Чим ми ласуватимемо: експерти прогнозують глобальні зміни на ринку кондитерських виробів на найближче десятиліття - PostEat

пошук

Чим ми ласуватимемо: експерти прогнозують глобальні зміни на ринку кондитерських виробів на найближче десятиліття
13-05-2019 0 675

Автор


Експерти вважають, що до 2028 року на ринку кондитерських виробів очікуються серйозні зміни. По-перше, у всьому світі він розшириться. По-друге, трохи зміниться формат солодощів, вони стануть кориснішими. По-третє, синтетичні фарбники усе частіше замінятимуть натуральними. По-третє, етикетки для цієї групи товарів стануть більш інформативними.

Британська компанія Trends Market Research, яка і провела дослідження ринку, називає причини його росту. Перш за все, споживачами цієї групи товарів є зайняті люди, адже завдяки солодощам вони отримують можливість швидко перекусити чимось смачним. Також дослідники зазначають, що попит на кондитерські вироби росте через те, що збільшується кількість працюючих жінок.

З іншого боку, причинами прогнозованих якісних змін є перегляд способу життя багатьма людьми та особлива увага до профілактики діабету та ожиріння. Провідні компанії-виробники готові до таких змін. Глобальними вони будуть ще й тому, що на кондитерському ринку за останні пару років спостерігається тенденція поглинання маленьких брендів великими компаніями.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi