Клопотенко повідомив скільки коштувала розробка шкільного меню - PostEat

пошук

Клопотенко повідомив скільки коштувала розробка шкільного меню
20-01-2022 0 2784


Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко повідомив в скільки обійшлася розробка нового шкільного меню. Про це він сказав в коментарях до допису журналістки Марії Банько у Facebook.

“Затверджено загалом 250 рецептів, кожен рецепт коштував 3500 грн, які я заплатив країні на погодження і ще 1500 додаткових затрат. Тепер можна порахувати, скільки я витратив. Бюджетів на створення меню, нажаль немає. Україна — країна парадоксів”, — написав Клопотенко.

Тобто на розробку шкільного меню було витрачено суму в близько 1 250 000 гривень. За словами шеф-кухаря, половину від суми, було покрито двома організаціями, а друга половина — це власні кошти Клопотенка.

Нагадаємо, минулого року Міністерство охорони здоров’я запровадило нові норми шкільного харчування. З меню прибрали все шкідливе та додали більше корисних фруктів й овочів, зменшили кількість хліба, солі та цукру. Розробником нового шкільного харчування став відомий в України кухар Євген Клопотенко. Від січня цього року нові норми харчування почали діяти у школах. В результаті тема шкільного харчування стала дуже гарячою, і розділила людей на два табори.

Фото: Facebook Євген Клопотенко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi