Святкова новорічна вечеря від ресторанів Києва: традиції, смак та атмосфера - PostEat

пошук

Святкова новорічна вечеря від ресторанів Києва: традиції, смак та атмосфера
23-12-2024 0 2663


Новорічна ніч – це час дива, коли кожна деталь створює незабутню атмосферу свята. І одна з головних складових – це святкова вечеря. Якщо ви хочете насолодитися вишуканими стравами без зайвих турбот, ресторани Києва підготували для вас особливі пропозиції. Це ідеальне рішення для тих, хто хоче зустріти Новий рік вдома, але при цьому насолодитися смаколиками ресторанного рівня. Великі святкові сети, ексклюзивні десерти та навіть готові коктейлі — все це можна замовити заздалегідь.

FIJI Lounge Bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Сагайдачного, 14в

Години роботи: пн-пт 12:00 — 22:30, сб-нд 13:00 — 22:30 (диско-караоке щодня 17:00 — 22:00)

Новорічна пропозиція: 

  • японський новорічний сет на 4 персони (рол Філадельфія з лососем — 220 г, рол Золотий дракон — 220 г, рол з креветкою та манго — 220 г, рол футомакі з лососем — 200 г, салат Олівʼє з креветкою — 550 г, салат з лососем та сиром — 500 г, спрінг роли з креветкою — 200 г, млинці з куркою та грибами — 200 г, паштет з курячої печінки + бріош — 200 г, форшмак з темним хлібом — 200 г, томати кімчі та биті огірочки — 400 г) — 4500 грн;
  • мʼясний новорічний сет на 4 персони (курка в кисло-солодкому соусі — 450 г, свинячі ребра в соусі BBQ — 450 г, краш-картопля — 400 г, салат Олівʼє з креветкою — 550 г, салат з лососем та сиром — 500 г, спрінг роли з креветкою — 200 г, млинці з куркою та грибами — 200 г, паштет з курячої печінки + бріош — 200 г, форшмак з темним хлібом — 200 г, томати кімчі та биті огірочки — 400 г) — 4500 грн;
  • рибний новорічний сет на 4 персони (дорадо — 200 г, креветки — 150 г, лосось — 240 г, овочі-гриль — 300 г, краш-картопля — 400 г, салат Олівʼє з креветкою — 550 г, салат з лососем та сиром — 500 г, спрінг роли з креветкою — 200 г, млинці з куркою та грибами — 200 г, паштет з курячої печінки + бріош — 200 г, форшмак з темним хлібом — 200 г, томати кімчі та биті огірочки — 400 г) — 5000 грн.

Як замовити: за посиланням або за номером телефону +380672159888

Деталі: Цього року у Fiji Lounge Bar підготували для вас кілька варіантів святкової вечері, які об’єднують улюблені традиції з яскравими азійськими акцентами. Незалежно від обраного меню, кожен сет стане ідеальним доповненням вашого новорічного столу, створюючи атмосферу затишку та гастрономічного задоволення. 

Ви можете обрати один з трьох сетів — м’ясний, рибний або сет ролів, де окрім основної страви, будуть салат з лососем, томати кімчі, млинці з куркою і грибами, спрінг-рол з креветкою. Загальна вага кожного сету від 3,3 до 3,8 кг в залежності від обраної основної страви. Ви можете обрати доставку чи самостійно забрати страви з ресторану .Новорічна вечеря без турбот від Fiji Lounge Bar без турбот — вам залишається лише насолоджуватися атмосферою свята разом із близькими.

Capuleti | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Євгена Коновальця, 36-В

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Новорічна пропозиція: антіпасті м’ясні 340 г, велика лазанья болоньєзе 500 г, салат мімоза з тунцем 500 г, салат олів’є з індичкою 550 г, улюблений паштет з курячої печінки 310 г, піцети з куркою та моцарелою 310 г, качині ніжки конфі 470 г, лосось веллінгтон 500 г, картопляний гратен з грибами та пармезаном 400 г, імбирні пряники 4 шт., шоколадний торт з абрикосовим джемом 400 г, пляшка червоного витриманого вина merlot table talk — 4900 грн.

Як замовити: за телефоном +380503377288

Деталі: Capuleti — це куточок справжньої Італії на Печерську. Привітність італійської сім’ї, веселий настрій і кулінарна неповторність по-італійськи відчуваються у кожній страві. Тут готують сніданки, вишукані страви з морських делікатесів, неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. В Capuleti вже потурбувався про ваш смачний святковий стіл з італійським настроєм, щоб ви провели більше щасливих моментів разом з рідними. Ви можете замовити кошик до 24 грудня на Різдво або до 30 грудня на Новий рік, видача замовлень take away або доставка за вартістю таксі 25 та 31 грудня до 21:00.

Saxagansky | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Саксаганського, 83

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Новорічна пропозиція: паштет з цесарки в банці — 180 грн/200 г, млинці з лососем — 180 грн/180 г, буженина запечена — 110 грн/100 г, холодець з півня — 230 грн/300 г, антипасті з дичини — 790 грн/285 г, бастурма з оленини — 240 грн/100 г, олів’є з лососем/телятиною/куркою (за 100 г) — 100 грн/80 грн/60 грн, качка запечена з яблуками — 155 грн/100 г.

Як замовити: за номером +380673008383

Деталі: Італійський ресторан Saxagansky Restaurant знаходиться в центрі столиці. В ресторані на вас чекають оригінальні сніданки, класичні та авторські закуски, паста та ризото власного виробництва, вишукані основні страви з м’яса і риби та спеціальні страви від шефа. Окремо діє меню дичини та гриль-страв, а також піци. До зимових свят бездоганна новорічна пропозиція від ресторану Saxagansky — святковий кошик з улюбленими спеціалітетами та різдвяними стравами до вашого столу. Створюйте меню для власного свята, обирайте страви та насолоджуйтесь приємними моментами з близькими. Передзамовлення приймають до 29 грудня включно.

Sams Steak House | Instagram

Де: вулиця Жилянська, 37

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Як замовити: за телефоном +380675011395

Новорічна пропозиція: форшмак з макрелі \ 170 грам – 215 грн, шпинатні млинці зі слабосоленим лососем та крем сиром \ 200 г – 450 грн, скумбрія під шубою \ 750 грам – 550 грн, мімоза з тунцем \ 500 грам  — 550 грн, курка різдвяна, запечена з яблуками, глазурована медом  \ 1,5 кг – 1500 грн, картопля по-селянськи різдвяна з часником та чебрецем \ 500 грам – 250 грн.

Деталі: Sam’s Steak House — один з перших стейк-хаусів в Україні. Меню ресторану – це асортимент стейків сухого та вологого дозрівання USA та Ukrainian Special Beef. Унікальну технологію дозрівання м’яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. Качка або курка до Різдвяного  столу від найдосвідченішого м’ясного ресторану Києва — Sam’s Steak House. Замовляйте додому основні страви — печену качку, фаршировану яблуками та мандаринами, або різдвяну курку з яблуками. Також до замовлення доступні олів’є з індичкою або язиком, скумбрія під шубою, форшмак та печінковий паштет. Приймають замовлення за 2 дні до бажаної дати.

Сито-Пʼяно | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 19а

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Як замовити: за посиланням або за номерами телефону +380997732729, +380973831481.

Новорічна пропозиція: святковий бокс — 6900 грн, качка у сливовому соусі з карамелізованими яблуками — 2200 грн, шуба з норвезьким лососем — 790 грн/750 г, паштет з курячої печінки з карамелізованими черрі — 450 грн/300 г, олів’є з копченою куркою — 700 грн/750 г.

Деталі: Ресторан «Сито-Пʼяно» знаходиться на Осокорках у затишному дворику та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. Традиційно в ресторані приготували до вашого столу 7 кілограмів святкових страв для компанії від 5-6 гостей. 

До боксу входить: запашна качка з яблуками у сливовому соусі (2000 г), ллівʼє з копченою куркою (750 г), шуба з норвезьким лососем (750 г), печінковий торт (750 г), кефаль фарширована з креветкою (500г), курячий паштет з печінки з карамелізованими черрі (300 г), форшмак з норвезького оселедця (300 г), різдвяний штолен (650 г), мандарини (1000г). Також всі страви можна замовити окремо. На Новий Рік замовлення приймають до 28.12 включно, віддають 29, 30 та 31 грудня.

Головна фото: Jed Owen on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi