Закуски в барах Києва: що подають під коктейлі в столиці? - PostEat

пошук

Закуски в барах Києва: що подають під коктейлі в столиці?
10-01-2020 0 2251


Які закуски в барах Києва пропонують гостям, дізнавалась редакція PostEat. У столичних барах не тільки створюють унікальну атмосферу для відпочинку і наливають авторські коктейлі. Ми знайшли бари, які можуть похвалитися своєю кухнею, а це значить, що від візиту ви отримаєте подвійне гастрономічне задоволення. Знайомтеся із закусками в барах Києва і вирушайте на дегустацію.

Full Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (65–285 грн), коктейлі від 220 грн.

Страви: карпачо з оленя з трюфельним соусом та сиром пекоріно – 285 грн, в’ялені м’ясні спеціалітети – 210 грн, сет канапе телячий тартар – 125 грн, сет канапе ростбіф та печені овочі – 145 грн, сет канапе шпроти та солоний огірок – 65 грн, сет канапе паштет з курчати – 75 грн, сет канапе форшмак портофіно – 70 грн.

Напої: Amber Cream Soda – 240 грн, Blackberry – 220 грн, Old Fashion Kyiv Stile – 240 грн, Mystical Gimlet – 220 грн.

Деталі: коктейльний бар, співзасновник — бармен Назар Макаров, інтер’єр Balbek Bureau, авторські коктейлі, локальні інгредієнти, ідеальний музичний супровід; бар-номінант першого професійного рейтингу Ukrainian Bar Awards в номінаціях «Бар – відкриття року», «Коктейльний бар», «Команда бару», «Дизайн бару», «Барна стійка року».

Переможець World Class Ukraine 2018 і Східноєвропейського Фіналу DRINKS COME TRUE by BOMBAY SAPPHIRE 2019, бар-менеджер BARVY Назар Макаров відкрив F.U.L.L. Bar цієї осені. Локація об’єднує бар з авторськими коктейлями і «Першу Українську Локальну Лабораторію» коктейлів. Інтер’єр закладу створено студією Слави Балбека Balbek Bureau. За кухню в F.U.L.L. Bar відповідає бренд-шеф BARVY Сергій Байсаревич, який адаптував знайомі гостям ресторану локальні смаки в барний формат. До коктейлів ви можете замовити в’ялені м’ясні спеціалітети, карпачо з оленя з трюфельним соусом та сиром пекоріно або різні сети канапе.

Milano Torino Vermuteria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 4

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–285 грн).

Страви: круасан з індичкою і трюфельним бешамелем – 145 грн, курячий паштет із трюфельною пастою та гелем з білого вермуту – 165 грн, домашній салат з картоплею і восьминогом – 285 грн, сицилійський сендвіч – 155 грн, тартар із яловичини з копченим жовтком і артишоками – 165 грн.

Коктейлі: Italiano – 235 грн, Milano-Torino – 205 грн, Garibaldi – 195 грн, Negroni Sbagliato – 215 грн.

Деталі: вермутерія в італійському стилі, знаходиться в центрі міста, шеф-бармен Антон Бірюков, автор концепції Максим Андрущенко, ідейний натхненник Олена Кравцова, авторські коктейлі, італійські закуски, кава та круасани, різноманітна барна карта, aperitivo tempo по буднях з 16:00 до 19:00, працює з 11:00 до 23:00 (у п’ятницю-суботу до 01:00); бар-номінант першого професійного рейтингу Ukrainian Bar Awards в номінаціях «Бар – відкриття року», «Коктейльний бар», «Команда бару», «Дизайн бару», «Барна стійка року», «Тематичний бар».

Milano Torino Vermuteria — перший в країні реалізований формат вермутеріі в італійському її розумінні. Коктейлі на основі вермуту розроблені шеф-барменом Антоном Бірюковим, автором концепції італійського бару виступив Максим Андрущенко. Коктейлі розділені за категоріями — в розділі La Storia знаходиться світова класика, два коктейлі Spritz ви знайдете в розділі Venezia, натхненні кінематографом коктейлі є в розділі Cinematografica, присвячені футболу в Сalcio. Також є розділ із твістами та сучасними коктейлями. До коктейлів ви можете замовити різноманітні італійські закуски, брускети, салати, наприклад, тартар із яловичини з копченим жовтком і артишоками.

Who&Why. Drinkery

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 21а/20

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (130–300 грн), салати (150–290 грн), основні страви (250–350 грн).

Страви: пате із перепелиної печінки з чіабатою та полуничним мармеладом – 129 грн, брускета з халумі, прошуто та авокадо – 129 грн, лососево-полуничне пате з чіабатою та полуничним джемом – 249 грн, камамбер із сезонним соусом – 169 грн.

Напої:  Espresso Nottini – 110 грн, Unpassion Sour – 110 грн, Holiday Dinner – 220 грн, Smoky Fruit – 220 грн.

Деталі: класичний бар, стильний інтер’єр, три зали, інформативна коктейльна карта, авторські і класичні коктейлі, колекція міцного алкоголю, авторські безалкогольні коктейлі, сиропи і кордіали власного приготування; бар-номінант першого професійного рейтингу Ukrainian Bar Awards в номінаціях «Бар – відкриття року», «Коктейльний бар», «Команда бару», «Дизайн бару», «Барна стійка року», «Бар без вивіски».

Who&Why. Drinkery – стильний бар з особливою атмосферою та коктейльною картою, що вражає різноманіттям. В авторській коктейльній карті 5 категорій по п’ять напоїв з різними смаковими акцентами: міцні та насичені, ягідні, фруктові та цитрусові, гастрономічні, трав’яні. У поєднанні з меню кухні коктейлі створюють неймовірні фудпейринги, завдяки яким гості повертаються до закладу знову і знову. Спробуйте пате із перепелиної печінки з чіабатою та полуничним мармеладом.

Pink Freud KYIV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 19

Бюджет: ₴₴. Закуски (60–180 грн), коктейлі (180–200грн).

Страви: запечений камамбер з чорничним соусом та лавашем – 180 грн, курячі нагетси з соусом світ чилі – 105 грн, креветки в паніровці – 140 грн, профітролі з начинками – 95 грн.

Напої: Last hero – 180 грн, Acha Acha – 180 грн, Sazerac – 200 грн, Vieuz Carre – 200 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, з неділі по четвер працює з 18:00 до 01:00, по п’ятницях і суботах — до 02:00, кальяни, авторська коктейльна карта, комунальний стіл, музичні вечори; бар-номінант першого професійного рейтингу Ukrainian Bar Awards в номінаціях «Коктейльний бар», «Тематичний бар», «Команда бару», «Дизайн бару».

«Pink Freud KYIV / Пинк Фройд Київ» — це бар з «акцентом» на алкогольному психоаналізі, названий на честь австрійського психоаналітика Зиґмунда Фрейда. У бар гості приходять за особливою атмосферою, створюваною авторськими коктейлями зі змістовної барної карти. Коктейльна карта розділена на кілька категорій залежно від міцності, смакового відтінку або насиченості коктейлю. Щоб гостям було простіше визначитися з вибором коктейлю, біля кожної позиції є коментар з описом смаку. До коктейлів можна обрати щось із закусок — легкі креветки в паніровці або пікантний запечений камамбер з чорничним соусом та лавашем.

Talkies bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 3

Бюджет: ₴₴. Авторські коктейлі – 200 грн, закуски (115–215 грн).

Страви: оливки з соусом філадельфія – 115 грн, камамбер під шпинатним соусом – 145 грн, печений перець з моцарелою – 165 грн, лосось гравлакс маринований у буряку зі спеціями – 215 грн, карпачо з копченої качки – 185 грн.

Напої: One Unit – 200 грн, Negroni – 180 грн, Aviation – 180 грн, Clover Club – 180 грн, Dry Martini – 180 грн.

Деталі: коктейльний бар, розташований на Подолі, інтер’єр виконаний у стилістиці ар-деко, авторські та класичні коктейлі, закуски, працює з 18:00; бар-номінант першого професійного рейтингу Ukrainian Bar Awards в номінаціях «Бар – відкриття року», «Коктейльний бар», «Тематичний бар», «Команда бару», «Барна стійка року».

Talkies bar — концептуальний коктейльний бар на Подолі, дизайн якого розроблений студією Ater та виконаний в стилістиці ар-деко. Кожен авторський коктейль має свою історію, якою з вами обов’язково поділиться бармен, і присвячений певній особі чи події з епохи 1920-х років. Ви дізнаєтеся більше про акторок, американських президентів, золоту епоху джазу та ще безліч цікавих тем. А ще бартендер допоможе обрати до напою закуску, що ідеально пасуватиме за смаком.

Hedonist Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 45

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135–285 грн), бургери (165–255 грн), основні страви (129–898 грн).

Страви: брускети з лососем – 129 грн, сирне плато – 175 грн, сет сиров’ялених делі – 169 грн, тапас з тигровими креветками – 159 грн, гуакамоле – 175 грн.

Напої: Stout Old fashioned – 191 грн, Zombie – 289 грн, Rose Cooler – 191 грн, Acapella – 209 грн.

Деталі: multi-cuisine, великий вибір алкогольних напоїв, акцент на м’ясних стравах в меню, крафтові лимонади, резерв столів, формат take away, вечірки і жива музика; бар-номінант першого професійного рейтингу Ukrainian Bar Awards в номінаціях «Коктейльний бар», «Дизайн бару», «Барна стійка року».

У Hedonist Bar&Kitchen створено всі умови для приємного проведення часу: легка музика, смачні коктейлі, яскрава кухня з азіатськими та італійськими акцентами. У барі про відмінні поєднання страв та коктейлів знають усе. Замовляйте основні страви, апетитні бургери чи поєднуйте обрані коктейлі зі смачними закусками – бармени підкажуть найкращі поєднання. Для легких коктейлів варто обрати, наприклад, сирне плато, а міцні напої можна поєднати з м’ясними закусками.

Фото: Facebook Full Bar, Milano Torino Vermuteria, Who&Why. Drinkery, Pink Freud KYIV, Talkies bar, Hedonist Bar&Kitchen

Головна фото: Talkies bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi