Юрій Ковриженко розповів про свою червону стрічку та анонсував відкриття філії Disciples Escoffier - PostEat

пошук

Юрій Ковриженко розповів про свою червону стрічку та анонсував відкриття філії Disciples Escoffier
12-01-2022 0 877


Амбасадор української кухні у світі Юрій Ковриженко анонсував відкриття філії Disciples Escoffier в Україні. Також шев розповів про червону стрічку (відзнаку найстарішого та найпрестижнішого кулінарного ордену Франції), що носить на своєму кителі. 

“Ця стрічка, як і сотейник, що внизу її прикрашає, — це відзнака найстарішого та найпрестижнішого кулінарного ордену Франції Disciples Escoffier International”, — розповідає Ковриженко.

Місія ордену полягає у розвитку високої гастрономії та збереження традицій тримати цю високу планку. Самого шеф-кухаря прийняли до цього ордену восени 2021 року, і для нього це було хвилююче.

“Адже Франція – дійсно справжня колиска високої кухні світу та Мекка найприскіпливіших шефів, критиків і гурманів. І прийняття до ордену Disciples Escoffier – це визнання України у цих стихіях”, — додає амбасадор української кухні у світі. 

Також Ковриженко анонсував відкриття філії Disciples Escoffier в Україні. Це безліч можливостей для кулінарної професійної спільноти: проявити себе, розкритися, а для початківців – підтягнути свій рівень до високого. 

Адже Disciples Escoffier – це: 

  • гастрономічні вечері, мета яких – благодійність 
  • навчання молодих кадрів у Франції за рахунок спонсорських коштів 
  • участь у заходах від імені ордену 
  • воркшопи із залучення світових зірок-шефів  
  • та багато іншого, що стимулюватиме нашу професійну спільноту розвиватися 

“Українська кухня може бути високою – у ресторанному сенсі. Проте фактично вона була і є високою завжди, адже є однією з найскладніших у світі”, — наголошує шеф-кухар.

Фото: Facebook Yurii Kovryzhenko Chef

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi