Один з улюблених шеф-кухарів Тейлор Свіфт відкрив новий ресторан у Форт-Лодердейлі - PostEat

пошук

Один з улюблених шеф-кухарів Тейлор Свіфт відкрив новий ресторан у Форт-Лодердейлі
07-12-2023 0 381


Ентоні Вітоло в партнерстві з професіоналом у сфері гостинності Робом Кросолі відкрив свій ресторан Vitolo в готелі Conrad Fort Lauderdale Beach. Про це повідомляє Eater.

Вітоло, який відомий своєю роллю шеф-кухаря та партнера в ресторані Emilio’s Ballato на Манхеттені, улюбленому ресторані Ленні Кравіца, Ріанни, Барака Обами та Тейлор Свіфт, втілює свою італійську кухню в новому закладі.

Старовинний італійський вплив визначає меню Vitolo, де шеф представляє класичні нью-йоркські італійські страви. У меню mozzarella en carrozza (хрустка моцарела в паніруванні) під соусом марінара; linguine alla vongole (лінґвіне з молюсками) з молюсками з оливковою олією та часником; vitello Antonio (теляча відбивна в паніруванні). Крім того, ресторан пропонує широкий вибір піци, виготовленої з інгредієнтів, імпортованих із сімейної ферми Вітоло в Сарно, Італія.

Ресторан Vitolo може похвалитися трьома різними обідніми зонами, кожна з яких пропонує унікальний досвід. Перший — Vitolo’s Cucina, де дизайн відкритої кухні створює враження від столу шеф-кухаря, запрошуючи гостей спостерігати за приготуванням їхніх страв. Далі, Sala Arco, клубний лаунж для вечері, де гості можуть насолодитися коктейлями від бармена Джармеля Досса або вибрати страви по меню. У той час як відкрита зона Terrazza передає чарівність італійських тратторій.

Photo credits: Eater

Читайте також

У Філадельфії пропалестинські протестувальники розбили двері та вікна ізраїльського ресторану

Юрій Ковриженко буде готувати Різдвяні заходи та прийоми для посольства Великої Британії в Італії

Оголошено дати проведення міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 2024

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi