пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Амбасадор української кухні у світі Юрій Ковриженко анонсував відкриття філії Disciples Escoffier в Україні. Також шев розповів про червону стрічку (відзнаку найстарішого та найпрестижнішого кулінарного ордену Франції), що носить на своєму кителі.
“Ця стрічка, як і сотейник, що внизу її прикрашає, — це відзнака найстарішого та найпрестижнішого кулінарного ордену Франції Disciples Escoffier International”, — розповідає Ковриженко.
Місія ордену полягає у розвитку високої гастрономії та збереження традицій тримати цю високу планку. Самого шеф-кухаря прийняли до цього ордену восени 2021 року, і для нього це було хвилююче.
“Адже Франція – дійсно справжня колиска високої кухні світу та Мекка найприскіпливіших шефів, критиків і гурманів. І прийняття до ордену Disciples Escoffier – це визнання України у цих стихіях”, — додає амбасадор української кухні у світі.
Також Ковриженко анонсував відкриття філії Disciples Escoffier в Україні. Це безліч можливостей для кулінарної професійної спільноти: проявити себе, розкритися, а для початківців – підтягнути свій рівень до високого.
Адже Disciples Escoffier – це:
“Українська кухня може бути високою – у ресторанному сенсі. Проте фактично вона була і є високою завжди, адже є однією з найскладніших у світі”, — наголошує шеф-кухар.
Фото: Facebook Yurii Kovryzhenko Chef
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi