Фуд-бокси з продуктами від «Лавки Традицій» тепер у «Залізній крамниці» - PostEat

пошук

Фуд-бокси з продуктами від «Лавки Традицій» тепер у «Залізній крамниці»
18-04-2024 0 169


“Лавка Традицій” – це проєкт, що підтримує українськиї фермерів та крафтові виробництва з різних куточків України та збирає їх у одному місці. Цього разу – у “Залізній крамниці”, офіційній крамниці “Укрзалізниці”. “Залізна Крамниця” і “Лавка Традицій” прагнуть знайомити з українським і поширити знання про українські смаки в усі куточки країни та за її межі.

Разом вони створили фуд-бокси з продуктами 12 резидентів “Лавки Традицій” (вартість від 990 до 1890 гривень). Бокси загорнуті у яскраві подорожні вузлики. Мерч у “Залізній крамниці” завжди функціональний, тож тканина, що зав’язана у вузлик, перетворюється на скатертину (у більшому боксі) та у яскравий елемент гардеробу – бандану або хустку (у меншому варіанті). 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Вміст фуд-боксів

Українське застілля: соус з вишнею та часником, конопляна паста, бессарабські спеції, квітковий пилок, хлібці з буряком, олія волоського горіха, сухе варення з овочів, варення з соснових шишок, медово-імбирний пряник.

Солоний L: хлібці з буряком, олія волоського горіха, гарбузова клітковина, сухе варення. 

Українські солодощі: джем з дикорослої ожини, асорті сухого варення, травʼяний чай, натуральний мед, медово-імбирні пряники. 

Українські солодощі S: сухе варення, травʼяний чай, медово-імбирні пряники.

Шукайте автентичний фуд-мерч в офлайн-магазинах “Залізній Крамниці”: Київ, Вокзальна Площа, 1 та м. Львів, Двірцева площа, 1.

Фото надані пресслужбою «Залізної крамниці»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi