пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
День шкідливої їжі вперше почали святкувати в США, 21 липня. Це свято для любителів снеків, газованої води, чипсів, солодощів та продукції фаст-фуд кафе.
Термін «шкідлива їжа» вперше вигадав і ввів в обіг понад 40 років тому мікробіолог Майкл Джекобсон, вказавши, що такі продукти містять багато калорій і шкідливих для здоров’я речовини при мінімумі харчової цінності, тобто вітамінів і мінералів.
У 2008 році вчені довели, що «шкідливі продукти» впливають на мозок так само, як наркотики, виробляючи харчову залежність.
У цей день виробники шкідливої їжі — від маленьких закусочних до транснаціональних мереж швидкого харчування — представляють свої новинки і розважають публіку на вулицях численними розважальними заходами. Американці жартують, що в цей день можна без докорів сумління наїдатися досхочу гамбургерами і шоколадними цукерками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi