Кулінарний центр МХП: оренда професійно обладнаних кухонь для шеф-кухарів, рестораторів та гастроентузіастів - PostEat

пошук

Кулінарний центр МХП: оренда професійно обладнаних кухонь для шеф-кухарів, рестораторів та гастроентузіастів
29-03-2023 0 3615

ПРОМО

Автор


Маєте ідеї щодо нових страв, але бракує вільного простору, щоб попрацювати над ними? Придумали щось класне, але сумніваєтесь, що спрацює? Не вистачає сучасних професійно обладнаних кухонь?

Рішення для безлічі запитів рестораторів, шеф-кухарів та навіть власників ХоРеКа бізнесу – кулінарний центр МХП.

Кулінарний центр МХП – це унікальний інноваційний простір, що не має аналогів у Європі. Його місія – полегшення кулінарних процесів завдяки ідеям Ready to cook (RtC) та Ready to eat (RtE) продуктів харчування. Центр об’єднує все необхідне, щоб надати найякіснішу експертну допомогу із кулінарних питань.

Оренда професійно обладнаних кухонь

Замовляючи послуги із оренди кухонь у Кулінарному центрі, можна вирішити безліч питань, які постають перед шеф-кухарями і рестораторами – завдяки команді експертів (технологів, експертів із сенсорного аналізу та кухарів) ви можете не лише перевірити свої ідеї та концепції, а й запустити виробництво тестових партій на потужностях технологічного цеху.

У Кулінарному центрі МХП є можливість орендувати одну із шести демонстраційних кухонь, кожна з яких відповідає професійному оснащенню окремого напряму: 

Орендувати кухню/кухні можна на погодинній або денній основі. Окремо варто зупинитися на унікальній кухні-студії, де є усе необхідне обладнання для зйомок та презентацій разом із професійним кулінарним оснащенням від ТМ Electrolux.

Дізнавайтеся більше, заповнюючи форму https://culinary-center.mhp.com.ua/partnerstvo/  

І нехай ваше кулінарне життя стане досконалішим!

*У 2021 році МХП відкрила Кулінарний центр — унікальний проєкт із революційними можливостями для розвитку HoReCa в Україні. Він  об’єднує все необхідне, щоб надавати експертну допомогу з кулінарних питань для кожного: від тестування ідей до виробництва страв і дегустації готового продукту. Кулінарний центр МХП працює як потужний осередок кулінарної експертизи України).


Текст та фото надані «МХП».

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi