Ґуральня «Джим Бім» залила 16-мільйонну діжку з моменту скасування «Сухого Закону» - PostEat

пошук

Ґуральня «Джим Бім» залила 16-мільйонну діжку з моменту скасування «Сухого Закону»
19-02-2020 0 959


Відлік діжок на ґуральні «Джим Бім» (Jeam Beam) ведуть з моменту скасування «Сухого закону» в США у 1933 році. Цьогоріч 16-мільйонна діжка присвячена ще 225-річчю компанії.

16-мільйонну діжку особисто залив і запечатав Фред Ное (Fred Noe), який представляє сьоме покоління сім’ї та є праправнуком Джима Біма.

У 2019 році компанія James B. Beam Distilling Co. зобов’язалась інвестувати $60 млн у будівництво нового заводу Fred B. Noe Craft Distillery.

Згідно з концепцією сталого розвитку ґуральня ініціювала створення Альянсу природних водойм Дендрарія та дослідницького лісу Бернгайма (Bernheim Arboretum and Research Forest), щоб зберегти природні якості місцевої вапнякової води. Вважається, що ця вода дає бурбонам «Джим Бім» особливий смак.

Також компанія пожертвувала $5 млн Університету Кентуккі для створення Інституту Джима Біма (James B. Beam Institute for Kentucky Spirits), який займатиметься вивченням та збереженням локальних традицій виготовлення бурбону.

Нещодавно в Києві відкрився speakeasy-барі «Сухой закон», де можна спробувати ірландський віскі та американський бурбон в атмосфері епохи бутлегерства.

Фото: beamsuntory.com

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi