Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Юлія Чепелюк - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Юлія Чепелюк
23-12-2020 0 15906


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться старша бартендерка Hendrick’s Bar Юлія Чепелюк.

Я не можу жити без подорожей. Те, як відчуваєш себе після подорожі, не зрівняється ні з чим.

Я ніколи не стрибала з парашутом, але планую. Планую побороти страх висоти)

В роботі головне, щоб прокидаючись й збираючись на роботу, тебе не кидало в холодний піт від думки про те, що треба йти і займатись тим, чим займаєшся. Робота повинна подобатись.

Головна цінність в житті — особисто для мене, це сім’я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я нічого не хотіла би змінювати.

Мій головний козир — це чесність та щирість.

Я не прощаю в роботі неохайність та бардак, просто ненавиджу ці якості.

Мій ідеальний день — це сонячний день, не зважаючи на пору року) Якщо яскраво світить сонце, то все О’кей ))

Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт — я сподіваюся цього ніколи не станеться))) Як мінімум три продукти мають залишитись — це шоколад, риба, огірки і картопля в подарунок)

Головне в ресторані — це люди, які там працюють. Тому що я вважаю, що саме команда створює атмосферу у закладі.

Якби мені дали $1 000 000, я б першим ділом відправилась в навколосвітню подорож.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — те, що я схожа на Наташу Корольову і ельфа))…. і другий варіант мені подобається більше)))

Найдивніша їжа — особисто для мене це ембріони птахів, не розумію цих смаколиків))

Професіоналізм проявляється у відношенні до того, що ти робиш. Чим би людина не займалася, має робити свою роботу якісно.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Пригоди Юлії Чепелюк»)) Але це не точно)))

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Укрї̈ну гастрономічною країною, я б знесла  всі мафи, зібрала б команду професіоналів та зробила це!) Головне — знайти людей, які будуть на одній хвилі з тобою та горіти тим, чим займаються.

Фото надала Юлія Чепелюк

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Поліна Кірдогло

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Ірина Радченко

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi