 189 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

Pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, де на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. У 2008 році Pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). З меню від шефа у закладі рекомендують скуштувати страви з інжиром, наприклад, піцу Prosciutto e Fichi з прошуто крудо, моцарелою, вершками, руколою та м’ятою, а також домашні тальятелле з лисичками. Резерв столу за телефоном +380968847736.

Казан Диван

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мишуги, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: плов “Пекін” — 275 грн, плов “Середземноморський” — 335 грн, плов “Казан” — 295 грн, сет з трьох пловів — 295 грн.

Деталі: близькосхідна кухня, знаходиться на Позняках, мангал-меню, авторська подача, два зали, стейки, домашня випічка, дитяче меню, велика винна карта, банкетні пропозиції, резерв столів.

«КазаН ДиваН» — ресторан близькосхідної кухні на Позняках. Тут для гостей відкрито дві зали з приємним інтер’єром, прикрашеним традиційними для країн Середньої Азії елементами декору. В меню — найкращі страви гастрономічної спадщини цього регіону: лагман по-уйгурськи з бараниною та домашньою локшиною, кілька видів плову, бастурма, чебуреки та інші страви. Зараз в ресторані триває фестиваль плову — ви можете спробувати класичний “Казан” з бараниною, “Пекін” з качкою та “Середземноморський” з креветками тигровими, мідіями, рапанами та кальмаром. Резерв столу за телефоном +380678862288.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴. 

Страви: карпаччо з яловичини з кремом із лисичок та пармезаном — 389 грн, квіти цукіні начинені рікоттою та креветками з соусом із шафраном — 379 грн, тортеллі начинені страччателлою та рікоттою з бейбі цукіні та кремом із аспарагуса — 389 грн, ньоккі з лисичками, капріно та соусом пісту — 429 грн, персики карамелізовані у червоному портвейні з кремом сабайон — 229 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, сезонне меню, багаторічний досвід роботи, резерв столів.

osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських. Більше ніж за два десятки років існування, Pantagruel став «ресторанною пам’яткою» сучасного Києва. Саме тут брати Гусовські вперше поділилися з гостями своєю пристрастю до сонячної Італії, почавши з культури до унікальних продуктів і фантастичних у своїй простій геніальності страв та колекцій вин. Зараз в ресторан діє спеціальне меню від шефа —  квіти цукіні начинені рікоттою та креветками, ньоккі з лисичками та соусом пісту, персики карамелізовані у червоному портвейні з кремом сабайон.

Улюблений Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паньківська, 20

Бюджет: ₴₴.

Страви: улюблений зелений салат з нектарином на грилі та полуничним соусом — 360 грн, зелена паста з буратою, артишоками на грилі та соусом з капусти кейл — 380 грн, сом на грилі з томатним салатом — 450 грн, полунична піна з м’якою меренгою та ванільним морозивом — 260 грн, чізкейк ревінь-полуниця — 250 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, входить в групу ресторанів First Line Group, сніданки, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.

«Улюблений Дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні від First Line Group. Рецепти страв для меню шукали в кращих ресторанах Ізраїлю, Лівану, Марокко, Греції, Єгипту і Туреччини, отже в ресторані ви можете здійснити цікаву гастрономічну подорож. В розділі “дядин базар” на вас чекають улюблені страви з локальних продуктів: зелений салат з нектарином на грилі та полуничним соусом, зелена паста з буратою та артишоками на грилі, полунична піна з м’якою меренгою та ванільним морозивом.

Головна фото: «Буффаліно»

Фото: Facebook «Буффаліно», «Кувшин», pizzeria Napule’, «Казан Диван», osteria Pantagruel.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi