Голова WCK та посол США відвідали виробництво і склади фонду GoodWill у Києві - PostEat

пошук

Голова WCK та посол США відвідали виробництво і склади фонду GoodWill у Києві
02-06-2022 0 3392


Сьогодні, 2 червня, голова міжнародної благодійної організації World Central Kitchen Хосе Андрес і посол США в Україні Бріджит Брінк відвідали виробництво і склади Благодійного Фонду «GoodWill» у Києві, де зустрілись з директоркою БФ GoodWill Тетяною Шуляк.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Благодійний Фонд «GoodWill»  — один з найбільших фондів, що безпосередньо працюють з WCK — зусиллями своєї команди, змогли організувати масштабне і системне постачання гуманітарної допомоги у постраждалі реніони України. Робота розділена по декільком напрямкам — закупівля та постачання гарячої їжа від ресторанів; закупівля, формування та постачання продуктів для продуктових наборів (розрахованих на тиждень на одну особу); закупка гігієнічних засобів першої необхідності.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen з початку війни активно допомагає Україні у перемозі над ворогом. Сотні тисяч українців, які постраждали від жахіть війни, щодня отримують таку необхідну зараз гуманітарну допомогу — гарячу їжу, продуктові набори, тощо. Це можливо, зокрема, завдяки волонтерам Благодійного Фонду «GoodWill» та участі World Central Kitchen.

Тетяна показала послу США та голові WCK всі процеси виробництва та безпосередньо познайомили з роботою «GoodWill». Також вони повністю занурили пані Брінк та пана Андреса в усі поточні процеси: подивились склади, познайомились з командою, разом пакували набори, навіть носили мішки з картоплею.

«Наша велика родина сьогодні поповнилась новими друзями! Посол США, чарівна людина, Бріджит Брінк, зі своєю командою завітала до нашої родини GoodWill WasGood, Зібрала з нами тижневий продуктовий набір, який сьогодні відправиться разом з 8999 продуктовими наборами по всій Україні, до постокупованих територій! Хосе, World Central Kitchen дякую, що ми єдина родина!«, — відмітила Тетяна Шуляк. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Додамо, неприбуткова організація World Central Kitchen відповідає за забезпечення людей їжею у зонах стихійного лиха та військових дій. Організацію у 2010 році заснував іспансько-американський шеф Хосе Андрес, тоді організація забезпечила їжею жертв землетрусу в Гаїті. 

Хосе Андрес народився в Іспанії і зробив кар’єру шеф-кухаря та ресторатора у США. Його заклади працюють у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Вашингтоні. Упродовж останніх дванадцяти років Андрес допомагає всім, хто цього потребує. Команда World Central Kitchen встигла попрацювати на Гаїті, в Пуерто-Рико, Домініканській Республіці, Нікарагуа, Перу, Камбоджі та Кубі. Після російського вторгнення Україна стала наступною країною, яка потребує допомоги World Central Kitchen.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi