Фінал конкурсу барменів METAXA`S TWELVE: хто переміг - PostEat

пошук

Фінал конкурсу барменів METAXA`S TWELVE: хто переміг
03-12-2020 0 1716


3 грудня в столичному барі Pink Freud KYIV відбувся фінал конкурсу для барменів METAXA`S TWELVE, де 12 українських барменів змагались за участь у міжнародному конкурсі METAXA`S TWELVE в Афінах. Оцінювали фінал конкурсу:

  • Віталій Пічкур – Регіональний директор компанії Remy Cointreau (Україна & Кавказ).
  • Ірина Машихіна — Шеф-бармен “B boutiquebar”. Чемпіон світу «Bacardi&Martini Grand Prix World Final», Senior Category, Turin, Italy, 2007. Сертифікований дегустаційний суддя IBA.
  • Назар Макаров – Бар-менеджер Restaurant&bar BARVY, співвласник F.U.L.L. Cocktail Bar.
  • Михайло Парапан — співзасновник Ukrainian Bar Awards та профільного гастровидання PostEat.

Фіналістами конкурсу були 12 барменів:

  • Орловський Владислав (Одеса)
  • Литвин Микита (Одеса)
  • Апостол Артур (Київ)
  • Чухно Олег (Київ)
  • Тангелов Олександр (Київ)
  • Скубач Олександр (Київ)
  • Помолов Іван (Дніпро)
  • Кутинський Роман (Івано-Франківськ)
  • Савін Євген (Київ)
  • Прокопів Роман (Тернопіль)
  • Зозуля Юрій (Київ)
  • Анісімов Владислав (Миколаїв)

Під час фіналу конкурсу було проведено індивідуальні фотосесії учасників з їх авторськими коктейлями для календаря METAXA. За правилами конкурсу, коктейль учасників обов’язково мав містити мінімум 50 мл METAXA 12 Зірок, а також повинен бути використаний локальний інгредієнт. Судді мали оцінити коктейлі за чотирма показниками:

1. Зовнішній вигляд коктейлю, візуальна оцінка процесу приготування (25 балів).

2. Оцінка балансу інгредієнтів з ароматикою METAXA 12 Зірок (25 балів).

3. Назва, ідея створення коктейлю (25 балів).

4. Оригінальність поєднання METAXA 12 Зірок з місцевими інгредієнтами (25 балів).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За результатами голосування визначили трьох переможців, які візьмуть участь у міжнародному конкурсі METAXA`S TWELVE в Афінах з можливістю відвідання Athens Bar Show у березні 2021.

Трійкою переможців стали Кутинський Роман (Ресторація КУХНЯ), Скубач Олександр (Who&Why Bar) та Чухно Олег (FULL bar).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Коктейлі переможців

Svarog (Кутинський Роман)

  • Metaxa 12 stars
  • Лікер Cointreau Blood Orange
  • Кордіал яблуко-груша-ромашка
  • Біттер Peychad’s
  • Декор: фініки, сир бринза в шоколаді.

Midas (Скубач Олександр)

  • Metaxa 12 stars
  • Кордіал з сичуанського перцю
  • Домашній лікер з кореня джинджури (карпатський тирлич)
  • Абрикосовий лікер
  • Вода алое
  • Келих прикрашається мазком журавлинного джему та подається з карамелізованими горіхами пекан.

«Грушева Енеїда» (Чухно Олег)

  • Metaxa 12 stars
  • Грушевий кордіал
  • Лікер Luxardo Maraschino
  • Горіховий̆ біттер
  • Парфюм: Metaxa 12
  • Декор: глюкоза, ізомальт.

Вітаємо переможців!

Фото: Михайло Парапан/PostEat, Facebook Metaxa, Facebook-сторінки переможців

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi