Благодійна кухня World Central Kitchen нагодує постраждалих від пожеж в Австралії - PostEat

пошук

Благодійна кухня World Central Kitchen нагодує постраждалих від пожеж в Австралії
09-01-2020 0 785


Члени команди шефа Хосе Андреса (José Andrés) з благодійного проєкту World Central Kitchen (WCK) прибули в Австралію. Вони зберуть на місці інформацію про потреби у їжі й воді, щоб організувати харчування постраждалих від пожеж людей та тварин.

5 січня керівник напрямку виїзного харчування WCK Сем Блох (Sam Bloch) та менеджерка проєкту Зомі Франком (Zomi Frankcom) записали відео в аеропорту Лос-Анджелеса у якому пояснили мету свого польоту в Австралію — оцінити масштаби катастрофи на місці та зрозуміти, чим може бути корисна благодійна кухня для постраждалих від пожежі.


У наступних відео вони розповіли про ситуацію на місцях, успіхи вогнеборців та роботу колег-благодійників з австралійської організації OzHarvest.


На місці з’ясувалось, що допомоги потребують не тільки люди, а і тварини. Потрібна організація водопою через високу температуру та харчування у районах де ліси були знищені пожежами.


Благодійна пересувна кухня World Central Kitchen заснована 2010 року шеф-кухарем Хосе Андреса. Кухня займається організацію харчування у районах, які зазнали стихійних лих. Так волонтери організації вже годували людей у Домініканській Республіці, Нікарагуа, Замбії, Перу, на Кубі, Уганді, Пуерто-Ріко, Багамських островах та Камбоджі. 2019 року шеф-кухар Хосе Андрес номінований на Нобелівську премію миру.

Фото: World Central Kitchen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi