Принципи життя і роботи гастродіячів: сомельє Олег Кравченко - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: сомельє Олег Кравченко
13-04-2021 0 471


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться кращий сомельє України 2011, шеф-сомельє і співвласник винного бару Win Bar, член правління Асоціації сомельє України Олег Кравченко.

Я не можу жити без спілкування.

Я ніколи не п’ю.

В роботі головне, щоб вона була у наш час.

Головна цінність в житті — це кайфувати від нього та ділитися цим з оточуючими.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б менше витрачав часу на деякі роздуми,  а швидше би діяв!

Мій головний козир — це сабраж, він відчиняє всі двері, вікна та серця ❤

Я не прощаю в роботі непрофесіоналізм та байдужість до справи, якою займаєшся.

Мій ідеальний день починається з пробіжки та дегустації, а також обов’язково повинен бути сонячним! 

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б вино, його б і їв, і пив.

Головне в ресторані — це гостинність.

Якби мені дали $1 000 000, я б все одно вклав би ці гроші у крутий винний ресторанний проект ✌

Найдивніший комплімент, який мені говорили: «Як тобі вдається стільки пити?»))

Найдивніша їжа — це та, до якої не можна підібрати вино.

Професіоналізм проявляється у постійному розвитку та самовдосконаленні. А також у тому, як ти готовій ділитися своїми знаннями та досвідом.

Якби моє життя було фільмом — для назви я б о.брав фразу моєї однолітки Кейт Мосс «Это правда, что у вас были проблемы с алкоголем? — Это у алкоголя были проблемы со мной»))

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б почав розвивати туризм та інфраструктуру шаленими темпами. І все тоді б склалося!

Фото надані Олегом Кравченко

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Єлизавета Глінська

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Юрчишин

Принципи життя і роботи гастродіячів: рестораторка Наталія Невядомська

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi