«Це аб’юз!»: сімейна сварка м'ясоїда та вегетаріанки стала гарячою темою на Reddit - PostEat

пошук

«Це аб’юз!»: сімейна сварка м'ясоїда та вегетаріанки стала гарячою темою на Reddit
28-07-2020 0 1115


Жінка відмовилась готувати м’ясні страви для партнера бо стала вегетаріанкою. Чоловік запитав користувачів Reddit, як бути у такій ситуації та отримав 1000 коментарів.

28-річний користувач під ніком EuphoricLetter9525 написав, що вони з дружиною прожили у шлюбі два роки. Близько року тому жінка повідомила, що звільнилась — робота не приносила задоволення і за неї мало платили ($1000).

Партнерка сказала, що не шукатиме нову роботу і запропонувала чоловікові працювати на вісім годин більше щотижня, щоб компенсувати втрату її зарплатні.

Натомість жінка стане домогосподаркою та візьме на себе хатні клопоти й готуватиме їсти. Чоловікові залишиться тільки прийти з роботи та розслабитись.

Автор написав, що після року угоди він і досі сам пере свої речі та виконує дрібні доручення на вихідних. За весь час дружина приготувала сніданок 10 разів. Але вона завжди робила важливу справу — ходила по магазинах та готувала вечерю. «Вона відмінно готує», — написав чоловік.

Але нещодавно дружина сказала, що стане вегетаріанкою. Чоловік підтримав її рішення, втім головна новина була попереду — дружина сказала, що не купуватиме м’ясо та не готуватиме вдома м’ясні страви.

Чоловік сказав, що у такому випадку жінка може виходити на роботу, а він використає вільний час на купівлю м’яса та приготування улюблених м’ясних страв. Чоловік займається важкою атлетикою і з’їдає «тонну м’яса» щомісяця. Жінка заплакала та назвала партнера фінансовим аб’юзером. Також на її думку чоловік користується тим, що заробляє гроші та змушує бути її персональною шефинею. «Я так не думаю. Все чого я хочу — це їсти страви з м’яса і мені все одно, хто їх приготує. Якщо це буду я, то мені треба приходити з роботи раніше і готувати, а їй знайти роботу хоча б з неповною зайнятістю».

Історія стала гарячою темою на Reddit та отримала понад 1000 коментарів. Дехто радить зрозуміти почуття жінки, а інші бачить вихід у розлученні.

«Ще рік тому я б підтримав автора, але зараз, коли дізнався, як вирощується промислове м’ясо, то відчуваю відразу до приготування м’ясних страв», — написав rdarzi.

«Позбудься цієї валізи без ручки (дружини) і зможеш ходити вечеряти куди хочеш щовечора», — написав lacitar.

«Якщо вона називає тебе аб’юзером, то вона шантажує тебе. Якщо називає аб’юзером при інших людях, то здатна зруйнувати тобі життя. Не погоджуєшся з її думкою — і одразу аб’юзер. Це незбалансований шлюб», — вважає DrunkOnRedCordial.

«Не схоже, що ця історія про подружжя. Ви повинні бути партнерами, а поводите себе, як погані сусіди», — написав Crlyb2611.

AITA for insisting my newly vegetarian wife still cook meat for me? from r/AmItheAsshole

Фото: Unsplash

Читайте також:

Незвичайне прохання: веган попросив своїх сусідів закривати вікна, коли вони готують м’ясо

Ківі полювала на «органічне» м’ясо для своїх дітей та викликала лють зоозахисників

Фільм «Земляни»: що особливого у стрічці, яку радив дивитись президент Зеленський

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi