Емілія Кларк розкрила таємницю появи стаканчика Starbucks у серіалі «Гра престолів» на шоу Джиммі Феллона - PostEat

пошук

Емілія Кларк розкрила таємницю появи стаканчика Starbucks у серіалі «Гра престолів» на шоу Джиммі Феллона
14-11-2019 0 1219


Актриса Емілія Кларк, яка зіграла Данерис Таргарієн в культовому серіалі «Гра престолів», прийшла на шоу The Tonight Show до відомого американського коміка Джиммі Феллона. Вона розповіла, як відсвяткувала свій 33-й день народження разом із колегами по серіалу Крістофером Герінґтоном (Джон Сноу) та Джейсоном Момоа (Кхал Дрого).

В розмові Кларк розкрила секрет появи фірмового стаканчика кав’ярні Starbucks на столі в Вінтерфеллі в четвертій серії восьмого сезону «Гри престолів». Цей кіноляп став одним з найбільш обговорюваних моментів фінального сезону — телеканал HBO навіть був змушений відредагувати епізод і прибрати стаканчик з кадру.

Глядачі довгий час вважали, що це був напій саме Кларк — цю версію на шоу Джиммі Феллона озвучила Софі Тернер, виконавиця ролі Санси Старк. Проте Кларк розповіла, що на pre-party перед церемонією вручення премії «Еммі» актор Конлет Хілл (Варіс) зізнався їй, що це був його стаканчик. Однак після цієї заяви Емілія Кларк додала, що, можливо, її колега в цей момент був напідпитку, проте це не точно.

Фото: Game of Thrones

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi