«Flos Olei 2023» — путівник у світ оливкової олії - PostEat

пошук

«Flos Olei 2023» — путівник у світ оливкової олії
02-03-2023 0 639


“Flos Olei 2023” — це перший путівник у міжнародному масштабі про олійні ферми по всьому світу та оливкову олію першого холодного віджиму, яка відібрана групою експертів-дегустаторів під керівництвом Марко Ореджіа.

Посібник написаний такими мовами: італійсько-англійською, італійсько-іспанською або італійсько-китайською. Він складається з презентації сектору вирощування оливок у 56 країнах на 5 континентах, а також містить опис італійських та іспанських регіонів з історико-культурною інформацією та даними про виробництво. Також у посібнику є інформація про типові сорти та території. Детальна картографія включає як найкращі оливкові райони, так і про ділянки походження, що охороняються.

Крім того, кожна ферма описана з помітками про дегустацію олії та гастрономічні відповідності. У наявній видавничій галузі книга “Flos Olei 2023” спрямована на представлення нового продукту про делікатний сектор оливкового виробництва. Посібник написаний як ефективний, сучасний та універсальний засіб інформації. Завдяки ретельній та якісній роботі, що стоїть за ним, путівник стане орієнтиром для всіх споживачів, зацікавлених у смачній їжі, а також для працівників галузі.

Ціна посібника: 48 євро.

Фото: https://www.flosolei.com/

Читайте також: 

У Києві підприємець постачав військовим небезпечні для здоров’я консерви

«HONEY» та «GUNIA Project» створили цукерки у формі півника з Бородянки

В Україні створили крафтовий бальзам «Рута»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi