Куди піти з друзями у Львові: бари в центрі міста для вашої компанії - PostEat

пошук

Куди піти з друзями у Львові: бари в центрі міста для вашої компанії
15-07-2024 0 3127


Куди піти з друзями у Львові літнього вечора в центрі міста знає редакція PostEat. Розповісти про коктейльні бари Львова в одній добірці неможливо, бо в місті Лева на гостей чекає багато цікавих закладів. Якщо ви шукаєте, куди піти з друзями на вечір у центрі міста, то наша добірка стане вам у нагоді. Ми підготували список коктейльних барів, де можна гарно провести час, насолодитися оригінальними напоями та відчути справжній львівський дух. 

MAD | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 10

Години роботи: пн-пт 12:00 – 23:00, сб-нд 10:00 – 23:00

Бюджет: коктейлі від 250 грн

Дещо з меню (Diduh): коктейлі: ELIXIR — 160 грн, PODYH — 360 грн, POVNIA — 360 грн, PRALIS — 36 грн.

Деталі: MAD Bars House – це шестиповерховий заклад у Львові, що поєднує в собі декілька форматів: два коктейльні бари, пивний і винний бари та м’ясний ресторан. На першому поверсі можна знайти пивний бар Var Bar, на другому – винний бар Win Bar, на третьому – м’ясний ресторан Wona, на п’ятому – коктейльний бар Buzz Bar, а на шостому – бар культури мольфарів Diduh. BUZZ BAR пропонує відвідувачам широкий асортимент коктейлів, також декілька позицій вина, бренді, ірландського та американського віскі, текіли та інших алкогольних напоїв. На вихідних у закладі часто проводять гастровечори та вечори живої музики.

Que Pasa | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Друкарська, 12

Години роботи: будні 18:00 — 23:00, вихідні 17:00 — 23:00

Бюджет: коктейлі від 150 грн.

Дещо з меню: коктейлі: Rey Mysterio — 280 грн, El Felino — 280 грн, TEQUILA & SANGRITA — 150 грн, LA CORONITA — 400 грн.

Деталі: Коктейльний бар Que Pasa вже 4 роки працює в центрі міста біля площі Данила Галицького. Тематика закладу латиноамериканська, інтер’єр з яскравими акцентами, а в барній карті широкий вибір текіли та мескалю. У коктейльній карті поєднали класичні позиції та твісти на основі латиноамериканських напоїв. До коктейлів можна обрати тако, кесадилью, буріто, гуакамоле та бургери.

ЛІС | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 1

Години роботи: щодня з 13:00 до 23:45

Бюджет: коктейлі від 200 грн.

Дещо з меню: коктейлі: “Джин-Толік” — 300 грн, “Одеський Привоз” — 220 грн, Daiquiri — 210 грн, French 75 — 250 грн.

Деталі: «Ліс Бар» в самому центрі Львова біля площі Ринок є першим баром львівської мережі закладів Gazda Group. Над концепцією працювали довго, аналізуючи актуальні барні тенденції великих українських міст. Обрану концепцію та назву втілити у інтер’єрі — різноманітні елементи лісу та справжньої деревними створюють неповторну автентичну атмосферу. Також у четвер, п’ятницю, суботу та неділю в барі проводяться DJ-вечори, а закарбувати гарно проведений час ви можете за допомогою плівкового фотоапарата, який є в «Ліс Барі». 

Родзинкою «Ліс Бару» є його унікальні авторські коктейлі на основі наливок власного виробництва, які, до речі, можна придбати додому в мерч-shop бару. Найкраще освіжити цього літа у «Ліс Барі» вас зможе твіст на джин-тонік «Джин-Толік» з лемонграсом та кафір лаймом. А відчути себе біля одеського узбережжя дозволить фруктовий коктейль «Одеський Привоз» — з інфьюзом з білого сухого вина та фруктового чаю з фруктозою, доповнений цитрусовим бітером та лікером білого персика. Також ви можете взяти з собою на прогулянку центром Львова коктейлі to go.

Момент | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Фурманська,17

Години роботи: щодня 08:00-23:00

Бюджет: коктейлі від 170 грн.

Дещо з меню: коктейлі: Sunny Squeeze — 190 грн, “Мить” — 230 грн, Smoke&Spice — 190 грн, White Negroni — 180 грн.

Деталі: «Момент» — це заклад з міксом форматів, який знаходиться на місці старої швейної фабрики. Особливість формату у тому, що 08:00 до 19:00 — це кондитерська, у якій можна насолодитися сніданками, круасанами, десертами та стравами. З 19:00 до 23:00 «Момент» перетворюється у атмосферний коктейль-бар із ді-джеями, великим вибором класичних та авторських напоїв, основних страв та закусок. Проте чекати до самого вечора на зустріч з коктейлем не варто — барна карта доступна з 12:00 до 23:00. 

Старі Мури | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сербська, 5

Години роботи: щодня 12:00 — 23:00

Бюджет: коктейлі від 230 грн

Дещо з меню: коктейлі: Amaro Tonic — 230 грн, Haiku — 265 грн, POMPELMO — 265 грн, FAT LIKE BUDDHA — 280 грн.

Деталі: «Старі Мури» – це кав’ярня-чаївня у Галицькому районі Львова. Заклад позиціонує себе як ромово-чайний бар, де по буднях можна влаштувати справжню чайну церемонію, а на вихідних провести час із друзями за смачними коктейлями. Коктейльна карта поєднує такі категорії: ромові та  чайні коктейлі, класичні та моктейлі. Інший алкоголь: вино, бренді, коньяк, віскі, джин, текіла та ром. Колекція чаїв включає: “Принцеса Грей”, “Сенча 1001 ніч”, улун молочний та інші трав’яні або фруктові чаї.

Головна фото: Ambitious Studio* | Rick Barrett on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi