Іспанський суд визнав неправомірним звільнення електрика, який вживав алкоголь під час робочого дня - PostEat

пошук

Іспанський суд визнав неправомірним звільнення електрика, який вживав алкоголь під час робочого дня
25-04-2023 0 593


Високий суд регіону Мурсія на південному сході Іспанії ухвалив, що місцева компанія незаконно звільнила електрика за розпивання спиртного під час робочого дня. Про це повідомляє The Guardian.

Компанія, де електрик пропрацював 27 років, найняла приватного детектива для стеження за співробітником. Одного дня детектив побачив, як електрик відвідує бар о 8:27 ранку. За кілька годин чоловік був помічений за розпиванням пива, яке купив в обід. Близько 18:30 того ж дня електрик випив ще банку пива, а потім залишив робочий фургон біля офісу компанії.

Через два тижні приватний детектив з’ясував, що електрик разом із двома колегами випили загалом 7 л пива у першій половині робочого дня. Пізніше того ж дня електрик випив три банки пива об’ємом 330 мл і повернувся до офісу. Ще через тиждень іспанець за робочий день випив 330 мл пива перед обідом, три келихи червоного вина за їжею, а потім чарку коньяку.

За підсумками розслідування чоловіка звільнили за «неодноразове та надмірне вживання алкоголю протягом робочого дня, що загрожувало його здоров’ю та здоров’ю його колег». Електрик із цим не погодився і подав на компанію до суду, а той став на бік чоловіка.

Суд визнав звільнення необґрунтованим, оскільки компанія не має доказів, що електрик був п’яний і не міг виконувати роботу належним чином. Приватний детектив також не помітив, щоб після розпивання алкоголю чоловік виглядав нетверезим. Компанію зобов’язали відновити на роботі звільненого електрика та виплатити йому компенсацію в розмірі €47 тисяч.

Читайте також:

Ресторани у Німеччині почали брати штрафи за марне бронювання

Аня Козаченко гість тринадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»

У Бельгії знищили партію пива через маркування «The Champagne of Beers»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi