пошук
MVP
Автор
пошук
MVP
Автор
19 липня 2019 року в Geminy Roastery відбувся конкурс COLD BREW CHAMPIONSHIP Jägermeister + Gemini Espresso.
Участь у конкурсі взяли 12 барменів та бариста:
Суддями були Руслан Кареласвілі, Олена Середа, Антон Мяновський, Олексій Тарнопольський, Андрій Курочка, Артем Травкін.
Головний приз, а саме, подорож на Bar Convent Berlin — глобальний івент, що збирає топових представників барної культури з усього світу, виборов Степан Маринюк (Hendrick’s bar, Київ). Друг місце зайняв Влад Бородін (Одеса). Трете місце посіла Дар’я Вершиніна (ProBar, Київ).
Конкурс було присвячено запуску нового мікс-шоту Jägermeister Cold Brew.
Для створення льодяного мікс-шоту Jägermeister використав свіжообсмажену каву Gemini Espresso.Щоб повністю відчути багатство смаку мікс-шоту Jägermeister Cold Brew, рекомендовано вживати його охолодженим, -18 буде ідеальною температурою, таким напій подають на івентах, розливаючи його через спеціальну тап-машину.
Jägermeister вже довів, що є трендсеттером барної культури, впевнено передбачаючи тенденції майбутнього. Оцінити нове смакове рішення можна було в рамках чемпіонату для барменів і бариста, які боролись за кращий коктейль з новим ультрамодним кавовим лікером за підтримки трендової кавиGemini.
Рецепт простий: 1:1 25 мл Cold Brew + 25 мл Jagermaister.Cold Brew готуємо за рецептом: 60 г меленої кави на 1 л холодної води, настоюємо протягом 10-12 годин. Подаємо в шоті.
Дозвольте собі поринути у гру з тонкощами різних сортів кави та кращого алкоголю, щоб відкрити нові грані смаку Jägermeister Cold Brew.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi